Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
Hooper
üzenetére
Mondjuk én sok értelmét nem látom. Nem azt fogom nézni, hogy kinek mi van a tankjára nyomva, hanem azt, hogy hogyan lőjem szét.

Az meg a másik, hogy tele szerveren nem igazán tudod nézegetni a saját tankodat mert vagy szét lőnek vagy beszáll egy másik emberke azt vitte is.Szal ez arról szól, hogy eltereljék a figyelmedet a bugokról.

-
Hooper
őstag
Ezzel az embléma gyártással jól lekenyerezte a DICE a "tesztelőket".
Tulajdonképpen 10hszből 8 arról szól
grat
(és még egy
) -
Mappa
addikt
válasz
csibe1
üzenetére
-őő nem tudom
-őőő nem tudom
-ő nem tudomDe az első kettőre lehet ugyanaz a válasz.. amit írtam is: szerver teszt. Magam megnyugtatására írom ezt - bízom benne, mert ha nem, és ilyen lesz a végleges akkor bukta... de ezt kétlem, meg ezt az okfejtést mások is írták. Meglátjuk, hamar itt lesz az a megjelenési dátum.
-
Enton
addikt
válasz
csibe1
üzenetére
Az az első egy két hónapban lesz tesztelve.
Most csak a nagylétszámos terhelés a főbb szempont, hogy ne halljon be minden az első pár napban a nagy roham alatt.
Itt főleg az új levolution ami be tud szépen kavarni, látható is az állva maradt torony, füst nélküli dőlés.
És akkor hol vagyunk még az elárasztásos részhez képest, meg a masszív időjárás változáshoz képest. -
csibe1
veterán
" Remélem tényleg az lesz, hogy a szerver működését nézik ezzel a beta-val. Meglássuk... első hullámban biztosan még nem veszem meg."
Kiváncsi lennék, hogy miért nem lehetett egy újabb verziót betenni a szerverteszthez?
Akkora munkát igényelt volna ennek az egy pályának az összehozása a két játékmóddal?
Mennyire lesz valós így a terhelési adat a kiadásra kerülő verzióhoz képest? -
Mappa
addikt
Amikor kijött a beta minden klappolt. nem volt ez a deploy betegsége, amit Te is írsz, nem volt bf4.exe leállás. Én sem sokat játszottam vele... mondjuk engem a fps ugrálás zavar. Meg, hogy ultra high medium között ilyen 10-20 fps különbségek vannak. Az átlag meg 50-60 akármilyen beállításokkal
ami zavaró mert nem smooth. Remélem tényleg az lesz, hogy a szerver működését nézik ezzel a beta-val. Meglássuk... első hullámban biztosan még nem veszem meg. -
Madn!ght
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Világbajnok!
Lehet az enyém is?!?! -
Viper26
nagyúr
Értem én, hogy beta, de azért az exe leálláson kívül a játékot is megnézném....

-
Mappa
addikt

Ennyire futotta...

BOOBIES
-
Tirexi
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
"Ha mégse, akkor lépj egy másik szerverre ahol nyugodtan tudsz játszani"
Ez a lényeg az egészben!

Nekem is már volt olyan, hogy egyszerűen nem tudtam érvényesülni a játékban aztán ki is léptem, de egy másik szerveren meg szinte kapásból első helyre kerültem.
Az ilyen fajta "kockulható" játékok már csak ilyenek. Elég ha egy vagy két ilyen taggal találkozol a szerveren és már elmegy a kedved az egésztől.
De a legjobb móka tényleg az amikor egy ilyen bekempelt tagot egyszerűen lealázol mondjuk azzal, hogy lekéseled vagy szét C4-ezed a seggét.
-
Anfänger
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Hi! Szerintem ezt jól félre értelmezted! Nem emiki6 csal,Ö csak egy cheater losernek válaszolt!

-
Gippo
senior tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Transport chopper aranyat ér, igaz sajnos elég gyakran olyanok szállnak be mellém akik csak taxizni akarnak, vagy ha épp nem elég nehezen lőnek, de ha van egy jó csapat a heliben, akkor le lehet aprítani a tetőnépet.
Egyébként a fagyások szerintem szerver oldaliak (is), nézzétek majd meg a szervert ahonnan kifagytatok, hirtelen megcsappan a létszám.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Már nem azért, de az hogy állandóan lelőnek az lehet az is, hogy bénán játszol. Nem feltétlen csal a másik fél.
Amúgy mindenre van ellentámadás.. Ha a sniper háztetőről vadászik, menj fel hozzá helivel. Ha C4ezi a liftet, menj fel hozzá helivel. Egy idő után elmegy a kedve. Ha mégse, akkor lépj egy másik szerverre ahol nyugodtan tudsz játszani.
Fentebb már rengetegen megírtak, szóval nem ragoznám. beálltál a csalók közé. Huuu azta de megoldottad. Mostaztán jól kibasztál a csalókkal. (De leginkább a tisztességes játékosokkal). Sok agyad van.
-
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Erre tud valaki megoldást?
"az van, hogy a loading-nál lefagy (tölt-tölt és egyszer csak megakad)
a másik
hogy belépek a játékba, választok karit fegyót és kilép a game-ből
ez a két hiba "ezekre tudjátok mi a baj?
-
bul07
nagyúr
Szellem katona fogja a pisztolyt (video), fő fegyverem nem is volt csak pisztoly ,gránát, kés,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Következő pályabetöltésnél helyrejöttNa mi van senki nem játszik már ilyenkor
-
mqm
senior tag
Annyira jó kis game lenne ez!!
Adja az ég ,hogy a teljes verzió faszán hasítson!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valamit segít win8/beta drive-ek a gpu kihasználtságon?
-
pohár
félisten
-
raven84
senior tag
Van vmi parancs amivel az fps-t kiírja a képernyőre?
-
SkyS1gn
félisten
-
haly
őstag
-
blaca83
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor tényleg sz@rt sem ér!

-
szami777
addikt
Mindenki a bf4-re vesz videókarit, aztán kijön a watch dogs és jöhet az új kari
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blaca83
őstag
A Motion Sensor-t megkapta már v.ki?
Ér ez valamit, vagy ennyire bugos még?
Nálam mikor eldobom akkor elnyeli a föld és nem jelez semmit.
-
ЯΞD
senior tag
Halihó! GTX 760-al tolja valaki? Meg oszthatna néhány adatot, Fps, settings, felbontás stb.. 760 vagy 7950-en gondolkodok. Tanácsokat is szívesen meghallgatok.

-
BigBlue69
őstag
Tovább fejlesztettem amit neten találtam :

-
beers
addikt
Ezt be lehet valahogy vinni a saját repertoába?

-
Def26
félisten
Szerintetek a teljesben is ilyen nehéz lesz szintet lépni?

-
blaca83
őstag
Rajtam kívül akkor senki nem találkozott az átlagtól eltérő ruházattal???

-
Colos1
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Az emblémák a járműveken, fegyvereken és a katona ruháján, a vállon látszanak. Ott, ahol eredetileg zászló van. Én nem bonyolítottam túl, kicseréltem egy egyszerű Magyar zászlóra.
-
Winne
nagyúr
Csak nálam van az, hogy kb minden második halálnál nem jön vissza a deploy képernyő, csak ha nyomok egy esc-et, meg egyet vissza? Nem kicsit idegesítő.
Ha élesztenek, akkor kell valamit nyomni külön? Mindig visszaesek egyből.

-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem lehet higy battlepackban volt? Mert en kaptam skineket pl tankra meg weaponra. Azóta minden motyo kék

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg az előregyártott épületrombolástól ami 100ból 100x ugyanúgy megy végbe.

grat
. Neki be van állítva profiloldalon. Amúgy melyik kellene?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)