Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58016) marilllyo


marilllyo
veterán

Én egy picit sajnállak titeket srácok. Lehet, hogy én/mi kaptam/unk ilyen VIP Battlefield-et de nálam teljesen jó. Sem .exe hibák sem más. Tegnap 4 csingiling meg 1 kör CQ-t is lenyomtunk de rendben volt minden. A hitbox is jó. Ha meghaltam az nem a DICE hibája volt. Bár én képes vagyok elfogadni ha nem 3-mas a KD-m minden körben. Maga game crash az is ritka volt nálam. Bár eléggé élére állított op-rendszerem van. Semmi felesleges háttérprogram, semmi tuning, legfrissebb driverek meg hát persze én notiról nyomom...biztos ez is közrejátszik. 560 óra alatt eddig sem nagyon szidtam....és nem hittem volna, hogy a patch majd bármit is javít. De kellemes meglepetésként ért, mert úgy érzem kicsit finomabb lett a játékmenet. Azt érzem, hogy képes vagyok olyan fegyverekkel is érvényesülni amikkel eddig annyira nem...Bead olyanokat is amiket eddig max assist-ra.
De az tuti, hogy szerver és szerver között van különbség.

2 hiba van ami...tényleg hiba és illett volna kijavítani. Az egyik a defuse mód. Bár nem próbáltam, de ahogy olvasom még mindig bugos. A másik amit tegnap is beszéltünk, hogy a 2x magnifier bugos. Néha felcseréli a közelítést a coyote-tal. Ásszem a reload-hoz van köze. Ezeken kívül....szerintem rendben van. Illene elfogadni azt a tényt is, hogy ez a legkomplexebb multiplayer fps amit valaha is csináltak eddig...és mint olyan sosem lesz tökéletes. Azt az első fél évet soha senki nem fogja nekik elfelejteni az biztos...de most már azért...tényleg játszható.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.