Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
"Vedd meg" az ingyenes DLC-ket.
Origin boltjában rákeresel, megtalálod.
-
Gigi01
őstag

Ebben a vásárlásban tudna valaki segíteni?
Ez pl. jó a mexikóihoz?
Akkor e szerint elindulnák,de lehet brazil poxyval.
-
yodamester10
őstag
Már annyira olcsó,hogy tele van csalókkal az egész.Az hogy lehet,hogy 2 tank és egy attack heli kellett 1 tank szétlövéséhez ez milyen csalás?Az előző körben velem volt a csávó és 109-0-át lőtt tankkal.Több mint 5-ös a k/d-ja és 34 ezer feletti a tank gyilkossága.Így lassan 2 év elteltével egy vicc ez a játék már nem nyújt kikapcsolódást a haverokkal inkább mérget.
-
-
-
marilllyo
veterán
Viccet félretéve....
1: A recommended vagy annál jobb vas.
2: Egy szépen okosan feltelepített,felfrissített op-rendszer.
3: Okosan feldriverezve
4: Mellőzve minden felesleges cullangot a háttérben. A diagnosztikai programok....hőmérséklet, teljesítmény, ekg...stb. Nem kellenek..
5: Játék közben mellőzni az orrba-szájba alt-tabozást stb...Ha ezek megvannak...akkor nagy valószínűséggel nem lehet gondod. Jó én notiról játszom...bár abból egy morgósabbal. Lehet, hogy az eleve egymáshoz tervezett alkatrészek miatt...de nekem sosem volt a játékkal semmi gondom.
A másik örökös kérdés...az meg mindig az, hogy adja...nem adja..."gyereket szarrá lövöm és mégis kinyír"...stb..stb.
Olvastam a pb-s cikket még bl-en amit a csalókról írtak. Megmondták, hogy nehéz kiszűrni mert tényleg vannak mocskos jó játékosok. Az, hogy nem vagyok folyton a ranglista élén az nem feltétlenül a játék vagy a csalók hibája.
Nézem itt a BL-es friend list-et. Pl. proxy is ...kb. ugyanannyi óránk van a játékba...és mégis több mint 2x akkora KDR-je,skill,spm..stb..van. Tank ide vagy oda...nyilván jobb játékos. Ez van kit érdekel.... Ilyenkor magamban megjegyzem, hogy biztos büdös nagy kocka és nincs barátnője...de ez spec. jelen esetben ez nem lenne igaz.
De nem fogok picsogni mert nem tudom lelőni.
-
spanglee001
addikt
gondolom, gyors kattintásnak érzékeli, van egy delay mód késleltetés, azt adj neki 300-400 ms-t, mert másképp nem mindig érzékeli, tehát nem elég neki hogy ráállitod pl: hogy ha megnyomod akkor F-et érzékel.
hanem hozzárendelsz egy macrot amiben ez áll, hogy 'f benyomva' 'tartva 350 ms' 'f elengedve' és kb ennyi, legalábbis a genius gila és a RAT7 is jgy működött. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mi is csak a netről tájékozódunk.
It is possible that DICE will now focus efforts on the Battlefield 5 project, planned for release in late 2015, while Visceral develops the spin-off, though such plans have not yet been announced.
-
eugabesz
őstag
Már lenne topikja,ha tudná valaki,nyugodt lehetsz...a mostani kudarcból ítélve szinte biztos,hogy az évben jön valami,talán a BC3,de hogy nagyon sok elővételest veszítettek most,az is tuti...milliókban mérhetőt..
Őszintén??Nem is nagyon várom.Ezzel még el leszünk egy darabig,bosszankodásra,bohóckodásra első osztályú,de nagyon fáj,hogy amilyen jó játék lehetett volna,annyira az ellentéte lett.
Koncepciótlan ,meggondolatlanul kiadott katyvasz,sem reális célt nem tudsz benne kitűzni magad elé,sem egy jó közösségi játékra felhasználni,mert nem éri el azt a szintet.Azt kell mondjam,még talán grafikában sem...pedig sokan azt tartják a fő erősségének...
Akkor,ezek után,tudod ki várja a következő részt??
Remélem ez már eléri az inger szintedet válaszként.regener: Mert nem nagyon hagyják most már "fecsegni" az alkalmazottakat.Mindent csak a megfelelő időben a megfelelő helyről tudhatsz meg,egyszerűen,nincsenek pletykák...
-
S1M0N
senior tag
Igen, én is megijedtem, hogy kifagyok gunnerként, amikor megláttam a célkereszt nélküli cuccot, ugrottam is ki a tankból...

Aztán nem történt semmi, visszaszálltam, és jó lett.
A fák/bokrok ezen a pályán ilyenek, gondolom nem volt idejük rá, hogy rombolhatóak legyenek...

Anno megjelenéskor én is csak néztem, hogy tankkal nem tudok átgázolni egy nyomorult bokron...
Szóval elvileg csak ezen a pályán van ez.
-
Nincs jelentősége, mert itt arról a pontszámról lenne csak szó ami a fegyver unlockhoz kell.
Kapod a pontot a killek, plecsnik, assingmentek és a kaszt alapján ugyanúgy amikor gránáttal ölsz. De ha már megvan a fegyverekhez szükséges pont velük onnantól értelmét veszti a "fegyverpont" külön kiemelése az elért pontszámon belül.

-
-
Madn!ght
addikt
A minap ezzel a fazonnal volt szerencsém játszani... 48 fős locker TDM-en kb. megmozdulni nem lehetett anélkül, hogy 3-4-en ne lőttek volna. Neki sikerült vmi 60/5-ős statot abszolválnia.

Persze nyilván vérprofi, csak azt nem értem, hogy a pics@ban nem hal meg?! 50-60-at lehet lőni egy kis sklillel, de azért érdekes, hogy neki nincsenek instant haláljai, mint a játékosok 90%-nak. :Đ
A profiljában utal is rá, hogy ne csiterezzék, mert ő nagyon jó játékos.

-
lofagi
addikt
Úgy voltak vele a készítők, hogy nehogy már legyen olyan ember aki kimarad ebből a jó kis élvezetből!

Biztos nem új infó mindenkinek, sorry ha már valaki belinkelte.
Vihar Altarin, Homokvihar Silken, Köd Guilinen, s valami eső szerű Dragonon. Pont ennyi maradt ki a CR kiegészítőből. Hihetetlen, hogy azt a hangulatot amit tud okozni egy ilyen változás 1-1 pályán képesek voltak kispórolni.
(#34486) pohár zavod, conquest, ülj be gunnernek, az crash garantált!
nah jó nem 100%, de nekem tegnap 3-ból 3! :] -
mcmike
őstag
Guilin Peaks-en egyébként sok helyen bele lehet "menni" a sziklába (gondolom én). Az egyik pontnál (amelyik sok konténer épületből áll, sajnos nem emlékszem a betűjelére) is a sziklából lődözött egyik nap valaki rám/ránk. Még be is tudtuk dobni kívülről a gránátot a sziklába azon a részen. Még sérült is az illető a gránátoktól, de nem halt meg. Odébbálltam, meddő csatának nincs értelme...

-
Laraxior
titán
Beírtam, hogy Antihuman

(#29984) LamaCube: Rengetegen játszanak úgy, hogy letiltanak minden effektet, főleg a füstnél jön jól, mert gyakorlatilag hiába a smoke grenade, nem ér semmit

De ezt neked nem kell mondani, nem ma kezdted és nem itt a multit

Én úgy vagyok vele, hogy nem egy bokor, vagy egy füstfelhő fog megmenteni, de nem fogok lowon gamelni, csak azért, hogy fusson 200FPS-el, bár ezek a játékok, már lowon is elég szépek, de inkább mutatós legyen, de fusson lassabban, meg kell találni az arany középutat
Vagy beleölni, még plusz párszázezret 
-
Snip3r_HUN
addikt
-
csongi
veterán
Miért az nem vicc hogy tankkal valakinek a lába elé lősz és nem hal meg?
A valosagban sem fog. Loszer tipustol fugg. Es ebben a jatekban pancelzat elleni loszerek vannak. A haz falat sem tudnad lerombolni vele. Csak atmenne rajta.
De az hogy a toronygeppuslaval megszorod es elszalad.. Foleg 12,7-el na az vicc 
Mas: Tankra mikor erheto el a novelt pancelzat?
-
SkyS1gn
félisten
Ne legyél butus... nem tankbuzi vagyok aki sír mert kiszedi valami...

Én a játékmód totál SZÉTBARMOLÁSÁRA gondolok...
Reddit:
Ez szerinted rendben van?
Vagy jobbra a 2 illető?Netán azért bánt téged az UCAV-al ellenben folytatott hadjáratunk mert te is ezek között voltál?
-just sayin- -
-
SkyS1gn
félisten
Hát pont ezaz.. kiszed egy tankot... tényleg marha jó... aztán akkor már support, recon, enginner, lassan már az assaultnak is jön egyik dlc-be valami antiarmor hülyeség.
Nem láttad az UCAV spammelő idiótákról a videókat? Obliterationba pálya sarkába feküdtek ammosobozokkal és ezt spammelték kinyírva a bombást, én is tapasztaltam paracelen, tök "fun" volt tényleg.

(#29410) blaca83
Vannak nagyobb gondok is mint hogy egy oszlop hogy esik szét, a fű meg azért ég mert száraz... pont.

-
devilinsid3
addikt
nem a pb dob ki hanem a szerver van beállítva high ping ellen
(#27773) LamaCube: akkor gondolom az anti air nem OP hanem teljesen korrektül sebez meg vadássza le a heliket.. főleg az active radar "skill shot"-jával..
-
Csabroncka
addikt
Nem egy szerveren előfordult már, hogy TS-en tartva a kapcsolatot tudjuk mi történik a másik oldalon valóban. Sajnos nagyon sokszor nem az amit mi gondolunk.
Egy csapattársammal a LAV-ban sebzés nélkül elmegy mellettünk az ellen oldalán játszó klántársunk rakétája LAV 100%, majd a következő rakétától bumm a levegőbe. Nos az ellen oldalon találatnak jelezte az elő rakétát viszont nekünk a LAV-ban 2 embernek sem!Másik dolog amit észrevettem, hogy garfikailag azt látod, hogy nem is rád emeli a fegyvert és halott vagy, valójában pedig lehet szerencsétlen már harmadszor tölt újra, hogy lelőjön. Összelövésnél is vagy halálod esetén már sokkal előbb lőnek, mint ahogy te (pontosabban a géped) azt érzékelnéd, emiatt végül sokkal kevesebb idő marad a visszatámadásra, értelemszerűen 4 támadásból vagy védekezésből 3 biztos halál

Nekem egyelőre nem az tűnik fel, hogy a hitbox szar, egy jó szerveren ! Olyan mintha magával a teljes szinkronizációval lenne probléma, ami szerverfüggő.
-
mcwolf79
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aranyos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon helyes,így is tele van a játék csupa vérpisike kiegészítővel.