Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
AMD vga tulajokat kérdezném, hogy érkezett már béta driver ami növeli a teljsesítményt a játékban? Vagy esetleg várható? Emlékszem mikor crysis 3 béta esetén is jött catalyst ami nem elhanyagolható teljesítmény növekedés eredményezett.
-
tka
tag
Üdv Srácok!Annyi a gondom, hogy elindítom a bf4-et elkezd tölteni.hallom hogy betöltött már nem a zene szól, hanem a csata hangjait hallom.DE jobb felső sarok loading a képernyő fekete és ennyi.Első és második nap simán toltam most meg ezt csinálja egész héten.Valaki járt már így mi lehet a gond?Pingem 50körüli
-
törölt tag
válasz
Bazzzs
üzenetére
A sikerelmeny az nekik, hogy mindenkit lenyomnak a pontlistan es elegedettnek erzik ettol magukat. A valos eletben soha nem talalkoztak sikerelmennyel mert ahhoz tenni is kell valamit, jatekokban pedig casual szinten nem garantalt a siker. A csalastol viszont isteneknek erezhetik magukat mikor valaki megnezi a gyonyoruseges K/D aranyukat a jatek vegen 30 sec-ig csak eppen abban a 15-30 percben meg farmolnak es nem szorakoznak szvsz.
1 dolgot lehet tenni, sok nagyon sok szervert vegig kell keresni mire megtalalja az ember a normalisabbat ahol az ilyen tacskokat azonnal kivagjak. Sajnos ez nem derul ki azonnal csak mikor mar szembetuno. -
Bazzzs
senior tag
válasz
üzenetére
Tudom, értelmetlen leírnom, de akkor se értem, hogy ez miért nyújt örömöt egyeseknek. Egyszerűen nem tudom elképzeni, hogy bármi élvezetet nyújtana így a játék, ha kipróbálnám. Hol van ebben a sikerélmény? Ez nekem nem különb attól, mintha egy gombnyomással mindenkit meg lehetne ölni a pályán.
-
-
törölt tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Varhato volt elobb utobb. Sajnos ez a legnagyobb betegsege az online FPS jatekoknak, hogy az idiota patkanyok elszurjak masok szorakozasat

-
boogie84
veterán
Jól sejtem h ebben is van olyan h az ellenség feje felett kék a név?

-
Honzi
senior tag
válasz
Sonic*
üzenetére
HD77XX-böl 2 giga felesleges ha csak nem minimális az árkülönbség.
7790
GTX 650 Ti ilyen árban meg nem éri meg.
HD7850 1GB van 42k körül vagy használtan lehet találni 2GB változatot.(#10182) Cris99 Kérdés hogy lehet kapni náluk nem feltétlen mindig az árgép erre a legjobb.
A PCX amire azt mondom hogy van náluk ennyiért de az meg 46k. -
SkyS1gn
félisten
-
pocok1970
tag
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok VGA-t szeretnek venni mert a mostanin mar nagyon döcög a BF4 pl.
Szerintetek Asus 7770 2GB V. Asus GTX 650 2GB V. Asus GTX 650 TI 1GB. Vagy mit javasoltok max 40k-ért ?
-
Snip3r_HUN
addikt
Kezd elbizonytalanítani ez az egész, ha már most csalnak, mi értelme van megvenni a játékot ? Mások játékát b@sszák el saját hülye viselkedésükkel...

-
Laraxior
titán
Amúgy néztétek már a sniper fegyvert, hogy lehet rajta távolságot állítani
Az M82 Barrett mondjuk kiírja digitálisan a távolságot, csak hozzá kell lőni az értéket. Kipróbáltam, tényleg redukálja a golyó esését 
Itt meg a C-ponton levő minden mérő javelinszerűség:

-
gali777
őstag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Remélem csak próbálsz vicces lenni...

-
Laraxior
titán
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Gondolom csak kipróbáltad... hányszor?

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Kipróbáltam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem egy nagy valami.....:csak egy aiming radar.Járműveknél egyenlőre még nem is lehet használni mert egyből kifagy a gamme...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kriszpontaz
veterán
Na összefosta magát a battlelog, és eltűnt az összes embléma amit csináltam, a Hello Kitty is!
Na visszajött. -
SkyS1gn
félisten
-
DokiBaxxi
őstag
XP boost

Hogy a francba kell képet beilleszteni?

-
TechArtist
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Bill. + egér. A helivel nincs gond, de a jet katasztrófa nekem is. (Legalábbis bf3-ban, 4 meg majd kiderül..)
-
Tirexi
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nekem is kéne gyakorolnom mert a felszállás még oké na de a további az halál...

A vége mindig ejtőernyős mutatvány lesz. XD -
Whysperer
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
gyakorolj. menyj be egy ures serverre és röpködj. én így tanultam emg bf3-ban 8) nyugodtan 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
bill+eger
-
ScomComputer
veterán
Köszi,de én nagyon bena vagyok igy, a havernál próbáltam joy-al az nagyon ment...

-
Laraxior
titán
jujdeszépek vagyunk

-
gali777
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Bill + egér
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Only billentyűzet
Space-el tüzelek, elég egyszerű így -
boogie84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Volt olyan szitu, mikor késelt engem a gyerek én meg csak nyomogattam a késelést. Meglepődött amikor megkéseltem.

Ezek szerint nincs veszve minden ha elkezdenek késelni, nyomogatni kell míg be nem adja.
-
ScomComputer
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én is kínlódtam vele,de nekem a türelem ami hiányzik!

-
kriszpontaz
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Sokkal jobbakat is lehetne ha nem csak 20 layer lenne.

-
ScomComputer
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nagyon jóóó...

-
Def26
félisten
Vannak ezek a perkek/berakható képességek (offensive/deffensive). Mivel tudok minél gyorsabban level 4 -re lépni?
-
Snip3r_HUN
addikt
na a counter knife sem kivédhetetlen, új késelési animáció.. avagy használd a lábad

new knife animation(#10136) Godlike79 beteg jó kis embléma

-
tarBubbles
tag
pici házikó <3
-
ScomComputer
veterán
-
1m1s
tag
válasz
kisza25
üzenetére
nem, nem beállítási hiba.elhiheted hogy mindent kipróbáltam, voip is ki lett kapcsolva, CPU kezelését alacsonyra állítottam, béta driver, az itt linkelt cfg file-t is használtam.
10-ből 8 fx-es procival rendelkezőnek sz@r a game.
ennek ellenére megveszem a játékot, bízva hogy ezt már javították.
-
Tirexi
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Erről már linkeltem be egyszer egy ilyen leírást. Nem kellett rá sokat várni. XD
-
ScomComputer
veterán
Open Beta Mi....
A k.anyját az ilyeneknek...

-
Plezs21
tag
Srácok a Win 8 Trial verziója is jó lenne? Mert pénzem nincs most eredetire.
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
oké, csak úgy értem, hogy win7-en sokkall bikább hardver kell ugyanahoz a szinthez, amit win8-on egy gyengébb is elbír. bár ez tényleg über-ultra teszt, ott lehet, hogy minden rendszeren felzabál 9GB ramot pl. nevetséges.

-
válasz
FuRiONight
üzenetére
értelmetlen, Win7-en tesztelték, mindenki azt írja, hogy 8-on sokkal gyorsabb.
-
ScomComputer
veterán
Létezik már a betahoz "no origin" fájl,mint a BF3-hoz?

-
haly
őstag
2 magos a procid, de 4 szálon fut. Neki két magos, és két szálon fut. Nincs hyperthreading-je. Ettől függetlenül egyébként én sem próbálkoznék azzal a géppel. Megeszi keresztbe a játék. Annál sokkal erősebb konfigokon se megy normálisan.

Azt nem értem, miért görcsölnek rajt ennyit az emberek. Egyáltalán nem akkora durranás (legalábbis számomra), minthogy megérje ennyit vacakolni vele. Optimalizálatlan, bugos, 1 pálya van végig, unalmas. -
Anfänger
őstag
válasz
TechArtist
üzenetére

-
Colos1
őstag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én vizsgálgattam az FPS dropot.
1. A GPU leesik 5-10% -ra.
2. Többször előfordult, hogy meguntam a drop-ot, szervert váltottam, és a másik szerver jó volt.A fentiek alapján ez a drop szerver oldali hiba.
1. Ha a gép nem bírná, akkor a VGA 100% -ra ugrana. A CPU limit meg nem okozna ekkora csökkenést, hogy 50 -es átlagról leesik 2...5 FPS -re.
2. Nem függene attól, hogy melyik szerverre megyek.Valamennyire minden szerveren droppol, de eltérő mértékben.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Valami anomália van a Frostbite Engine és az élsimitás között. Nekem a BF3-ban mai napig nem jó, ha bekapcsolom kétszeresre. Nálam olyankor a fényhatásokkal van gond. Az egész játék olyan lesz, ha fénnyel szembe nézek, mintha valami fátyolos réteg lenne a képen és szürkés lesz minden textúra, pár kivételével, amik feketén elütnek a többitől. Amennyiben kikapcsolom az élsimítást, akkor jó lesz a kép. Ugyanezt a jelenséget tapasztalom a mostani bétában, tettem is fel róla képet pár napja, de egy fórumtárs ráfogta a felhőkarcoló leomlására. Viszont, ha kikapcsolom a Post processing effektet, akkor itt is jó lesz a kép. A por ettől függetlenül megmarad.
-
Whysperer
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
azért egy 8120-8320-tól fele már jó sz.tem nem 8350 a minimumja HW-be ahhoz a felbontáshoz!
-
BalaNce87
addikt
Hát nekem mindegy volt mire állítottam a részletes grafot. Így is úgy is zuhant az fps. Lehet, hogy már az AMD Phenom nem bírja?
Meg ez a tíz gigás memória használat, nem semmi... 
-
Mappa
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért így csutkán mocsok durván néz ki a gamma

-
Tirexi
addikt
(#10106) frozzyZTE:
Azt megvárom.

-
Def26
félisten
válasz
FuRiONight
üzenetére
Radeonon szépen leesik a minimum fps.

-
Def26
félisten
Király a liftes c4. Felmegyek és tuti ott egy camper aki az ajtóba rakott c4 -el vár. Mondom megkerülöm felmegyek a létrán erre ott is c4.
Camperek paradicsoma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A partraszállás megvan. 
Le lehet egymásét menteni? Szívesen kirakom, ha megmondod mit értesz ez alatt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/06/429691_msjhpp5jzijbog8z_bf4_2013-10-06_11-49-36-23.jpg)