Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz szami777 #9670 üzenetére
Csináltam egy videot, bár közbe pofázunk, de a lényeget látni most konvertálom.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
válasz szami777 #9779 üzenetére
Úgy volt eleinte hogy átlehet vinni, mostmeg úgy van hogy resetelik azthiszem!
//
Battlefield 4: Showdown Live – Europe vs USA"You’ll get the first look at the Battlefield 4 Second Assault expansion pack, which debuts at the Showdown and brings four re-imagined Battlefield 3 maps to Battlefield 4."
Akkor a Second Assault valamikor megjelenés után jön hamar? Szerintem a China Rising elött.
Ez is alátámasztja a fél miliszenkundumnyi mozgoképpel együtt hogy metrón a plafont le lehet lőni, remélem több szintes lesz!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
őstag
válasz szami777 #10336 üzenetére
Arra új procit vesz a nép. Egyébként iszonyatosan durva gépigények vannak. GTA5-ére leszek kíváncsi majd. Lehet én is cserélem majd az i5-öt egy i7-re.
Logó meg örülök, hogy tetszik mindenkinek. Tessék megdicsérni a művész urat is! Kriszpontaznak jár a hála.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest