- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
Bencus88 #9784 üzenetére
"Amilyen bejelentés volt ez a játék a körítés sokkal többet vártam egy bétától."
És a cod milyen bejelentés? Ugyanúgy hype-olják mint a BF4-et, talán még jobban aztán már vagy 4-5 éve ugyanazt adják el." ...igaz a mostaniak nem úgy sikerültek, de a mostani jónak ígérkezik. "
Nyilván. Ez is ugyanolyan mint a többi."Ti meg csak szenvedjetek a sok csíter közt."
Mert a cod-ban aztán nem lesznek csíterek.Ilyen hozzáállással jobb is, hogy inkább codozni mész, na szevasz
(#9811) Tirexi: Egy scoreboardról levágod, hogy macroznak, az kemény.
-
djculture
félisten
válasz
Bencus88 #9703 üzenetére
Szerintem ez egy olyan build ami nem igazán lett a modulos megoldásra hangolva, nekem a 4 magos athlon simán megy (bf4 topikba más athlon2 x4 és phenom2 x4-en szintén megy hozzászólásokat is olvasni) pedig sokkal gyengébb proci de teljes értékű 4 magos még nem ez a modulos megoldás.
-
mqm
senior tag
válasz
Bencus88 #9703 üzenetére
Én csak abban reménykedek ,hogy béta miatt ilyen. De amúgy ha olvasod a lentebb leírtamat kis sem használja a hardvert teljesen jelenleg a rendszer.
Szerintem ez a béta csak a szerverek tesztelésére kellett ... a teljes verzió csak jobb lesz!?
Én mindenesetre megvárom majd azoknak a véleményét akik megveszik a játékot..
Ezért nem fogok hardvert újítani az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest