Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Az mitől van,hogy akadok,a feladatkezelőben a disc 100%-ot mutat...a proci jó,a videókari jó,a disc meg így megy...SSD-m van,virtuális is van 8191 mb...nem értem...még a böngészőt is ki szoktam lőni,ha indul a játék.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
bf4 olyan 5-6 percnyi játék után, csak úgy random kilép semmi hibával.
ezt talán a frissítés ta csinálja, elötte jó voltötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Leteszteltem az új Nvidia Drivert amiben lehet csinálni 4K-t. (DSR Technology)
Ilyen BF4-ben nálam a helyzet Full Ultra (nincs MSAA): [link]
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Enton
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #58904 üzenetére
Ne szégyelősködj, küld rá még a scale opciót 200%-ra. Kiváncsi vagyok mennyivel lenne másabb.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
sziasztok.. Egy gyors segítség kellene nekem.. Van ugye a Gol Magnum Sniper fegyver.. és elvileg azt úgy lehet feloldani, hogy az Operation Firestorm pályán lévő toronyból lősz le 5 ellenfelet... kérdés: csak ez az 1 módja van, hogy feloldjuk vagy van más is ? köszönöm a segítséget !
-
kisza25
félisten
válasz #91166208 #58907 üzenetére
na az nehezen lett meg nekem is, mert folyton ledöntötték azokat a hülye tornyokat aztán 1x amikor nem is arra mentem rá beadta, na mondom
most nézem nem játszottam több, mint egy hete, nálam ez nagy szám[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz #91166208 #58911 üzenetére
ha jól emlékszem, akiket megölsz nem kell, hogy a toronyban legyenek, de azok is jók, nekem úgy lett meg, hogy a 10 kill és a toronyba landolást akartam megcsinálni, és mikor leejtőernyőztem a toronyba ott campelt 3-4 csipa azokat megöltem +1 valakit a toronyban felszedhető sniper fegyóval, ebben a körben meglett mind a 2 assignment, mondjuk hozzá tartozik, hogy többen segítettek/segítettünk egymásnak
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
STC Speed
őstag
Final Stand Giants of Kareila erdős pályája nagyonn jó lett,de a másik 3 pálya is,mind elrendezésbe mind szépségbe nagyon zsír lett
-
marilllyo
veterán
Este leszek. Nyomjuk...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
SkyS1gn
félisten
Volt annak lelki világa aki az új origin hangokat kitalálta?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
-
iMaverick
addikt
válasz #91166208 #58922 üzenetére
Én ennél kicsit "szentimentálisabb" vagyok: nekem az L96 a kedvencem...
Nem rossz a GOL sem amúgy. Ez a kínai SRR61 nem szimpi, bár tényleg "OP" fegyver, ha már a recon-t nézzük. (Lesz@rom, akkor is az L96 a kedvenc.)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
kisza25
félisten
válasz iMaverick #58924 üzenetére
nem vagyok egy nagy sniper, de nekem bf3-ban és most a 4-ben is a JNG-90 adja a legjobban, az okát nem tudom, de nekem az a kedvenc, mondjuk nagyon messzre nem lövök, a jól megszokott 7x van rajta és agresszív sniperkedek vel általában
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #58923 üzenetére
Így csak a weboldalon látható nevet változtatja, a játékos név marad, nem?
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #58927 üzenetére
Értem. PC-n ezek szerint nem lehet külön, konzolon ugye a PSN_ID nem változtatható meg, de az EA azonosító igen...
-
Bjørgersson
félisten
Itt a két rendszer egyben van, aki ugye Battlelogon az ismerősöd, az Originen is az, és fordítva (már ha az illető rendelkezik valamelyik Battlelogot igénylő címmel).
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #58929 üzenetére
Köszi! Nem tudtam..
-
redingitell
senior tag
:
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
WP 8.1 okostelóra valahogy rá lehet varázsolni a battlescreen-t?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
breakout123
aktív tag
Böngészőből próbáld megnyitni, nálam androidon megy, de az 5"-os kijelzőn is kicsi. Mondjuk még harc közben nem próbáltam mennyire használható, de szerintem jobban jársz ha a térképet nyitod meg játékon belül. Igazából az a baj, hogy a battlelog többi része is látszik a böngészőben, nem csak a térkép.
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
zack
nagyúr
válasz breakout123 #58937 üzenetére
Nem tudom hol kell. Ahogy nézem a youtube-os videókat (iOS), kellene lennie egy battlescreen gombnak a telón ahogy beléptem a szerverre alul a kék csíkon belül. De nekem nincs alul ilyen gomb, csak a loadout és a szerver gomb. Se Androidon, mert a csajom telefonjáról is megpróbáltam a hivatalos battlelog programmal, se WP-n IE alól. 6 colos a Lumia 1520 szerintem elég lenne erre, de be kellene üzemelni.
Gondolom hardcore módban nincs map. Vagy van? Mert csak itt próbáltam eddig.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
breakout123
aktív tag
Most kipróbáltam hardcoreban, ott is megvan a gomb a kék csíkon viszont ha rámész nem hozza be a térképet, mert hardcoreban nincs engedélyezve.
Androidon a hivatalos battlelog programban nálam is csak ez a két gomb van, battlescreen nincs. Böngészőben viszont ha megnyitom a battlelogot akkor van.Origin: malysztor
-
zack
nagyúr
válasz breakout123 #58939 üzenetére
IE böngésző?
-
breakout123
aktív tag
válasz breakout123 #58937 üzenetére
Időközben rájöttem,hogy kilehet rakni teljes képernyőre is a térképet, bár így is elég kicsi.
Origin: malysztor
-
Rico45
őstag
Srácok! Miértcrashel a CTE? induláskor...
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Olympos
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy tableten vagy okostelefonon, Commander módban hogyan lehet általam választott szerverre menni?
Sajnos csak random szerverre enged fel, nem találok olyan opciót, amellyel általam választott szerverre engedne be.
-
Csaber
senior tag
Ilyet se kaptam még kikaptunk én a kör felénél léptem be [link] a tankozás jól ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest