Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
az a helyzet én is kivágnám
annyira irritál -
marilllyo
veterán
"Cornerfag".... a legújabb. Csak tudnám mi a rossebet csináltam rosszul

-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Visszajön....de tuti nem fogja még egyszer beírni...ha meg nem jön,egy gyökérrel kevesebb.
-
lofagi
addikt
Szomorú és egyben szánalmas, hogy a chatet nem lehet használni mikor 1-2 gyökér ki ha én nem elkezdi oltogatni a másik csapatot... Imádom mikor kis f...opó 14-16 éves elkezdi a kör végén az "alázást", mert épp a jobb csapatban van. Miért kell a másikat még fikázni is, épp elég, hogy vesztett utána még jönnek a f...ságok.
-
Dave567
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
El akarom adni ezt a rakàs ..st, de akkor ha jól gondolom akkor csak a bf3-al tudom?
Úgy nem lehet ha eladom a 4-et, akkor a màsik felhasználó tudjon játszani a saját accountjával, vagy netán az enyémmel, de ezen felül tudjam használni a sajátomat, azaz én játszok a 3-al, ő meg a 4-el? -
marilllyo
veterán
Jó is a 3. Főleg a mapok. Több a szerethető mint a 4-ben.
-
marilllyo
veterán
Tereljük szépen vissza a topicot a BF4 irányába. Csináltam egy .cfg-t azzal a paranccsal, hogy maxolja az FPS-t 60-ra. De most ha kitörlöm a file-t a játék mappájából...az fps továbbra sem megy 60 fölé. Mitől lehet ez?
-
eugabesz
őstag
Én már a bf3 kezdetekor megmondtam,hogy:na,elbúcsúzhatunk az igazi bf-től és a "jót játszottam" érzéstől...
-
gali777
őstag
válasz
xavix13
üzenetére
BF5-ben lesz mind2 csapat kezdőjén egy nagy piros gomb, aki előbb megnyomja, nyer
(SSD-sek előnyben)
És akkor nincs ez a fáradtság, hogy ugyan már célozni, meg aknát rakosgatni meg ilyenek. Egy gombnyomás és nyersz. Úgy is ez kell a játékosoknak
Amúgy egy-két ember amit leművel "játék" címen... elmehetne inkább megnézni egy filmet. Abba is annyi beleszólása volna, mint a játékába. Gondolok itt az active radar, staff shell, mbt law, meg az akna herokra

-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
csak igazodom a színvonalhoz... fröcsögés, nyávogás, offtenger a semmiről (tisztelet a kivételnek)
lassan már sg-s színvonal van, bár az meg lassan ki van halva egy hónapja, mert ott is a flame-elés, meg kötekedés ment csak
-
xavix13
őstag
99%-ra mondom hogy az lesz. Sajna a mai rétegnek ez kell. Cod,cs,payday keverék, pörgös játék menet, csili-vili stb. Eennyi szarsággal szerintem még microtranzakció is lesz benne, amire szintén vevő a nép.

A DICE és az EA ismeri a receptet, nem hülyék,szerintem a mai játékosok legnagyobb rétegét tudják ezzel a játékkal megfogni.
Lesz hozzá 600 dlc, siker lesz, aztán szépen lassan teljesen elkorcsul (vagy már elkorcsult) ez a szebb napokat megélt sorozat.
-
xavix13
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Eyecandy, csili-vili ószom rombolhatóság meg a kisfaszom az megy.
Kár hogy ez már nem battlefield.
Amúgy nem volna vele baj, ha már a MOH megbukott, elférne a bf mellett egy hentelősebb game is az ea-től, de ne hívják már Battlefieldnek könyörgöm.
Ja, hogy új franchise-ként már nem volna siker?
-
Jeollam
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek esetleg GTX 650 kártyája? Hogy megy vele neki 1680x1050-ben? Köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hagyd, ő nem mondatokat ír, hanem mindig csak bebüfög valamit.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
WOW-ban volt (van még?) olyan, h lehetett venni egyedi hátast, ami 2x olyan gyorsan repült és az amúgy is bazi nagy távolságok miatt ez igenis jól jött sokaknak+bazi jól is nézett ki!

Szóval ne kötözködj...

-
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Csillámpóni lesz benne.
Egyedi hátas -.-". 
Meg lesz benne egy KÖSZI APU feliratú CAMO a hátad közepére hogy mindenki lássa mekkora tápos csirke vagy!
Lehet hogy pénzért lehet venni majd duplaXP event-et egy hétvégére és nem kell boostal szórakozni.
(#47456) pohár: mondatkezdő nagybetű, mondat végén pont!!!!
-
marilllyo
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Hát ilyen egyedi cuccokat csak nem raknak bele...mert az a premium előfizetőknél (nálunk) kib*szná a biztosítékot az biztos....A fegyver kit-ek meg megint...hát nemtom...az első 100 kill alatt megszerzel minden hasznos kütyüt rá. Ez szerintem csak egy lehetőség. Páran vesznek majd....de ebből nekik különösebb biznisz nem lehet. Hát...ha még 200%-os boost-okat raknának bele akkor esetleg...
Egyébként ettől a pongyola netes nyelvtől simán elgyengül a helyesírása az embereknek. Én pl. a fősuli óta nem írtam le egybe 20 mondatot kézzel...pedig azért egy 8 éve volt már az is. Mondjuk arra már figyelhetne az ember, hogy mikor írja a hsz-t aláhúzza pirossal ha valamit sz*rul ír.

-
beers
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
(#47441) prokxy:
Ez így van, akikkel anno 6-8 éve játszottam, azok már nem igen játszanak....
Ha van néha pár percem, szívesen vezetem le ezzel a bf-nek csúfolt valamivel, de van, hogy csak fél kör lesz belőle!(#47428) gali777:
Feltételezem, hogy ha nem is versenydíjas a teamwork, azért legalább szarban nem hagynak
!(#47439) afrojack1:
Biztos nem szeretik a mutáló hangú gyerekeket
! -
kisza25
félisten
válasz
afrojack1
üzenetére
Hagy ige ragozása. A szótő: hagy és nem had. Ennek megfelelően nem haDJátok, hanem hagyjátok. Fiatalabb korosztálynál ez már a beszélt nyelvben is megfigyelhető gyakori pontatlanság. (Először azt hittem, ez csak amolyan vicc. Mikor egy, a cégnél gyakorlatát töltő diák le is írta ezt így, akkor jöttem rá, hogy ő ezt így tartja helyesnek!)

-
prokxy
veterán
válasz
gali777
üzenetére
+1
Azért kíváncsi lennék, h mi lesz egy gold pack-ban, de persze ez nem USD, hanem EUR...
2db 200%-os boost + G36C KOBRA optika + egy teszkós csíkos camo + egy supressor az AEK-ra?
Mert ha vmi olyat ad, mint más játékokban (BFBC2 pl) mondjuk a SPECACT kit, vagy a WOW-ban egy egyedi hátas, akkor még az vkinek megérheti, de ha a fentiek, akkor ááá...
A hardline témáról pedig...kell vmi az ősszel megjelenő COD ellenfeleként...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gratula, azt hittem hogy ennél már nincs lejjebb.
Szegény VérPista megveteti őket majd apucival ~10-20 dollár értékben, és potyoghat neki érte majd a 25%-os boost.

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Snip3r

-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Elmehetsz Te a picsába!

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Láttam de ez mi legalább a játék játék legyen valaki legyen premium stb.. Amiért kap több bp-t de ez! Áá. Még jó hogy nincs olyan hogy bf4 premium++ abba már 120 szintől kezdenéd és az összes fegyód meglenne akkor mi értelme!?
DICE hadjátok már a p.csába ott az EA-t ! 
Meg ez az origin pc a ház minimum 100k víz 8 gtx 780 benne szerver proci stb.. !
FUCK LOGICbeers mikor én tudok játszani és van fent tce mit láttok only premium szerver, 1x felmentem hozzájuk akkor meg leléptek, ts-ről is, bár lehet irritálja a hangom őket!

-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na jó van azért ennyire pénzéhesnek nem kell lenni! Komolyan 3 dolcsi a battlepack!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kit érdekel...

-
Bjørgersson
félisten
Gyertek át egyébként a Hardline topikba.
-
afrojack1
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én igen! Most írtam ''kompetenciát''!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gali777
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Megy itt is a húdefaszomteamwork hype... itt se játszik senki csapatban.
Amúgy most ennek mi a neve? Omaha vagy Battlefield Hardline? Mert battlefieldnek nevezni egy kicsit túlzás

Amúgy nem tűnik rossznak, de hát videók alapján a 4 se tűnt annak
(#47427) marilllyo: Én csak poénból kérdeztem, mert írtad, hogy akkor jöhet a kérdés
Azt se tudom, hogy milyen notid van, azt meg pláne nem, hogy mennyibe kerül 
(#47429) Cris99: Jó, hát a BF4 meg BF3 DLC-nek néz ki

-
marilllyo
veterán
válasz
gali777
üzenetére
BFBC2 lecsengése után visszatértem CS:S-hez így nem volt szükségem egy erős pc-re. Szóval eladtam és vettem egy notit amin szépen fut+később egy ps3-mat. Ezzel így most elvoltam közel 4 évet. Aztán jött a ps4 és le akartam cserélni a 3-mat...így hát eladtam. Volt róla szó, hogy külföldre megyek melózni...szóval ps4 jegelve...mert minek?!...Ezt viszont esetleg ki is tudnám magammal vinni. De egyelőre mégis itthon maradtam. Hozzáteszem...a teljes ár töredékéért jutottam hozzá. Nincs okom panaszra...mert FHD medium-high(noAA) ~80 fps megvan. Überultrán van olyan 30
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Itt még jár valaki isibe?
(#47423) Cris99: Pr0kxY-nak megvan a következő kötelező játéka amit meg KELL venni!!
-
SkyS1gn
félisten
-
beers
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
este

-
marilllyo
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Pontosan. Ki van kötve egy 23"-mas LG-re. Gamer egér. Laptop hűtő alatta. Gyakorlatilag asztali gépnek van használva....és akkor jöhet is a szokásos kérdés, hogy ilyen sok pénzért amibe ez a noti került miért nem vettem egy überPC-t?!

Háát játéka válogatja. Bf nem hajtja ki a kis lelkét...így a CPU 85 a GPU-k meg 77 fok körül vannak. Igazából csak a másodlagos VGA hűtője gyengus.
-
beers
addikt
Miért van az, hogy ha esetleg lenne fél órám játszani egy TCE-s sem játszik
!
Olyan jó szakasztársak tudnak lenni.....
-
Dave567
veterán
Üdv
Áttudom költöztetni valahogy másik accountra a BF4-et?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pénzért XP boooost OMG!

Remélem valaki olvassa a komment szekciót ilyenkor

-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
de ez csak opció ha van olyan hülye aki ad érte pénzt akkor adjon
-
Bjørgersson
félisten
Mikrotranzakciós lett a Battlepack
EA <333333333333333333333333333

-
prokxy
veterán
válasz
eugabesz
üzenetére
Pedig jöhetnél, nincs ki kiSLAM-ezzen!

(#47404) Godlike79: jet

(#47405) marilllyo: laptopról tolod? Egyébként vmi nem volt jó az érzékeléssel, mert ilyen sztem nincs, 4.5GHz-re van belőve, és a min.érték a 10Hz is elég kevés, ott vmi más volt. Volt egy progi restart és megjavultak a számok. BF4 alatt mx 80-85%-os a CPU kihasználtság.
-
Gyula84
veterán
megvan a megoldás LE kell törölni a francba és többet le nem szedni
ilyen sz@rt remélem majd azt a laggot is átrakják rendesben mikor a kör végén belaggol kiírja draw aztán nyertél vagy vesztettél éppen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyira irritál
.

pontosabban el lennék, majd talán holnaptól

F még érdekel is kicsit
(SSD-sek előnyben)