- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- leslieke
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
viking_arc #79299 üzenetére
Mindkettővel / egyikkel sem?
-
kisza25
félisten
válasz
viking_arc #79297 üzenetére
azt hol nézted meg, hogy melyik fegyverrel?
-
kisza25
félisten
válasz
csa33ee #79285 üzenetére
az olyan lehetett mikor Golmudon mentem tankkal B-re kezdőről, le akartam lőni egy gyalogot, de belementem pont egy gödörbe, miközben lőttem és megdobta a tankot, a lövedék elment enemy kezdője felé, 2-3 másodperc múlva kaptam 2kill-t + destroyer pontot, mondom nem raktam le slam-et meg semmi hasonlót, nem is értettem a dolgot
A csetbe meg beírt azt hiszem Zero, hogy:
- Na persze, hihető....
- Kérdezem, hogy mi?
- Az, hogy onnan kiszedtem őket, a kezdőn voltak a helivel
Azt hiszem az volt életem mákja
amúgy: Longest Headshot 565.87 -
Nekem volt már counter-counter knife is... nem is egyszer.
Nem tudom hogy jött össze de késeltem, majd jött a counter animáció, na mondom ennyi vesztettem (közbe nyomkodtam mindent mint valami mortal kombat
), majd pofán vágta ököllel és mégis én szúrtam le végül.
Szóval szerintem akár mindkét félnek feldobja egy-egy pillanatra ilyenkor az E bötűt... és ha jól időzíted megvan a késelés.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz
eugabesz #79275 üzenetére
Am,kipróbáltam,tehát,mikor megtámadnak,csak akkor van esélyed,ha rá tudod az ellenre irányítani a késelésed,ha már "kifordított" esélyed sincs,szemből sem.S ez teljesen független pöttytől animációtól...
Más:Akit érdekel,itt egy kis videó a 120-as tickrate-ról...
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz
bucketb0b #79274 üzenetére
A saját szememnek hiszek,volt olyan,hogy szemből estek nekem,sikerült kivédenem és visszakéselni,el is indult az animáció,-ami szerinted és másik szerint előre meg van csinálva,nincs beleszólásod,-aztán még is le lettem késelve...am én átolvasnám még egyszer a két hozzászólásomat a helyedben,mert kicsit ellentmondásos,úgy látszik nem csak nekem jutott abból a bizonyos anyagból...
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
SkyS1gn #79168 üzenetére
Nekem garantálják, de hát ugye... aki nem méltó rá
(#79254) eugabesz: nálam nem működik az E-vel ez a fajta counter knife amit mondasz. Igaz nem is az E-n van a késelés, bár nem számít, mert az sem úgy van amit mondasz szóval mindegy min van a késelés meg a fehér pötty
netre nem futi a faluban, de kábszira igen úgy látom
(#79264) Prosector: ha "dulakodás" közben ami egy leanimált szar megölnek akkor a másik túléli ennyi. Amúgy semmi beleszólás nincs, szemből az nyeri a kés harcot aki tud counterknifolni, mert nem tudsz ellene mit csinálni. Teljesen reálisan lett megcsinálva a játék.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
eugabesz
őstag
válasz
#35434496 #79263 üzenetére
Hallani a lövés hangon...van mikor nagyon feltűnő...
(#79264) Prosector :"Hajnalka,te ezt nem tudhatod.."
(#79262) gyiku :Akkor passz...fogalmam sincs,amúgy is csak találgatok.De ennél a játéknál annyi minden előfordult már,meg az ellenkezője is,hogy már semmin sem csodálkozom.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
Attól is függ,mennyi csaló vagy macro-s van éppen fent...mindenkit nem dobhatunk ki,csak mert gyanús....
(#79260) gali777:Szemből jövő támadásról beszélünk,ugye,mert akkor van rá esélyed.Én eddig úgy láttam az animációban,hogy van ám ott birok rendesen...De lehet a te játékodban másképpen van...
(#79262) gyiku:Attól is érezheted úgy,hogy nem megy jól...
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson #79255 üzenetére
Voltál a szervertermükben?..mesélj...
(#79257) gali777 :Azért csak figyelj,majd rádöbbensz...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
eugabesz #79254 üzenetére
Mar miert is lenne lehuzas? 30 Hz-hez kepest pontosan negyszer annyit kell szamolnia a szervernek, vagyis negyedannyi szerver jut egyetlen szerverre. Tehat a ketszeres ar meg boven jonak mondhato.
A visszakeselesnek meg semmi koze nincs a feher pottyhoz.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz
prokxy #79250 üzenetére
A hónapban biztosan megy,persze előfizettünk rá,3 nap próba után döntöttünk,hogy megpróbáljuk.
Megoszlanak a vélemények,mint minden másban is,de a többség azon a véleményen van,hogy sokkal jobban adja és nagyon gyors minden rajta.Igazi normál HC,hogy ezzel a paradoxonnal éljek.
Nekem egy ócska lassú gépem van,de mikor már belelendül,nagyon adja.Kicsit "röcög" mikor indulok,de a folyamatos játéknál már nincs ez a hiba.A pályatöltés is sokkal gyorsabb.Egyetlen hátránya,hogy k...va drága.
Pontosan dupla pénzt kérnek érte,mint egy normál szerverért.Szerencsére nekünk nincs finanszírozási problémánk,de erős lehúzásnak tartom.
Hangold a géped,még 19 napig biztosan menni fog,aztán meglátjuk....(#79252) gyiku :Ilyen is van,nem mehet mindig jól,elég egy kicsit rosszabb netkapcsolat is.
Amúgy a visszakéselés azon múlik,rajta tudod-e tartani az ellenen a képernyő közepén megjelenő kis pöttyöt,mikor megnyomod az E-t,mert ha igen,biztosan sikerül.Majd figyeljétek meg,mert ezt sokan nem tudják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szemtől szemben ha késelsz mi alapján dől el, hogy le tudod késelni az illetőt vagy visszafordítja beléd?
-
prokxy
veterán
válasz
eugabesz #79249 üzenetére
Valóban meg kell szokni, 2 kört voltam, nekem adja, ahogy láttad, de tényleg fura. Ma még finomhangolok este game előtt és úgy megyek fel. Meddig lesz Nektek ez a 120-as? Vagy előfizettetek rá?
Többieknek mi a véleménye a 120-as szerverről?Azt a helyzetet ott megbeszéltünk (kiszával is), sztem túlléptünk rajta, szent a béke, bár nem is volt vita, csak bájcsevely.
-
eugabesz
őstag
válasz
prokxy #79248 üzenetére
És ez járművekkel még hatványozottan előjön,teljesen másképpen kell célozni,azért is only infantry...ezért tesztelgettük napokig.Brutálisan gyors,amint megtanulsz újra célozni,ki is jön a különbség.Az eddig bevett gyakorlat itt nem érvényes,mert valóban úgy jön ki,mintha el sem találnád.(Úgy is van,mert jócskán mellélősz a beidegződött célzás miatt)
Mindenféle mást lezárandó,megírtam neked a csetben is,ez nem az a szerver.Azt gondolom ebben meg is egyeztünk,elejét véve egy újabb hosszas vitának.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25 #79247 üzenetére
Tegnapi IRAM-os karikáról akartam élménybeszámolót írni, de inkább kihagyom és csak a 120Hz-et feszegetném.
Nekem egyelőre sokkal simább a játék, bár a hitbox kicsit fura, 100-on van az FPS, ma belövöm 120-ra és megnézem. Nem volt gond, de ha az enemy fut, akkor brutál, h egy tárat lövök el rás és épphogy meghal, nem nagyon értem...Nálad ez milyen?
[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #79238 üzenetére
Ha nem volt mögötte J-10
-
törölt tag
válasz
kriszpontaz #79242 üzenetére
Nem szégyen a tanulás!
Hüllő a mentorom.
-
csa33ee
aktív tag
válasz
viking_arc #79240 üzenetére
Ha benyomtam az aktív protektiont a tankon, és jött az a brutál narancsszínű robbanás effekt.Na azt nem abszolválta a táp.De mondom, ha nem volt masszív anomália ami kihajtotta a szuszt a rendszerből, nem volt baj.Pl. single-ben egyszer sem fordult elő, pedig ott is ultrán ment minden.Tuti nagyobb táppal megszűnik a problémád.
[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #79236 üzenetére
Bezony, bár ott a J-10-es volt a király
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
FollowTheORI #79235 üzenetére
BF2-ben jó kis repcsi volt
-
De bután néz ki ez az "új" orosz bombázó Sukhoj... [link]
-
kisza25
félisten
válasz
pulyka jocó #79232 üzenetére
te már fogalmam sincs, de célzóka az reflex rds extra tár (volt olyan?
) lézer? aszem ennyi
-
törölt tag
Köszi a válaszokat!
egyenlőre az mg4-el próbálkozok kisebb nagyobb sikerrel. Ezeket az lmg-ket nem arra találták ki hogy közepesnél nagyobb távra lehessen lőni velük. Legalábbis nekem nagyon nem megy. Viszont kezdek rákapni a c4 ízére
csak még meg kell tanulnom mikor lehet kimenni a jármű mellé hogy ne vegyen észre
-
daveoff
veterán
válasz
kisza25 #79227 üzenetére
Vágom, lecsekkoltalak!
Én a megjelenés után egy évvel kezdtem BF3-azni, és rá egy évre ugye jött a BF4, szóval intenzívem csak 1 évet játszottam vele, néha-néha még azért szoktam játszani, jó még mindig!
Emlékszem még a tescoba vettem, karácsonyi vásárlás asszonnyal, nézegettem a sorok közt, aztán pont akciós volt, vagy valami, aztán megvette nekem karácsonyra....
-
csa33ee
aktív tag
válasz
viking_arc #79228 üzenetére
Azt nem tudom mi okozza a random újraindulást, nekem sajnos az volt a jellemző hogy kikapcsolt.BF4 alatt jött elő, amikor erősebb effekteket kellett a karinak megjelenítenie.Rájöttem hogy a táp sajna nem bírta a hirtelen terheléseket és szépen megvédve mindent kikapcsolt.Akkor még AMD 8 magos procim volt meg mondjuk az R9 290 Vapor sem a kis fogyasztásáról híres.Utána váltottam Intelre, és bár ezt szerintem elbírta volna a régi táp beruháztam egy 650w-osra.A hiba jelenség utána teljesen megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
viking_arc
tag
Van egy "kis" problémám. Játék közben teljesen random módon újraindul a gépem. De van, hogy dx hibával dob ki. Nem kékhalál, progi(bsv) nem mutat semmit, vidkari drivert újraraktam DDU segítségével, nincs vírusom, nem hibás a káryám(stresszteszt), nem is melegszik túl a gpu-cpu: játék közben max 65 celsius. Amire még gyanakodom, hogy kevés a 600-as tápom a rendszerhez(4790k,1db gtx970,2ssd,1hdd,+2 fan). A cm power supply calculator 970w-os tápot ajánl a rendszeremhez
, ami nevetségesen sok! Viszont több mint érdekes, hogy más gammákban nem csinálja a fent leírt dolgokat, csak bf4-nél. . Ha esetleg valaki találkozott már ilyesfajta problémával és sikerült megoldást találnia rá, kérem ne tartsa magába. Köszi (bocs az esetleges hibákért, telóról írtam)
-
daveoff
veterán
-
csa33ee
aktív tag
Én a daruk helyére magasfeszültségű oszlopokat raknék be.Fel akarsz mászni kempelni?Puff, agyon basz az áram.Majd megtanulsz a földön játszani, kisgyerek.Nem rondítasz bele más játékába.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #79208 üzenetére
mert f@s az egész netkód érdekes más multi FPS-be vagy 2-3-t még tolok 28-30-as pingem német szerverekre
-
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson #79212 üzenetére
Én lenyomtak őket M16A3-mal is...
Na jó, akik tudtak lőni, azokat nem annyira, de a bénábbakat simán...
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #79212 üzenetére
volt, hogy elfogyott
vagy éppen más kasztot húztam, na de azért TDM-re szerelővel
(#79214) kovy29: még szerencs, hogy PDW-R-t nem[ Szerkesztve ]
-
csa33ee
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #79204 üzenetére
Nekem 40 alá szinte sose megy.BF-be is sűrün befigyelt a 200-feletti ping.Bár volt hogy 1000 felett brékeltem 1 helybe.
-
válasz
Bjørgersson #79203 üzenetére
Akkor ez itt mi lészen, kérem alássan?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
csa33ee #79182 üzenetére
Igen,ismerős,nálunk is azt mondták hogy 10-est is lehet,de meghal a net 30 percenként,és amit elbír az az 5Mbit/s.
De volt mikor jött 8.53Mbit/s (1MB felett tudtam tölteni) Speedtest.net szerint. De most már amit linkeltem speedtest képet,lehet látni hogy szar a pingem is,mert 39 helyett 25-26 körül kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...