- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- leslieke
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
Bjørgersson #78897 üzenetére
amd powa
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #78897 üzenetére
Grat a procihoz kovy!
Milyen órajelen ketyeg nálad?
-
@rglaaf
veterán
Tegnap kinomba már csak nevettem a szitun:
Beült a tankba gunnernek egy lvl2 sniper persze beragadt nála a lövés gomb, megyek foglalni jó megszórták a tankot mondom kiszállok javitani erre a squadból rám spawnol egy lvl3 sniper , persze ellopta a tankot csak néztem ki a fejemből hogy ez a két debil meddíg jut de aztán láttam hogy 5 méter után rászaladtak az aknára:
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI #78896 üzenetére
Igen, rohadt jo vegre lag nelkul jatszani.
-
válasz
Bjørgersson #78894 üzenetére
Jobb lett i7-el a BF4?
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #78892 üzenetére
78886-ban pont ezt tanácsoltam, mantle nélkül, nekem i3-3250 +7870-el nem igazán vált be, de lehet azóta javítottak mantlen
-
Franklin
addikt
válasz
kisza25 #78886 üzenetére
Ha már grafikáról van szó: mi az ajánlott beállítás a játékhoz? Van olyan opció, amit kikapcsolva/bekapcsolva előnyt jelent valamiben?
Pl. mint CS alatt, hogy minden low, csak a Shadows very high-on, hogy messzebbről ki lehessen szúrni az emberek árnyékát.
És milyen felbontás az ajánlott? Mehet a full HD vagy alacsonyabbra véve javul valami? Könnyebb célzás, ilyesmi?
Mantle mehet vagy feleslegesen terheli a gépet, jó a DX is? (i5, R9 280X)
-
GGenius
tag
]Ez lenne: PC Igazán egy laptopom van és ezt akartam el cserélni és akkor a proci nagyon gyenge lenne? vagyis én most a lowon játszok( LoL-t) 40-70 fpsel Teamfightbe csk 15-25 (!) de ha nem menne olyan 30-35 alá akkor nekem megfelel!
nem vagyok az a nagyon grafika őrült.... és amúgy olyan 90-110 ms-el lehet jól játszani BF4-et?
Ezzel milyen lenne?:[link][ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz
GGenius #78883 üzenetére
A grafikát lejebb veszed a procilimitet növeled, mondjuk high-on tolnád azzal tennél jobbat a procinak, mondjuk
én toltam laptopon is, mert nem volt más éppen, i5-4200-at 3Ghz-re húzva, 24-32fős pályákon még tartotta magát, volt 65-90 FPS, 64főnél meg 45-60 na ez multinál már játszhatatlan volt nekem.
Mennyi pénzed lenne a gépre amit vennél és bf4-en kívül mivel játszanál? -
GGenius
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78884 üzenetére
Az a baj hogy Full hd lenne a monitor.akkor a proci nagyon gyenge?
-
kisza25
félisten
-
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy HD7870 hogy menne a játékon?Med?High?Ultra?(Minden 32-64-es multi lenne) -
kisza25
félisten
-
ciry
őstag
válasz
#35434496 #78868 üzenetére
Ez a buzerátor úgy lelőtt hármunkat egy pillanat alatt, hogy még csak meg se sebeztük, pedig eléggé szétszóródva voltunk. Valami 56-1-el végzett chain linkben egyedül én lőttem le csak, amikor tárazott. Ezek mind idióták, akik sose fognak értelmesen játszani.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
breakout123 #78869 üzenetére
Szerintem engedte volna,mert kéri a DLC-t vagy a prémiumot.
Ez csak példa.Mindegy is,mert sajnos a végére maradt a Naval Strikes pálya.
Szerintem benéztem és volt az Operation Mortar.[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
Fantasztikus tehetség
Remélem kap egy bant -
dokee78
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78865 üzenetére
Arra céloztam itt!
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78862 üzenetére
Én speciel most jöttem le onnan, hasonló okok miatt.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
TS-en egy deka lélek nincs.
-
mackosajt
addikt
válasz
Bjørgersson #78857 üzenetére
Ha 22.20 után még lesz fent valaki, akkor megyek gépágyúzni.
-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson #78858 üzenetére
A most beállított mapok lesznek?
Ha igen akkor ez a sorrend?
Mert a Naval DLC megvan,így arra a pályára becsatlakoznék. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #78857 üzenetére
[TCE] CQL - Boobs & Noobs - i3D.net
Link lemaradt.
-
Bjørgersson
félisten
KELET vs NYUGAT - 2015 ŐSZ #2
[TCE] CQL - Boobs & Noobs - i3D.net
Szerver beállítva, a tegnapihoz képest egy kicsit változatosabb pályákkal. A kavarodás elkerülése érdekében mindenki csatlakozzon a régiójának megfelelő platoonba, majd állítsa is be aktívnak a taggel együtt! Gyülekező 20:00-tól, értelmes létszám elérése esetén kezdődik a móka.
[KLT] KELET platoon
[NY] NYUGAT platoonTeamSpeak szerver; battlezone.hu \ The Cutting Edge szoba (majdnem legalul)
-
odorgg
addikt
Kelet vées Nyugat dologgal mivan? Nem ma van a naptya, aptya?
Kimaradt pár száz hsz...
-
törölt tag
-
válasz
pendre54 #78849 üzenetére
Azokat csak single-ben toltam végig legalább 2x...
Azok is jók, és nyilván énis venném őket "újrakiadva" dettó, de multiban csakis BF...Nemrég felraktam amugy a MoH első részeit originen... de mai szemmel nagyon durva már az a grafika meg játékmenet. Jókat nevettem rajta az első pályán.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
FollowTheORI #78848 üzenetére
Hát, igen, kinek a pap .....
Én meg ugyanezt a Medal of Honor-al tudnám nagyon elképzelni. Az alapjáték + Spearhead + Breakthrough + Pacific Assault, meg az Airborne legjobb pályáiból összegyúrt cuccra tuti, hogy elsőként fizetnék elő. -
válasz
pendre54 #78845 üzenetére
Pedig az 1942 a legjobb... nekem az tetszett a legjobban.
Anyahajó, csatahajó, partraszállás, sztálingrád, iwo jima... repülők, bombázók... tüzérség... 2 fajta tank, egyazon pályán mindkét oldalon.
Áh... azóta se jött olyan jó játék olyan jó játékmechanikával...Ha csak ugyanazt kiadnák újra Frostbite-on mai grafikával, ugyanazzal a játékmenettel... hú, brutál jó lenne.
Azóta csak butult a játék összegészében.Bár tény hogy utána a BC2 rush volt a kövekező nagy ugrás, ami nagyon betalált.
[ Szerkesztve ]
-
Ültesd le a játék elé, hogy próbáljon valamit megcsinálni, legyen neki kihívás, hátha felpiszkálja az önérzetét.
Én is így kezdtem, úgy jó 10 évvel ezelőtt. Fogalmam se volt a számítógépes játékokról, a munkahelyi gépen ugyan alapból volt egy-két kártyajáték, de a kártya már gyerekként se érdekelt.
Azután egy vasárnap elmentünk az öcsémékhez, ahol a tizenéves fia épp valamivel játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valamilyen II, vh.-s játék, épp a normandiai partra szállós rész volt. Ebből már gondolom, hogy kitalálható, már aki játszott vele, hogy a Medál of Honor volt az. A gyerek egyfolytában szentségelt, mert nem igazán akart előre jutni.
Mondtam neki, hogy engedjen már oda egy pár percre, majd segítek neki. Abból a pár percből egy jó óra lett, és azt mondanom se kell, hogy én is csak estem-keltem, a gyerek meg visongva röhögött rajtam.
Szóval kellően felcsesztem az agyam, hogy mi az hogy nem megy, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól kezdve nincs megállás. Jött azután a Cod, Cod2, stb. Érdekes, de a Battlefield 1942 nagyon nem tetszett, hanyagoltam is, a BF2 is kimaradt, az első BF-es játék a Bad Company2 volt, és kb. akkor hagytam fel végleg a Cod sorozattal.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Nem oltelek meg elégszer tegnap a jelek szerint.
Amúgy azóta is szépen, rendesen bekapcsol.
És a táp is be volt akkor is kapcsolva, különben mitől pörgött volna a sok venti? Hulyegyík.Nu pagagyi! Jössz te még az én puskamba!
Szerk. Vazz, 30 óra ébrenlét után ennyire nem vettem akkor észre a prediktiv bevitel mellé nyulasait... Milyen szavak vannak a linkelt kettő hozzaszolasban te jó ég. Csoda, ha valaki megerti.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson #78827 üzenetére
Mobil böngészőben nem találom a kilépést.
Rá kell nyomni az egyik platoonra?
Ott hol lehet kilépni? -
AST
csendes tag
válasz
pendre54 #78837 üzenetére
Persze, aztán nyugdíjban pik-pak eléri a 140-et, és előjáróm legyen?
meg roadkillhero?
Viccen kívül, kösz, de őt ez már nem fogja tudni inspirálni, konkrétan nem érdekli, esetleg, hogy legyen wifi a telójához.Ha kötelező lenne, nyilván nem lenne választása neki sem.
Mentem, jó éjt! -
-
AST
csendes tag
Most nem azért, de hol voltak ma az "öregek"? EMS, Pr0kxy, Rio, Gyula, Deadmeat... bocs akit kihagytam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson #78790 üzenetére
Jelentkeztem,gondolom kell idő míg elfogadjátok a kérelmet.
Mert nem tudom aktívvá tenni. -
bucketb0b
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78819 üzenetére
Neki jogos a felvetése. [link]
"nem tudom, elfelejtettem abba a szarba beírni, hogy melyik nap legyen, úgyhogy ha ma kevesen lesztek, lesz holnap is. Meg ha sokan lesztek, akkor is." Ha te is értelmeznéd azokat a sorokat amiket leírnak a fórumtársak előrébb lennénk egy kicsivel. Nem volt időpont kitűzve tehát jogosan érdeklődik
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Először is húha, micsoda hangulat van itt
Másodszor, az lenne a kérdésem, hogy optimalizáltabb-e gépigény terén a BF4 mint a BF3? Laptopon elég jól elfutkos singleben a 3, viszont a multit nem nagyon bírja, gondolom akkor a 4-nél is felejtsem el a multit? Köszi!
-
Üdv!
Most valami durva félreértés áldozata vagyok, nem ma este lesz az össznépi összeröffenés, mert perpill. egyedül vagyok a szerveren, meg a TS-en is?
-
ciry
őstag
Egy kis törlés ráférne a topikra asszem
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #78813 üzenetére
Még nincs itthon az asszony.
-
Bjørgersson
félisten
Menjetek szobára, kösz.
-
bucketb0b
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78809 üzenetére
Nem feltűnő ember, hogy nem hozzád beszélek?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson #78802 üzenetére
Elférek én, de az hittem, hogy ha már van valaki 3.0 kd-ja van annyira értelmes, hogy tud szöveget értelmezni
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #78802 üzenetére
xd
-
bucketb0b
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #78798 üzenetére
Igen nagy képzelőerőd van.. bár akkora nincs, hogy elképzeld magadtól mit is kellett volna csinálnod úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...