Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr

-
wolf13
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ahhoz a frissítésre kellene kattintani , nincs patch...
-
Gainka
őstag
Hibák sorozata friss telepítés átka....
Most meg nem lép be BF4-be.
Hiba üzenet : Origin could not start up (-5ffdfff8)Érdekes BF3 simán megy.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Kb. egy USAS LMG!

-
dokee78
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Miben különbözik a sima M60-tól?
A designon kívül.Az már szép távolság.
Az egy Golmud kezdő pont-kezdő pont táv nagyjából?Fail:szerkesztés gomb helyett a vissza lépegetést választottam

-
dokee78
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Miben különbözik a sima M60-tól?
A designon kívül.Az már szép távolság.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Edem05
üzenetére
M60-ULT
Palyan felveheto cucc -
TXT
őstag
Sracok, hogy kell proxy-s varialassal ugy vasarolni Originnel, hogy valoban meg is valosuljon a vasarlas?

Kerestem, de nem talalok pontos (lepesrol-lepesre) leirast rola es olvastam itt, hogy vmiert nem mukodott mostanaban itt tobbeknek, meg van vmi "furfang"
is benne?! Szoval tudna vki segiteni legyszives? 
-
törölt tag
Ma sajnos nem tudok jönni de innen üzenem HAJRÁ HÜLLÔ!!!

-
Edem05
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ja valamikor mostanság kell majd érkeznie. Mondjuk én annyira nem várom, de azért megnézem majd, eldurrogtatok rajta egy két kört azt jól van.
Ha jobban megnézitek a videót van benne egy egy utalás talán a következő BF-re? Talán BF BC3?

-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Egy alaplapi borzalomhoz, meg minimum egy Planár 4-es dukálna.
[link] -
Edem05
őstag
-
mackosajt
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Rosszul fogalmazol.
Maradi vagyok.
Elején megtetszett a Type88, meg a C4 pakolása a bamba tankokra. Közben Gun Master-en kezembe akadt egy Saiga.A bevált kombón lusta vagyok változtatni. Én játszani szeretek, élvezetből, és nem a stat kedvéért.
Ezért sincs meg minden még minden fegyverre, mert lesz.rom őket.Gun Master most ilyen szempontból jó, mert legalább változatos a fegyver arzenál.

-
eugabesz
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Nem kell töröltetned,hozzá vagyunk már szokva,edzett lelkek az adminjaink...
Probléma esetén ezekhez a játékosokhoz fordulhatsz,ha bármelyik online,segíteni fog.
eugabesz
kaboca
makcika
gabipaci
mackosajtDB
Brugo77
karcosharcos
JUSTICE4HUNGARYY
mackosajtDB
mj111hun
bikerbors
Spanglee0011_HUN -
@rglaaf
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
votekick kb semmit nem ér sehol főleg hogy nem elég 5-6 szavazat a kick-hez a multkor 64-s golmudon tolta a gyerek a demage hacket elég durván, inditottunk votekicket szerinted hányan irták be a chat be hogy !yes? kb 5 ember de kellett volna még vagy 20 szavazat szerinted van annyi értelmes ember egy 64 szerveren? jó biztos van olyan szerver is de nagyon ritka inkább elviselik hogy szét lőjjék őket a csalók
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Az komoly! Akkor én csak ipari tanuló vagyok hozzád képest a kis Senni-kollekcióval.

-
válasz
kisza25
üzenetére
Tavaly szeptemberben lett véve, de annyira bejött az ATH vonal, hogy muszáj volt beruházni erre az idei slágertermékére az ATH-nak. Hát igen, nálam is futkározott a vezérhangya rendesen a zenei vonalon, de most már eltapostam, egy darabig itt a vége. Elég húzos szórakozás, a három cucc( DAC+digitális USB kábel+ fejes) így együtt már jócskán a 200e Ft felett leledzik.

-
válasz
prokxy
üzenetére
Ja, ne tudd meg, kb. úgy 3 órája hozták ki, és hirtelen-hamarjában elindítottam a Johnny Cash életéről szóló filmnek a zenei anyagát, és amig a korábbi AD-500X-el Joaquin Phoenix eddig a konvektor mellől énekelt, most szépen idecsücsült a fotelom mellé.
Egyébként már niksz Rebel Rádió, amióta a Win 10 alatt nincs lagg a saját rádiónál, szóval be is raktam 2-3 gigányi zenét, az ötvenes-hatvanas évekből. -
-
válasz
üzenetére
Yes comrade, még az a szerencsém, hogy a szagokat nem tudja közvetíteni. Viszont komolyra fordítva, ha valaki szereti az olyan zenéket, amiben dominál az énekhang, akkor az csak ilyen fejest vegyen( az árát nem kell nézni
), mert kb, 2 óra zenélés után, az államat még mindig nem tudtam felszedni az asztalról. -
taknyí
senior tag
Magyar szerverek?
-
eugabesz
őstag
válasz
bekes.andras
üzenetére
Nekem akkor volt ilyen,mikor elfelejtettem feltenni a hálókártyám driver-ét...mert ugye a winfos fog hozzá rendelni driver-t,de az koránt sem lesz olyan.Nagyon sok függ a minőségi internet kapcsolattól,
Most hogy mi is megszabadultunk a fölösleges vezetékektől és minden eszközünk Wi-Fi-n keresztül csatlakozik,nálam is észre lehet venni néha egy kis "darabolós" megjelenést,de szerencsére nagyon ritka. -
válasz
bekes.andras
üzenetére
Üdv!
Itt a fórumon sokak véleménye, hogy ennél a játéknál a gördülékenyebb futáshoz a sok fps számít, alacsonyabb beállítás mellett, bár írtad, hogy az nem lett sokkal kevesebb. Szerintem próbáld meg alacsonyabb beállításokon, hogy ott mit produkál, ha a probléma maradt, akkor próbáld meg visszarakni a régebbi drivert. -
bekes.andras
tag
Urak!
Az utóbbi időben azt érzem, hogy a változatlan grafikai beállítások mellett, mintha kicsit csúnyább lenne a BF4, lassabban teszi ki az objecteket és textúrákat. Eddig az elején volt egy kis idő, míg nagyobb felbontásban, és jobb textúrákkal rajzolta a teret, aztán onnantól kezdve minden oké. Ez normális is, de most meg folyamatosan késéssel jelennek meg a nagyfelbontású tárgyak, textúrákkal. Értsd odarohansz egy tereptárgyhoz, elnagyolt, elmosott textúra, majd magához tér, és oké lesz. Az fps nem feltétlen lett kevesebb, de ez a grafikai dolog zavaró.
Q9550, 8GB DDR2, 560Ti 448, 240GB SSD A grafika high-on.
Az Nvidia driver a legfrissebb, és lehet nem kellett volna módosítani már ehhez a VGA-hoz.
Ha bárkinek van valami ötlete, azt szívesen venném. Előre is köszönöm! -
-
Prosector
addikt
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Of course!

-
törölt tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Olyan net mellett ne csodálkozz!
"1000-es Digi." -
törölt tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
MBT LAW
Hüllővel szoktam tankozni.
Illetve egyszer kisza ellen is játszottam de megpróbált lekèselni.
Hagsúlyozom!! Megpróbált! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
A bosszúálló!
[link] -
csa33ee
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
A YT-on láttam hogy egy gyerek felment a villanyoszlopra és onnan szedte ki a heli űléséből a delikvenseket a pálya másik végéből, már nem emlékszem melyik puskával.Ellőtt pár próbát, és amikor elkezdett forogni a rotor, már tudta hova kell küldeni a skulót.Csak várni kellett amíg a gépbe spawn-ol a muksó.Meg sem mozdult a puska mert már bekalkulálta az esési szöget is.Isten tudja hány ezer pontot lőtt össze meg marksman medált.
-
csa33ee
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
Lancang-on egyszer velem is előfordult hogy beszálltam a tankba, elküldtem egy lövést úgy randomra majdnem az enemy támaszpontjára.Mendegéltem, egyszer csak kiírja hogy kill.Rögtön kaptam is a fejemre hogy csíter, meg wh, stb.Visszaírtam a gyereknek hogy csak véletlen volt, sry.

-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
az ilyen nagy távolságú lövésekkel az szokott lenni a bajom, hogy kell egyet lőnöm, hogy belőjem a távolságot és az esést és a másodikra már elmegy az enemy

Na meg több másodperc a golyó útja, álló célpont kell, vagy mák
Gainka: nincs bekapcsolva? cfg-vel fellül van írva -
viking_arc
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor javítok a megfogalmazáson: könnyebb!! 'kössélámbelemindenbe
-
Gainka
őstag
Hali
Nem működik a vsync-em mi lehet a problem?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
viking_arc
üzenetére
Aztán már miért lenne 950 méterre az M98B pontosabb?
Max gyorsabb a lövedék, ebből adódóan pedig kisebb az esése, de biztos nem pontosabb. Mindkettő oda lő, ahova célzol, az esés függvényében természetesen. -
viking_arc
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt most komolyan kérdezed Cukorfalat?
M98B!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mert kb, 2 óra zenélés után, az államat még mindig nem tudtam felszedni az asztalról.