Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Lesz Barret végre?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz SkyS1gn #5822 üzenetére
Beszarás a hely Videó eleje végén az a zene, még mindig kibas***a a biztosítékot nálam, annyira hidegrázás.
Nem is tudom melyik ilyen óriás cégnél láttam bemutatóm, ahol ugyanígy volt lehetőség mozgásra meg játszásra ha kicsit besokallt a melótól az ember. Vagy Google vagy a Lego-nál az sem volt gyenge.
SvájciÚr - Elkapkodni gondolom úgy sem fogod, meglessük beta-t, hogy hasít azt majd utána ráérünk agyalni. Húzva van a 6950-ed?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5855 üzenetére
Helyes! nézd meg vga-t is plusz 10-20 fps simán kipréselsz belőle sztem. 7970 inkább. Mázlista Neked legalább nem kellene tápot cserélned hozzá. 35k mennek apróba a 6950 DC2-ek
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz gali777 #5863 üzenetére
Az lehet, de ha már ennyire tolják ezt a rombolhatóságot meg a látványokat, így dől össze, úgy robban fel stb. akkor egy ilyen monumentális jelenetnél a minimum, hogy amit csak tudnak - még ha nem is látszódik, szétmodellezek mindent.
Svájci Úr - Mert az only Armored jobb ? tolhatnánk máshol is ha meg mégis összejön akkor csak a hiszti megy
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz devilinsid3 #5867 üzenetére
Az talán inkább egy GL volt .. de akkor is erről ennyit. Nem veszem meg
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5997 üzenetére
Bejáratott vese ez!
de hogy ne csak off legyek
Battlefield 4[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Majd rádúrnak valami fícsőr effektet még, hogy a homokszemcsék is tükröződjenek, csillogjanak, mint a kib@szott vámpírok a twilightban. azt ugrik -30-al az efpées is.
Ezek az lvlcap videók pc-n mennek vajon vagy esetleg konzolon? Volt az a LMG-s videó és ott olyan no recoil volt a faszinak a jatatataaataaa mősín gánnak, mint anno MW2-ben. Vagy ennyit fog számítani, hogy rá lehet pakolni kis tucatnyi grip-et?
gali777 - Aha így itt azért már ok, hogy PC . Akkor valszeg az is az... Nem sok ilyen videót néztem meg össz-vissz 2-3 ha láttam. Nekem ne spolierezzenek mindent, megjelenés előtt.. inkább ki hagyom ezeket, de ott az akkor nagyon feltűnt. Jó lenne nem "arcade-osodna" el ez a BÖF-ögő.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz devilinsid3 #6038 üzenetére
Az amiről múltkor is diskuráltunk RPG! nem az GL! RPG! nem, GL! RPG videón. Ott a faszi az emeleten kitekint az erkélyről, azt ÉN! megláttam!!! -nem aki játszott, bal oldalon, sárgával spotolták a tőle kb. 3m lévő sniper-t. Majd ráfordulva ki ment az épületből. Hát mondom ezt kőkemény tesztelés vagy szimplán vak. vagy DICE-k behívták a csomagszállítót vagy a pizzafutit az utcáról, Hé Te srác - mint semleges embőr - gyere is öljél! köll a véleményed!.
@6040 - VAN der BOSS - lesz itt noob-ozás dögivel . A 240B-n azért már volt tisztességesen recoil. franc sem érti ezt már.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Besz@rás mennyi rinya megy, ki, miért, mikor, hogyan? kapja kézhez a játékot. Értem én a lelkesedést, meg a körbejárást - de, hogy ha aznap vagy már másnap nem tud játszani az előrendelt játékával akkor tényleg világvége van. besz@rás
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #7199 üzenetére
Én bartosizmus alapján élek cigire meg borra mindig legyen pénz
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #7225 üzenetére
Mert arra nem kell pénz - illetve van, hogy kell csak az már drágább mint a bor és lehet a hangulatom sem lesz jobb tőle
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #7291 üzenetére
Majd azt hitted nem együtt beta-zunk mi ? még szép, hogy toljuk!!!!
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #7398 üzenetére
Főleg Ultra-n AAAFHASBAO ON 16x élsimi simike
Megvan már a ultrara való kütyü ?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
1. hsz alapján
PC-n minden HUD elemet (minimap, stb) saját szájízünk szerint alakíthatunk, elhelyezhetjük máshol, nagyíthatjuk- kicsinyíthetjük....
Nem sok videót néztem mert nem akarom előre tudni mi hol merre?!... De azt a pár videót megnézve, nem nagyon láttam, hogy máshol lett volna akármi is a HUD-on. Lehet túl keveset kérek és ilyen videóra nem hegyeződik ki a sok-sok gameplay videó.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
szép volt
Én alpha-t nem próbáltam ki azt sem tudom, hogy ott voltak-e járművek vagy only inf.
sztem csak részben az, de elég ütős lett. Shanghai
@7461 - aAron_ : Csak azért kérdezem mert itt azért van egy két jártas BÖF-ögőben de nagyon én nem olvastam róla itt, hogy bármi is lenne erről a HUD személyre szabásáról. Pedig nagyon jó lenne.... mint vérbeli exCOD-os nekem roppant furcsa, hogy a map lent van bal oldalon abszolút nem kényelmes oda lenézni. Bal fent lenne annak a helye.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ha ugrattál vele akkor már több mint félig
Én is 2-ig meló azt hétvége már nem tudom mivel lefoglalni magam, annyira csend és nyugalom van, mondjuk maradjon is ígyCris99 - Na látod ez baj! mindenki veri a pöpöst hogy iiiijjj meg uuuuh ilyen olyan fícsőr. Azt HUD módosításról meg szó sincs. Sztem nem is lesz Van ennek valami hivatalos listája? már mint 1. hsz honnét lett össze válogatva?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz SkyS1gn #7486 üzenetére
Agyvérzést ne kapjál baszod!
Attól mert az valamikor íródott nem biztos, hogy véglesen bele is kerül a játékba. De látom érzékenyen érintett mert 'belekötöttem' a szent írásodba ..."édes istenem"@4798 szerk.: innen onnan, félig nem hivatalos információkkal ami még csak a név felbukkanásakor került esetleg "hírbe" ... bárhonnan. de megnyugtatsz, hogy akkor az tuti és naprakész.. na de ha nem lesz HUD variálás.... akkor huhuuu
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
Akkor a beta-n összelőtt eredmények nem kerülnek át majd a végleges BÖF4-re, ugye?
Most nézem a kasztokat... Assault-nak lesz ACW-R ? akkor azzal ott konkrétan szétalázok mindent
szerk.:2 na most akkor hogy is van ez? assaultként berakhatók sniper fegyvert is ?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest