Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Mégis mindenki bc3-at akar... (csak név, nem?!) Ja hát meg az, hogy itt sírt mindenki, hogy alig van recoil, de amúgy a bc2 kurvajóvolt (recoil? bc2-ben?)
Az emlékek megszépítenek mindent...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Semmi, csak ellenbeszéltél magadnak

-
Csabroncka
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nyugalom!
Nem értelek, mi az a pont amin eldurran az agyad a BC2 hallatán?! Egyéni szubjektív dolog, nem össze vissza beszélés az, hogy tetszett - most akkor mi van
- !Az egészben a lényeg, hogy ha jól megfigyeled BC2 óta ugyan azok a pályaelemek, járművek, fegyverek kisebb nagyobb változtatással és grafikával - egy kicsit már tényleg unja az ember.
Ebből a szempontból mégis csak azt tudom mondani, hogy a BF2 és/vagy BF2142 után a Bad Company 2 hozta a legtöbb újítást, a BF3 és 4 közel sem hozott ennyit!
Az, hogy mit hiányolunk az utolsó három szériából legfőképpen a négyből azt hiszem nem vita tárgya.
-
Mr.White
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
nekem szvsz tetszik a cs.go.
-
devilinsid3
addikt
most csak a CODot vettük szemügyre, de ja a Wolfestein jó kis gamma volt
(persze a többi is)#24093) Gippo hazai csapat lő, 1:0
jössz még te az én utcámba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként nem azokat a játékokat soroltam fel az előbb amiket megvettem
tudod nekem nem jelent problémát olyanról véleményt formálni ami nincs is meg
-
Gippo
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
BC2-ig tudtad csak megvásárolni, vagy mi?

-
Xaels
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Lehetne a sort folytatni sok régi klassz szériával. UT, Q, MOH, Wolfeinstein...
-
eugabesz
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ezek??Inkább elküldenek pár programozót meg üzletkötőt stb. meg racionalizálnak ahol tudnak,de ebből nem fognak engedni...sorozatban gyártják a rókabőrt,mert azt gondolják,hogy a sok "átcsábított" játékos majd fenntartja őket. Hát szerintem,meg nem. Még egy ilyen széria és lehúzhatják a redőnyt...sőt!!
Megvan a reális esélye annak,hogy valaki rájuk ír egy sokkal,de sokkal jobb játékot,s egy pár év múlva a játékosok zöme emlékezni sem fog az EA-ra,s hasonszőrű társaira...vagy...a DICE programozói,vagy egy részük únja meg ezt a sok tesze-tosza palit,aki az EA-nál nagy kutya,csak fingja sincs az egészről és lelépnek valami értelmes céghez. Ezt így hosszú távon nem lehet csinálni,mert előbb utóbb megunja a játékos társadalom... -
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
ez így van, de a COD szerintem elég sok jó szeriával is büszkélkedhet
COD1: UO
COD2
CODMW
CODMW2
a bf csak a bc2ig volt jó (sokaknak a 2142 is tetszett, de számomra az sem volt top játék)
szóval felesleges végig szapulni a CODot
amúgy hirtelen még tudnám mondani a CS:GOt az is egy fostalicska lett.. + a steam újításával nagyjából egy időben a CS: S is szerintem egy rossz fordulatot vett, ott mintha elmentek volna már kicsit a rossz irányba
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Miféle más fps-t írnál hirtelen?
Meg az a legjobb példa, még az EA-nél is jobb talán, az Acti az megint egy nagy színház meg agymosoda.(#24090) devilinsid3
Pont ott raktam le ahol a listádat fejezted be.

-Ha működne úgy ahogy kéne meg balanszolgatnának ez se lenne rossz.
Amikor megy akkor tetszik a játék, de hihetetlenül dühít hogy ezt tették vele...
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
látom a COD az egyetlen fegyvered amit fel tudsz hozni a "szar játék" témában

#24069) chabeee az a baj, hogy itt nem csak a versenyszerű játék létrehozása nem megy nekik

ha valami akkor a 3 tökéletes alapnak kellett volna szolgálnia /szerintem/, hogy ezek a folyamatosan visszatérő bugok már ne legyenek benne.. de sajnos ugyanazt eljátsszák mindig
és még sokan mindig olyan véleményen vannak, hogy "nehéz ilyet csinálni, majd kijavítják" .. ameddig nekik az előrendelésből és a befolyt összegből az jön le, hogy nincs jelentős visszaesés sajnos szerintem nem is várható komolyabb foglalkozás
és hiába a "ki kellett adni a COD előtt duma", mert ha ezt a játékot fél évvel később adják ki majd azt az időt a tényleges hibákra fordítják és nem arra, hogy már az összes DLC megvan akkor is megvették volna ennyien (vagy még többen, ha esetleg egy használhatóbb betat raknak alánk és nem ott is szinte 1 hétig a játszatatlanság határait súrolja), + még 1 fél év szerintem bőven benne volt sokaknak a bf3ban is a 4 nélkül
reméljük a bf5 elővásárlásánál már meg fog látszódni a helyzet, jóval kevesebben rendelik elő és lassacskán észhez térnek.. -
Stunts666
őstag
válasz
üzenetére
Nem codoztam sosem multiban, mert.... Megnezel jo par videot a dzsatuben es mikor azt latod, hogy 4 meterrel melle lo az embernek es fekszik az is egy vicc. De a cod is kiraly.
Eddig nem vettem eszre a BF4 ben, hogy nem oda menne a golyo ahova. Plusz meg ezzel a 20%/1 hit-el sem talalkoztam meg. Valahogy sosem sikerult 1 golyoval leszedni az embereket. Ha kiszamolod, hogy elvileg minden 5. killed egy loveses az eleg feltuno lenne. De aki tudja, hogy hogyan kell csinalni, akkor vilagositson fel.
-
kyd
tag
Üdv!
Van valakinek valami ötlete erre a problémára: ma egész nap kifagy a játék, belépek egy szerverre, (64 vagy 32 rush vagy Conquest, nem számít) és kb félperc után fekete képernyő jobb felső sarokban, megjelenik a töltő csík, mintha map váltás lenne, de kidob a játék, az origin nem ír ki semmit, tegnap semmi baja nem volt, a legújabb nv driver van fent, a pb-t is frissítettem hátha az a gond, de nem segített.
előre is köszönöm a segítséget -
eugabesz
őstag
válasz
Liquidator
üzenetére
Nos nekem 3 -szor is el kellett olvasnom,mire megértettem.
Milyen admin vagyok.Aki belátja,ha téved.
Aki játszik és játék közben megpróbál a csetre,meg ezer más dologra figyelni.
Aki nem hiszi magáról,hogy tévedhetetlen,de szereti ha sok emberrel játszhat együtt,s azt is,ha azok az emberek szívesen járnak a szerverére,mert kapnak valami pluszt,amit máshol nem.(Ez neked egy 10 perces ban-t jelentett,de másnak hál' Istennek nem.)
Aki szeret játszani,nem a térkép és az admin program előtt tölti el az estéjét,egy átdolgozott nap után.Nos ilyen vagyok,ha tetszik neked ,ha nem.
(Arról már inkább nem írok,hogy megtanítottak a tanáraim és a szüleim,úgy jó 45 évvel ezelőtt helyesen,mások számára is érthetően írni.) -
Gippo
senior tag
Még mindig nem hétfőn jön a patch... még mindig nem...

-
aizen92
addikt
fasza. irnv és pld ( infravörös bemérők és optikák ) újrarajzolják a mappot. nagyon idegesítő. eltűnik a textura és mintha újrarajzolná magát. mindig ezt csinálja.
-
JamesHun
addikt
csak én érzem úgy, hogy ez a dupla xp-s hétvége hazavágja a szervereket?
-
LamaCube
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Mekkora szerveren jön elő a hiba? Én 1 hete max. 48-as, de inkább 32-es szerón játszom és egyszer sem volt hiba. Tegnap viszont felmentem egy 64-es szerverre és kép-hang megállt azt jó napot
Feladatkezelővel tudtam csak kilépni. Persze lehet csak véletlen. -
yodamester10
őstag
Kinyír ez a szar játék.Egyszer csak gondol egyet és befagy a hang a képpel együtt.Semmi hiba üzenet.Legújabb nv driver,próbáltam chrommal,ff el hiába.
-
RichieTri
senior tag
válasz
LamaCube
üzenetére
na ne mondd mar el , hogy mi a jatek lenyege

a lenyeg, hogy ha mar a hozzaszolasomra semmi ertelmeset nem tudtal reagalni (pedig nem is kellett volna -es erdekes a tobbiek megertettek es nem volt problemajuk-)
nekialltal a helyesirassal (meg mindenfele nem a topikba illo dologgal) trollkodni.ezutan kerlek mindenkit figyelmesztess erre. mert ez mindenkit megillet
most meg tolod itt a nagy ertelmisegi arcot ... LOLde tudod mit ennek ellenere nyujtom neked a bekejobbot(de tenyleg)
de azert remelem egyszer majd nemesis-ig lolek vmelyik mapon...hogy beleszojek nem i BF4-et is.
mostanaan egyre kevesebbszer latok hitmarkert. ettol meg a pali sebzodik -
chabeee
aktív tag
válasz
üzenetére
annyit hozzátennék, hogy aki ebbe a játékba komolyabb időt akar fektetni, mármint versenyszintűen akar vele játszani, az inkább ne kezdjen bele. Ahhoz, hogy korrekten és realisztikusan játszható legyen. kb egy 23gb-os patchre lenne szükség , meg az EA-nak +2évre

szerk: nyilván, okoskodni más munkáján nagyon egyszerű, de ha én kiadok valamit a kezemből az ne ilyen legyen már.
-
LamaCube
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Bocsánat a lényeget elfelejtettem:
"Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra."
Ez a prohardver szabályzata, amit te is elfogadtál valószínűleg!!!

-
Xaels
félisten
Litánia érkezik.
Magam részéről Bad Company 2-vel kezdtem komolyabban a Battlefield szériával a foglalkozást mivel az elődeihez nem volt meg a megfelelő technikai hátterem és inkább a másik 3 betűssel játszottam.
Nem értek egyet, azzal hogy a BC2 ne lenne komoly BF. Már ha csak a megjelenéskor lévő bughalmazt nézzük is elég jellemző a szériára, igen anno a 2. részre is amihez jó pár patch kellett, hogy kialakuljon róla az a kép amit most sokan felidéznek. Persze 1-2 dologgal kevesebb lett, mert elsődlegesen ez egy konzolra írt cím volt, ugye az első része csak arra jelent meg, de attól függetlenül a lényege megmaradt: A csapatmunka és az arra alapozott játékmódok. Más játékokban akár egy emberen el tudott dőlni a játék itt azért nem.
Tartom magam ahhoz, hogy a kevesebb néha több. Lehet nem volt benne jet meg annyi féle jármű, de szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb volt mint a "folytatásai". Kicsit nyersebb volt, de megvoltak a gyalogos pályák és a járművesek(Atacama és Heavy Metal pl.) is. Nem nagyon volt domináns a pályákon valamilyen jármű és sokkal inkább számított a gyakorlás és a tudás. Kellenek az INF pályák, mert ez még mindig egy FPS játék, nem lehet mindig mindenki segge alá páncélost tenni de megadta mind a 2 "oldal"-nak a lehetőséget.
Amúgy bár sokszor leírom a 4-el kapcsolatban a negatív véleményem attól még játszom vele és bízom benne, hogy az elődeihez hasonlóan pár patch után jó játék lesz belőle. Motorikusan sokat fejlődött azért a közvetlen elődhöz még ha elsőre nem is tűnik úgy.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Semmi köze bf3-hoz. Az meg ostoba aki azt hiszi, hogy ez a játék ezért nem lenne jó mert hasonló. Ez a játék egy garbage. Az ami jó volt tönkre lett téve. Nem tudok egy motívumot mondani a játékban a fegyverek hatásán és a grafikán kívül mondani ami jó.
Én nem casual playingről beszélek, ez a game pro gamingre alkalmatlan. A fov, a crashek, a mapok amit készítettek, a netcode, a hitbox. etc etc.
Nem is azt kellene sorolni mi rossz, hanem mi jó. Soha életemben nem játszottam ilyen rosszul megcsinált játékkal, amiből ennyi lé folyt egy korrupt cégnek. Egyszerűen nevetséges.
A pályák stayn look kialakításúak. Magyarán- lassú alapon a karakter és még ha meg is tanul vele az ember játszani, alig éri meg a helyzetváltoztatás. Egyszerűen a mapok lettek elcseszve. Nem beszélve arról hogy a dobozok felett alig látszik ki az emberek feje, ami gyakorlatban úgy nyilvánul meg hogy 80% csak egy helyben kempel az embereknek, amit még erősít hogy roofcamp mapokat gyártottak, és még fokozták a szégyent azzal, hogy nincs spawnshield és maga a spawning system is egy mess. Magyarán ha feljut egy team a tetőre akkor onnantól gg. Beéledsz és egymás után 5-6x halsz.
EZ nem skill. EZ nem élvezhető. És nem érdekel ki mit mond meg védi ezt. Ez a játék nincs alfa státuszban egy hónap elteltével és maga a mechanikája még bug nélkül is förtelmes.
És csak igazolásképpen mennyire bukta ez a game. Most valamelyik héten féláron lehet venni a játék kiadása után 1hónappal. Biztos csak véletlen.
És érted remény hal meg utoljára. De ha az egész mechanika rossz javíthatnak itt bármit. Másrészt szándékukban nem áll, nem véletlen dropolják gyors ki a dlc-ket. A lényeg hogy vegyék és húzócím kell nem patchlog.
Egyébként valaki olvasta a mostaniban mi lesz? Érted kijavítják egy hónap után azt a hibát hogy ne löjenek le random 20% eséllyel 1 lövésre bármilyen fegyverrel. Aztarohatt ezek aztán ügyesek. Kiadtak egy játékot ahol gyak. no aimel bárki véletlen leszed félpályáról. És ez rendszeres volt és még most is az. Még be se eszközölték a javítást, már dupla xp weekend.
Kérdem én kit érdekel a double xp, amikor még mindig nem működőképes a game. Miért nem előtte implementelik?-.-
A balancot etc ami alapon nem létezik. Csak üljetek be 2. üléshez lavba vagy tankba és nézzétek mennyi lövés kell mig ledöntesz egy gyalogost. Ezt komolyan gondolták? Másrészt én is reménykedtem eddig. De belegondolva szinte esélytelen ebből lesz jó játék. Hát maga a netcode tönkreteszi az egészet. Egy hónap alatt annyit javítottak hogy már nem fagy ki minden körben. Ez nagyszerű, csak hogyha még a netcodot ki is javítanák akkor se lesz ez sosem élvezhető köszönhetően maga a játék hitbox systemének. Nem is oda megy lag nélkül sem a golyó ahova lövöd.
Az hogy mindenhol jó értékelést kapott az egyrészt annak köszönhető hogy megfizeti EA ezeket, amit meg nem is, ott meg olyan cikkíró ír, akinek halvány gőze sincs az fps-ekhez.
-
danih
veterán
Gondoltam kipróbálom mi is ez a battlepack, vettem egyet, aktiváltam Originben, elfogadta - beléptem a battlelogra, megyek a BattlePacks alá: de nincs ott semmi.
Mit toctam el?
-
LamaCube
addikt
válasz
RichieTri
üzenetére
Gondolom EZ a hozzászólás elkerülte a figyelmedet.
Igen ez valóban egy játék topik. Neked volt egy véleményed, amit ide "leírtál" és nekem is volt egy véleményem. Az én játékstílusom nagyon egyszerű. Csinálom a dolgomat, azzal amivel a legjobban megy. Miért is tennék mást? Miért kezdenék el járművezni, amikor vannak nálam jobbak és nem veszem el a helyüket a játékban. Egy dolgot nem veszek a kezembe és az a csipa. Ebből nem tudom, hogy te milyen stílust vettél le? Általában a játék lényege, hogy squadok vannak és ezekben különféle kasztok csinálják a feladatot. Persze neked lehet ez mást jelent. Ebből még én nem vonok le semmit, hogy te neked milyen a stílusod.
"felhívnám figyelmedet, hogy ez itt egy interneten folytatott fórum jellegű eszmecsere melyre egész másmilyen nyelvtani szabályok vonatkoznak"
Légy olyan kedves és linkelj már egy ilyen szabályzatot. Akár ennek a fórumnak vagy akármilyen internetes etikettet, hogy miért is kellene a nyelvtani szabályoktól eltérni egy fórumnak. Kíváncsian várom.

Én általában megtisztelem a fórumtársakat, hogy olvashatóan és érthetően írjak, persze ettől még biztosan vannak hibák az én írásomban is."ha ezekkel nem lettél volna eddig tistában akkor Neked vannak szövegértési problémáid...némi koordinációs zavarral megspékelve!"
Légy szíves , ha valamit leírsz nézz már utána mit jelent, mert a "koordinációs zavar" sehogyan sem illik ebbe a szövegkörnyezetbe.
"MIT KÉPZELSZ?!"
Csak annyit, hogy nem tudsz helyesen írni és ez téged nem zavar, de a reakciód alapján magadra vetted /akkor lehet mégis/. Annyit tudok tenni, hogy ignorálom /figyelmen kívül hagyom/ a posztjaidat. Semmilyen személyeskedés nem volt. Tudod, akinek nem inge nem veszi magára... Nyugodtan írhatsz privátot, ha bánt még valami nem szeretném teleszemetelni a topicot.

-
fasirTTT
őstag
sziasztok
megjelenés óta a játék változott, mint bug, mint stabilitás és gépigény téren ?a gépemben 1 HD6970 2gb és i7 2600 proci van Win 7 alatt. valaki hasonló konfiggal tólja ? ha igen hogy fut ?
sok különbség van 4gb és 8gb rammal való gémelés közt ?
-
chabeee
aktív tag
olyan már volt nektek hogy állsz lövöd a csávót, porzik rajta a golyó, de lelő és health:100% ?
nem néztem nagyot
-
Ybron
senior tag
-
Laraxior
titán
800 ticket, a vége: 0-3
Jó szoros kör volt 
-
devilinsid3
addikt
sajnos az a baj, hogy abból már semmit nem fognak visszahozni

bombázás, heli hentelés.. ha valahol ott erős volt, nem úgy, mint a 3ban, hogy "jaj erős a heli".. még sem sírt senki érte, hanem szaladt előle és kész.. rögzített AA-k és nem az, hogy minden kis köcsög le tudja vadászni a heliket/jeteket.. még is jó (jobb) volt szerintem#24043) NetTom a bc2 inkább infantryra lett kihegyezve így nem feltétlenül érdemes a normál "járműves" bfekkel összehasonlítani, de nekem igen tetszett
a 2142 szerintem annyira nem sikerült jól, mint amennyire várták, de azzal is el lehetett játszani
viszont a 3 és 4, ha csupán azt nézzük akkor talán ha hoz egy átlagos szintet (sajnos) -
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Megnéznék egy '42-t Frostbite 3-al, EA nélkül!

-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem mondom hogy rossz volt, de ne hasonlítsuk már a rendes bf-ekhez.
-
-
lofagi
addikt
Imádom ezt az obliteration modot.... az emberek 10% tudja, hogy mi a feladat kb... de az a 10 is biztos mindig az ellenfélnél gyűlik össze... ráadásul még jó, hogy rush szervert kerestem...
-
kisza25
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
a mobil AA az amibe beleülsz és haladsz vele

Snip3r_HUN: nálam ugyanez a helyzet azt jelzi nincs kész közben rég megvan a fegyver, meg van olyan amit megcsináltam nem jelzi és nem is kaptam megGet a kill with the bombing raid 0/1 meg ez mit takar, mert a bombázóval öltem és nem kaptam meg?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Össze vissza beszélsz, ha bf veterán vagy, hogy a francba tetszhetett a BC2 annyira?
Aztán meg azt írod:
"csak az a szomorú, hogy nekünk van viszonyítási alapunk. Persze az aki max az utolsó két résszel játszott a BF-ben nem tudja mik voltak az előző szériákban."Most akkor mivan?
-Az tény hogy minden vissza van butítva, hogy a kispista is tudja használni a péjesnégyen meg az ákszbokszoánon!

(#24030) kisza25
igazából portable AA-t ír, tunguska meg lav stb. oké talán mobil AA, de hogy portable? Az kicsit erős!

-
RichieTri
senior tag
válasz
LamaCube
üzenetére
--- OFF ---
na figyu!
amin annyira kiakadtál post/hozzászólás az nem neked és nem is Svájcinégernek szólt. nem szólt senkinek...
mivel egy vélemény volt és közvetlenül a játékról tehát ebbe a topikba való!a reakciód alapján magadra vetted...nem kellett volna, de így legalább mindenki tisztában van a játék-stílusoddal

felhívnám figyelmedet, hogy ez itt egy interneten folytatott fórum jellegű eszmecsere melyre egész másmilyen nyelvtani szabályok vonatkoznak. sehol nem foglalkoznak ezzel az egész világon. sőt az a trend, hogy rövidítenek,átalakítanak,egyszerűsítenek... érdekes módon eddig rajtam kívül párezer hozzászóláson keresztül senkit nem zavart és senki nem kifogásolta a kis/nagybetű és ékezet használatát.
viszont Neked most meg kellett ezt jegyezned egész egyszerűen azért mert érdemben nem tudtál semmi hasznosat hozzáfűzni a gondolataimhoz. amik hangsúlyozom senkihez sem szóltak.1. ez internet és ha annyira művelt vagy akkor
2. ez egy FPS játékról szóló és nem irodalmi topik
3. nem neked szólt a posztom
4. ha ezekkel nem lettél volna eddig tistában akkor Neked vannak szövegértési problémáid...némi koordinációs zavarral megspékelve!Svájcinéger legalább próbált a témánál maradni, de Te egész más oldalát fogtad meg a dolognak.
ráadásul nekiálltál személyeskedni két hozzászólásban is. kérdőre vontad a helyesírásomat és a szövegértésemet...ráadásul az iskolai végzettségemre tettél megjegyzést?!
fogalmad sincs róla, hogy ki vagyok. nem ismersz.MIT KÉPZELSZ?!
--- ON ---
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Tudtok linkelni normális rush szervert? Ahol nincsenek 2 perces körök?
Vagy bugos a ticket állítás? Mert a szerver nevében hirdetett ticket számok nem éppen hitelesek úgy látom. -
Csabroncka
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
A válasz nagyon egyszerű: nincsen konkurencia ebben a szegmensben! (elnézést a COD-osoktól, van abban a játékmenet is amit szeretni lehet, de a BF-nek nem ellenfele, kár a hasonlítgatás)
-
devilinsid3
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
és akkor ezeket miért nem tudják megcsinálni most?

ugyanúgy lenne igény jó játékra, de már a kis pöcsök felé mennek akiknek semmi fizika nem kell meg jó a szar játék is.. azok akik meg várják a bftől az év játékát azok meg csalódnak, mert csak hitegetnek vagy amit beletesznek az meg közel sem hasonlít arra amit várnál tőlük
-
Csabroncka
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Vissza tekintve nem volt a BC2 annyira ratyi azért! Ott volt először rombolható a környezet, ez volt a legnagyobb újítása, azon kívül, hogy teljesen új és más módon nézett ki minden. Most pedig ugyan az van csak kicsit grafikusan feltuningolva. Na jó oké nekem tetszenek bizonyos részek, a víz animációt szerintem nagyon eltalálták, de csak azért nem nevezném új játéknak!
Látod most van Jet, és ha kicsit ügyesebb a pilóta le is lőhetetlen
."NEM MŰKÖDIK a termék! Tehát egyszerűen szar a balance, crashel, játszhatatlan, olyan orbitális bugok vannak hogy na!" erre értettem, hogy talán még ez a legkisebb baj, csak az a szomorú, hogy nekünk van viszonyítási alapunk. Persze az aki max az utolsó két résszel játszott a BF-ben nem tudja mik voltak az előző szériákban.
-Mondjuk mi is volt a commander jelentősége valójában OMG!
-8 évvel ezelőtt
milyen fizikával lehetett a helikoptereket vezetni
- mekkora újítás volt a Titan mód a 2142-ben -
mackosajt
addikt
válasz
gali777
üzenetére
Utoljára BC2 alatt volt "normálisan" beállítható admin eszköz.
Ott már leszületéskor vége volt a játékosnak, ha nem engedélyezett fegyverrel akart leszületni.
No meg a játékosok koordinátái sem voltak rosszak, hogy arról is volt információ.
Így aki a kezdőről kempelt, lehetett "jutalmazni", meg aki oda állandóan belőtt.Ezeket a funkciókat hiányolom.
-
gali777
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
Hát ja, mondjuk én nem a pluginokra gondoltam, hanem azt nyilatkozták asszem, hogy a játékba lesz beépítve, mert a pluginok ugye nem tudták letiltani a fegyvert, max büntetni aki használta. És akkor így szabad kezet akartak adni az adminoknak, hogy teljesen letilthassák azt a fegyvert amit akarnak. ű
A pluginos megoldás se rossz végülis, csak ez jobb lett volna, ha belerakják.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Én úgytudtam "idősebb játékos" szemmel hogy visszafelé fejlődtünk...Bár én a BF2-t kihagytam a '42 után, de a BC2 egy nagy kaki konzolport volt... no jet, no commander... semmi, bf3-ba visszajött ez-az, itt a 4-be is van elég új tartalom, csak egyszerűen NEM MŰKÖDIK a termék! Tehát egyszerűen szar a balance, crashel, játszhatatlan, olyan orbitális bugok vannak hogy na!
Kit mást ha nem az EA-t kéne szapulni? Megint kiadatták félkészen, szokás szerint...és akkor olyanokat lenyilatkoznak hogy nem akarnak a legrosszabb cég lenni megint, erre tessék ezt nektek, egy félbetört BF.
-
devilinsid3
addikt
megint gyúrsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#24016) gali777 és még hány dolgot ígértek ami nem, hogy nem valósult meg, de még csak szó sem esett róla, hogy miért nem

#24017) tojaaji kell hozzá a Tomahawkos pont?!
-
tojaaji
aktív tag
Commanderként hogy tudom használni a Tomahawk-ot?
-
Neoteric
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
[11:19:53] (PlayerSay Fameez) Fameez no Sniper Rifle
[11:20:08] Snip3r_HUN > no sniper nemde ?[11:22:08] (PlayerSay alix-son55) alix-son55 no Sniper Rifle
[11:23:41] (PlayerSay alix-son55) alix-son55 no Sniper Rifle
[11:24:11] Snip3r_HUN > camplowMinden kill után le lettek ölve, de egyik se érte el a 3-at. Admin killt viszont értelemszerűen nem adja hozzá a deathekhez, szóval te a statisztikájában azt nemlátod, h hányszor ölte le az admin.
Megelőzni sajna egyelőre nem lehet a problémát (fegyver kiválasztását eleve nem engedni), csak azt lehet büntetni aki már használta az adott fegyvert. -
Snip3r_HUN
addikt
Remélem ezt Neoteric olvassa majd, a szerótokon elvileg nem lehet mesterlövészkedni, akkor hogy a búsba van az hogy 3szor lőttek le M98b-vel és a csávó nem kapott se kill-t se kicket ?

-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
én tegnap revive után se célzás se fegyver váltás csak lőni tudtam mint a cs ben

-
Snip3r_HUN
addikt
Hogy rakja szájba a jó édes... Megint a kicseszett Revive bug, meghalsz felélesztenek és semmit nem tudsz csinálni csak kilépni a szeróról

-
Snip3r_HUN
addikt
-
Csabroncka
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Cris tudod a legtöbb idősebb játékosnak nem is ezzel van a gondja, (mármint a hibákkal), hanem maga a játék olyan mint BF3 DLC, és ez itt a legfőbb baj! Ha belegondolsz az első 5 széria a BC2-ig bezárólag mind hozott teljesen újat. Aztán a BF3-nál ez lecsökkent ~30-40% újításban, a BF4-ben pedig ~10% vagyis a pályákon kívül alig van tényleges különbség. Én ebben látom a legnagyobb bajt, a hibákat meg előbb utóbb kijavítják, hogy játszható legyen...
-
SkyS1gn
félisten
MP7-hez kell...
"Destroy an air vehicle with portable AA 0/1"
Mire gondol? IGLA vagy mi? Mert azzal már lőttem le...
-
WaterWawe
őstag
Egyáltalán nem trollkodás gyanánt mondom, de mikor a 7950 CF után beraktam a 780 SLi-t minden anomáliája megszűnt a játéknak. Nincsenek DX Errorok, random crash-ek, és villogó textúrák sem.
Egyébként ez a Battlefield széria akkor kezdett ilyen instabil lenni mikor elkezdték konzolokra írni őket. Nem mintha konzolon nem lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- !
(persze a többi is)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A nagy járműves harcokat szeretem. Máig a BF2 az etalon, azt hittem a 4 fel fog nőni hozzá, de úgy tűnik már egyik bf se lesz olyan jó, mint az volt

milyen fizikával lehetett a helikoptereket vezetni