Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Gondlom már többen észre vettétek de azért megkérdezem.
A medipackkos heal-ért nem kéne pontot kapnia az assault-nak? Csak mert én nem vettem észre, hogy kapnék.
Másrészt ha a delikvenst találat éri heal közben akkor nem gyógyítja tovább. Ez Bf3-ban kicsit máshogy volt, nem? -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Az normális,hogy egy 5800K-val (4000MHz) egy 7850 2Gb(1000MHz) és 8gb 1600MHz-es memóriával medium grafikán szinte játszhatatlanul szaggat miközben a BF3 meg tökéletesen megy?
Akkor ennyi ez a gép már ócska vagy ez csak a béta optimalizálatlansága? -
kisza25
félisten
ott nem mutat szinte semmit, gondolok itt arra, hogy melyik kiegészítőt mikor kapom meg a fegyverekre...
Laraxior: erre gondolsz
-
Laraxior
titán
Ő lenne a Survival bicska

-
SkyS1gn
félisten
Nem tudom hogy bírják az iramot ha ilyen szemét kajákkal tömik a gyomrukat

-
spanglee001
addikt
A fél világ logót gyárt, a másikfele gyűjt hardwerre, a maradék játszik

-
dre75
tag
Szedje már össze magát a DICE és dobja ki a patchet mert szeretném már kipróbálni

-
Anfänger
őstag
Nem tudjátok,hogy a Beta-ban elért rangok megmaradnak,vihetök a végleges bf4 játékba,vagy 0-ról majd megint?
-
SkyS1gn
félisten
Akko okééé

-
kisza25
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
kisza25
üzenetére
Azért nagyot toltunk ketten a tankban. Legközelebb már én is tudok engineerrel menni, mert maxon van minden.
A hídon nem volt gyenge, farkasszemet nézünk két tankkal, állunk mint két fasz, mert nincsen lőszer a tankunkban... végülis a helycsere úgy emlékszem megoldotta, úgyhogy elég jó lesz ha a véglegesben lesz 3 embernek hely (gondolom lesz CITV) akkor talán lehet számolni elég sok lőszerrel, mert így eléggé karcsú, főleg ha feltűnik egynél több páncélos. -
Laraxior
titán
Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy lvl10-ig lehet fejlődni, szóval nem kell kapkodni
A következő szinthez már 166,040,000 score kell. -
Delta×
senior tag
Biztos volt már róla 100 szor szó, de megtudja valaki mondani hogy meddig lesz Open beta??
-
WaterWawe
őstag
Sokat gondolkodtam azon hogy hogy lőnek ki engem meg havert RPG-vel amikor 400M magasan repültünk a helivel. 1. 2. alkalommal még oké volt, de a 10. alkalomnál kezdtünk idegesek lenni. Aztán rájöttünk hogy ez akkor történik amikor be vagyunk mérve, mégsem csipogott semmi hogy ki kéne dobni a flare-t. És aztán kipróbáltuk.
Az RPG-vel be lehet mérni a járműveket?! IGEN!
A Recon hőtávcsöve és az RPG párossal bármilyen járművet hatástalanítani lehet egy lövéssel. A Helik, kocsik instant felrobbannak, a Tankoknak, Hajóknak 10% alatti életük marad. Ha bennt hagyják ezt a teljes játékban az biztos hogy a hőn szeretett helikopterrel nem lehet majd 500M alá merészkedni.

-
válasz
spanglee001
üzenetére
"X"
-
spanglee001
addikt
Valóban olcsóbb egy monitor, de azon nem lehet játék közben állítani/változtatni semmit, mondjuk nem mintha akarnék

Még jó hogy ilyen mély szegénységvan, a kis országunkban
valaki tudja, hogy az irszmoki-t mivel lehet bekapcsolni, vagy magától működik? -
Tirexi
addikt
Húh az előbb toltam egy BF4-et és olyan volt, hogy tankkal kilőttem egy helit és az ott maradt az égen felrobbanva.

Felvettem videóra majd belinkelem ha fent lesz.
-
Sonic*
aktív tag
Valaki valami megoldás Direct X erorra?
-
Prosector
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
Akkor nem tudom...de en nem csinaltam semmi mast, amikor nem indult, csak kivettem az msconfig-bol a CIS-t es utana jo lett.
Kiprobaltam azt is, h ujra aktivaltam es akkor mar megint nem ment(a kivetelek koze beraktam a BF4-et).
Szoval eleg valoszinu, h nekem a CIS miatt nem indult.
dre75:akkor neked sajnos nem az a baj, mas otletem nekem sincs egyelore
-
SkyS1gn
félisten
válasz
WaterWawe
üzenetére
Neked is meg Larának is mondom hogy minek a tablet? Fele árából kapsz egy sokkal jobb/nagyobb átmérőjű képernyőt/használható területet, ha monitort veszel!
Ha ennyire bezúgok erre inkább veszek mégegy S2340L-t, vagy ha csak térképre használom akkor valami alap TN-est.
-
gali777
őstag
Hogy meg fog lepődni a sok kis fps huszár domination-ön a teljes játékban amikor mások is stabil fps-el mennek ellenük... Az esetek 80%-ban a szar fps miatt halok meg nem igaz
Elég lenne nekem ez a 35-40 fps csak lenne stabil. -
Prosector
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nekem indult a jatek eddig is, mar be is masoltam ezeket, csak erdekelt volna, mitol van ez a PB hiba. meg a megoldasa.
A segito szandekot koszonom

Mindenkinek:akinek nem indul a jatek es COMODO-t hasznal, állitsa le!
Nekem az elso napon ezert nem indult a game!
Leszedtem, kicsereltem Kaspersky-re, azota nincs olyan, h nem indul el.
-
ST05
őstag
skacok hol van az a PB felület ahol a game-et hozzá lehet adni, és frissíteni?
( egyátalán kell ezzel foglalkozni ha minden klappol? ) biztos ami biztos ráfrissitenék,,
bocs a láma kérdésért, követem a topikot ideje, de nem merült fel hol van ,,
-
sensejke
aktív tag
Amúgy csak én nem találom, hol lehet megnézni, hogy áll a szerver stat mielőtt belépnék? 3-ban volt mikor rákattintottam a szerverre, itt nem találom. Elég idegesítő, hogy ahány szerverre belépek mindig egy teljesen vesztésre álló helyzet áll fenn.

-
mcwolf79
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
Töltsd le [ezt] a PB könyvtárat, bemásolod a BF4 Beta könyvtárba, és utána indulni fog a játék.
Nálam működött ez a módszer.Érdekes, mert az előző Win8 rendszeremen minden indult pöccre. Most felraktam a Win8.1-et,és ezzel is vacakolni kellett + IE alatt nem lehet vele játszani, mert a Plugin nem települ fel.
-
spanglee001
addikt
Akkor már minden világos THX. És a vidi és jól jött ám, elmagyarázva bonyolultabbnak tűnt, mint megnézve.
-
dejaris
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Terkeoet nezegetve adhatod ki a squadleadereknek a parancsokat. Bf2-ben egy kisebb resz fel tudtak deriteni, utanpotlast dobhattak le es kezeltek a tuzerseget. Itt is hasonlo arzenal lesz szerintem, a betapalyan lehet is latni egy csatahajot amirol neha kiszal egy termetesebb raketa, azt is a commander fogja iranyitani.
-
Plezs21
tag
-
Tirexi
addikt
-
Prosector
addikt
Tudja vki mi ez a "could not convert" error a PB update-nél?
-
Laraxior
titán
-
Źşë'
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
jó, mondjuk nem raktam fel beta drivert, hanem a legfrissebb whqles van fenn
-
Źşë'
addikt
adatlapomon lévő konfiggal röcög, szaggat, de még mediumon is, olyan mintha winyo swappolna, találkozott valaki ilyennel?
-
Laraxior
titán
válasz
spanglee001
üzenetére
Kicsit had reklámozzam magam: SPECTATOR video

-
spanglee001
addikt
Első játéknál, úgy ment mintha unreál motoros lett volna

de most bármelyik szerveren úgy laggol, hogy nem tudok célozni...
Viszont mint kezdő BFes valaki elmondaná, hogy mit takar az a híres commander mód?
a spectator az meg annyi hogy különböző kameraállásokból nézheted hogy, hogy játszanak a többiek?
ja és a járművek extráit ha unlockolom, akkor azt mivel kapcsolom be, vagy autómatikus? -
Laraxior
titán
Én ezzel a verzióval is kiegyeznék, csak lehessen már unlockolni mindent a járművekre, nagyon hiányzik a reactive armor

-
hash99
senior tag
Nálam faszán megy ultrában 70 fps

-
dre75
tag
Valaki tudna segíteni abban hogy betöltésénél kifagy a játék?PB-t meg nem tudom frissiteni hibát ir ki

-
embe
nagyúr
Hali!
Most nem néztem a fórumot 2 napig... sok éjszakai meló. Nincs energiám most visszaolvasni...
Van valami változás a bétához? Javítás jött ki? Gondolom nem. Vagy kiderült, hogy miért vacakol a játék? -
Bazzzs
senior tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Ma nálam is van fps drop. Megy 40-60 fps között, majd leesik 5 fps-re pár másodpercre, utána megint jó.
Más: Ezek az emblémák, amikről tesztek be képeket megmaradnak a teljes verzióban vagy a teljes profil újraindul? Csak azért kérdezem, mert ha újra meg kell csinálni, akkor még nem élem ki a művészi hajlamaimat

-
spanglee001
addikt
droidon nem megy most néztem, iosnál battlelogot letöltöd és ugyanúgymint a játékindításnál alul kék állapotsor lesz loadout serwers és battlescrean ott katt a battlescreanra és megy, droidon még a kék állapotsor se jött be nálam. De ha van egy feles monitorod arra is ráhúzhatod a battlescreant, nemsoká rakok arról is képet, ja és ma látom esik a sniper golyó ívesen, utánna megin nyíl egyenesen megy 
-
az a véleményem, hogy többet nem is próbálom a domination szervereket, inkább messzire elkerülöm mindet, legalábbis a 32 slotosokat. értelmetlen, ostoba, mindenki rohangál mint a kergemarhák, átlag tízen állnak a tetőkön és RPG-znek az árkádok alá, ez nem játék. 16 fővel már lenne talán értelme, így nincs.
-
blaca83
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
A Sniper kasztot Én is a Shotivav kezdtem, de a 870-es szerintem kicsit gyengusz mer volt hogy 3.-4. lövésre dőlt csak el az ember.
A slug még nincsen meg de vasárnap este rajta leszek az ügyön.A nagy ammo box-nálam is megvan, azzal már kényelmesebben lehet osztogatni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A következő szinthez már 166,040,000 score kell.
![[link] [link]](http://imageshack.us/a/img6/6222/clkm.jpg)

Elég lenne nekem ez a 35-40 fps csak lenne stabil.