Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Nem tudja valaki miért "akadozok" mantle alatt,az új driverrel is...elvileg belőttem mindent,a kártya is új,megvan a normál fps,ami kellhet...nem laggolok...olyan "darabos" a karakter mozgása...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
addikt
válasz eugabesz #57751 üzenetére
Ezt a kérdést tegnap este én is feltettem nálatok a Ts-n, számomra is rendkívül zavaró, hogy futás közben mintha rángatnák vissza a karaktert. Ami a legbosszantóbb, hogy emiatt a rángatózás okán kb. másfél óra után szabályosan megfájdult tőle a fejem, pedig soha a játékban ilyen fejfájós gondom nem volt, a BF3-at is beleértve.
Jó lenne tisztázni az okát, és hátha lenne valamilyen beállítási lehetőség, ami ezt korrigálni tudná.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
fornettisuti
veterán
válasz Snip3r_HUN #57713 üzenetére
probaltad, mukodik?
csak mert, februar ota anyaznak (masodik dlc) a hivatalos forumon ez miatt (is), azota sem javitottak.
ea emberketol az volt a port hibara a valasz, hogy megkell nyitni +meg egy tucat masikat is.
megnyitva azokat sem lett jobb, de erre mar nem is reagsltak ea reszerol.
ami azert vicces, mert eddig pl. nekem miert nem volt ilyen gond, eddig miert ment port nyitogatas nelkul?!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
ingalls
senior tag
HC módban ez a punish rendszer a legnagyobb baromság! Nagy küzdelemben véletlenül beleszalad az idióta tinédzser vagy frusztrált apuka a lövésembe, meghal, és punish-sal megöl dühében engem, az egyetlen valamire való játékost, így nem tudjuk befejezni az akciót és elveszítjük a zászlót! Közben nyilvánvalóan felvettem volna, miután lelőttem mind egy szálig az ellent.
Ehelyett ő fekve marad, zászlót elveszítjük és rohanhatunk újra percekig, míg ellenségbe botlunk. Isteni!
Túl sok a hülye ember, ezért nem bírok játszani ezzel a játékkal. -
CsonkaImo
addikt
válasz eugabesz #57751 üzenetére
Nálam is van 1-2 lagg most mantle alatt. Pedig annyira jó volt eddig, hogy a 2600k-t is alapórajelen használom a 4,5Ghz helyett, mert szinte nincs különbség fps-ben. Annyiból jó nekem, hogy ritkán jelentkezik és csak egy pillanatra, de attól még bosszantó. Nem tudom, hogy a patch a hibás vagy az új Catalyst.
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
A játékban ez a szín dolog. Ez ugye nem csak nálam váltakozik. Néha kicsit szürkébb...máskor élénkebb.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
CsonkaImo
addikt
válasz @rglaaf #57760 üzenetére
+20-30 fps-t ad nálam az átlaghoz. A minimum fps-t is jelentősen növeli. Illetve amit fentebb írtak, ugyan olyan értékek mellett is folyamatosabb mantle alatt a játék (persze ha nincs ez a hülye hiba). Érdemes gpu kihasználtsági garfikonokat nézni a két api között, hiába az erős cpu akkor is van különbség.
-
@rglaaf
veterán
válasz marilllyo #57767 üzenetére
persze nálam is főleg akkor ha a napszemüveg lecsúszik a homlokomról de egyébként nálam rogue transmission-n szokott jelentkezni mintha beborulna
CsonkaImo azzal tisztában vagyok hogy sokat hoz de viszont az is feltünt hogy aki intel+amd kombóval használja a mantle-t többször panaszkodik mint aki amd+amd-vel
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
Na..lesz valami kollektív mókázás? Már uncsizom....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
breakout123
aktív tag
Gránátot már nem tölt újra az ammo box?
Origin: malysztor
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Egy gyors buta kérdésem lenne.
Egy meglévő win 7 64bit mellé ugyanazon vinyóra tudok telepíteni win 8-at?
Kipróbálni hogy azon hogy futna a game.Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
zzola
titán
válasz breakout123 #57775 üzenetére
De, csak sokkal lassabban...
-
iMaverick
addikt
Sokkal-sokkal lasabban! Tegnap este odakucorodtam az ammo box mellé, mintha rámjött volna a szükség (ugye-ugye a recon-ok mind büdösek? Hát most elárultam a titkot.) és, és.. semmi... WTF? Aztán nagy nehezen adott gránátot...
Hát nem tudom, hogy ez a grenade spam-et megfogja-e pl. Metro-n. Ott úgysem egymagában dobálja az ember...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
spanglee001
addikt
válasz Rico45 #57776 üzenetére
nem kell kipróbálni, mert már kipróbálták rengetegen és jobban fut.
én váltanék a helyedbe, win8 jobban fut stabilabb több fps, mikell még?
a kezdetektől jobb volt a win8 aki váltott eddig nem bánta meg úgytudoma több rendszer egy vinyón csak szétbuzizza rendszert
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #57784 üzenetére
Nem. Eddig ha a hullán volt egy bag, akkor nem élesztette újra, előbb szét kellett azt lőni. Most nem kell...
-
zzola
titán
Mint mondtam, szánalmas ez a frissítés. Futás közben 5 méterenként megakad a játékos, elfelejt ammo boxot dobni, 0%-al lelőnek...egyszóval nem csalódtam az EA/DICE programozóiban...
Ez a frissítés egy jó példa arra, hogy egy sz@r dolgot hogyan lehet még sz@rabbá tenni...[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Megint kaptam 8 Gold Battlepack-ot,előtte volt már egyszer 5 pack mikor kijött a patch! Nem tudom hogy miért.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #57793 üzenetére
Én tegnap 4-et és ma még 11-et kaptam. A hiba nem az Ön készülékében van....
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #57787 üzenetére
Kösz a kört, király volt!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #57793 üzenetére
én tegnap kaptam 4-et ma még nem játszottam, mindjárt meg is lesem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zzola
titán
válasz aram01 #57797 üzenetére
Ha én azt tudnám....
Szokásos "dice joke", beleküldtek egy javítást és minden hirtelen sz@r lett. Még a battlelog is!
Ebben a pillanatban megint kaptam 4-et...Ezekkel a fantasztikus frissítésekkel remélem napról-napra növekszik azoknak a száma, akik egy ideig semmit sem vesznek ettől a hulladék gyártótól...
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
60 alatti az fps-em átlagban, létezik ez? konfig az adatlapomon
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest