Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
milyen különbség lenne, ha a 64bit-ről átállítanám 32bitesre a bf4-t? lenne változás?
-
jety91
őstag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Hogy a fenébe bírod ki nyáron 70 fokos proci mellett?

-
v!ct0y
veterán
Hali!
A kilépkedés meg van már oldva ?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem mostanában tök hűvös. ~80 fok körül megáll
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jety91
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Akkor ugyanaz mint az én 8120FX-em. Nincs mese, el kell költöznöm a tetőtérből nyárra, ha BF-ezni akarok
-
regener
veterán
Igaz XLS-t nem tud, de attól még min/current/max értéket mutat: CPUID HWMonitor
-
Enton
addikt
válasz
jety91
üzenetére
Ha tudnál i7-hez való/illő monitorozó progit ajánlani ami tud rendeses akár xls-be menteni ha kell táblázatot grafikont.
Akkor én szívesen ránéznék az i7re meddig kúszik fel, mert október óta mióta megvan még nem vettem rá magam ilyenekre, hogy megnézzem, de így hogy kezd beállni ez a jó kis nyári meleg tetőtéri szobában gyorsan meleg tud lenni játék nélkül is.
Mondjuk ha nagyon aggasztó lenne procihőmérséklet a megsasolás után akkor még van egy kis asatek compactvízem egy hozzá illő halk 12-es ventivel, azzal azért csak nyernék pár fokot gyári kis hűtőhöz képest.(#48475) lofagi:
Jelenlegi 10 megás thome nettel nekem még 36 körüli se nagyon volt soha még közelebbi német serverekhez sem!
És akkor menjek játszani ilyen 1-10-es pingekkel rendelkezők ellen sok esélyem van a 40+-os pinggel.
De végülis nem tragikus a helyzet, csak bosszantó, hogy lehetne simán jobb csak vacak régi vonal amin a miénk jön meg központtól is messzi van fizikailag.
Cod4 emlékszem azért sokkal jobb élményt adott ilyen téren, de hát volt is hazai szerver dögivel, amin20-30-as ping már soknak mondható volt. -
regener
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Milyen neted van hozzá?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Illusion1010
üzenetére
így van az enyém is (Y)
-
Illusion1010
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
jety91
őstag
Akinek AMD procija van, lehet bármiféle profilt játékokhoz rendelni? Gondolok itt arra, hogy ha elindítom a BF-et, akkor emelje meg a proci órajelét a maximálisra, egyéb esetben pedig maradjon a beállított értéken. Nincs annyira még meleg, de már +5 fok van a szobában a "helyi kazánom" miatt

Csak úgy kíváncsiságból akinek i5/i7-es Intelje van azoknak mennyire melegszik játék közben?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Illusion1010
üzenetére
nulla... nem low?!
-
lofagi
addikt
Őőő, ti észrevettetek valami ping növekedést vagy csak az én netem szarakodik és azért látom,hogy ahova eddig 19es volt a pingem ott 34es most?
-
haly
őstag
Lejárt a limit... Azzal a kis csúszkával a profilom alatt meddig lehet visszanézni a statot? A legelejéig, vagy csak 1 hét, vagy hogyan?
-
afrojack1
senior tag
És ez a network smoothing factor mi? Mennyire érdemes állitani?
-
Illusion1010
senior tag
"Hello am 48 year man from somalia. Sorry for my bed england. I selled my wife for internet connection for play "field of battle" and i want to become the goodest player like you I play with 400 ping on brazil server and i am challenger # 2."

-
-
kisza25
félisten
válasz
aizen92
üzenetére
nem tudom, az a kevés pontja úgy lett, hogy a menet végén rám spawnolt 2x, de nem volt szerencséje, mert nekem is pont rossz szériám volt
csak van egy olyan szokásom, hogy valaki bespawnol mellém ránézek statjára mire számíthatok, így tűnt fel a dolog éppen 0-15nél tartott
-
kisza25
félisten
-
afrojack1
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is high!
15mb netnél! -
kisza25
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
nekem csak vidéki 10/1-es van és nekem is high/0, csak ha játszom, nem netezhet az asszony,
meg az utcában sem senki, de ezt már mindenki tudja és betartja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miles: a lényegi különbség a mantle támogatása és a 2GB memória, ami fullHD-re mindenképpen ajánlott!
Nxn908xxx: pedig van, pl golmud max 32főig, legtutibb 16fő Squad dm,
vagy szintén sqdm 16fő: Locker, Zavod, Lancang és Rogue, bár én sem bánnám, ha hozzánk vágnák engesztelésül a sok bugért és fagyásért Noshar BF4 változatát és zibát CQ-ba
-
polcsi
tag
Üdv!
Tudtok-e orvosságot arra a problémára, hogy mióta rendszert frissítettem win7-ről 8.1-re (nem hinném, hogy ennek köze van hozzá), a BF4 nem hajlandó (sem a 3) csak fekete kerettel futni teljes képernyőn, bármilyen felbontáson.
Próbáltam keresni valami beállítást a játékban, de a amivel szét lehet húzni a képernyőt, az is eleve csak a fekete keretig megy.Köszi!
-
Nxn908xxx
őstag
De az ingyenesség előtt is könnyebb volt. Meg eleve prémiumos szerverre gondoltam, dominationon azért feljár pár ismerős arc aki nagyon tud. De nem is az hogy könnyebb, hanem jobban adja a 3. Lehet tényleg ha csak a 4-et tolnám, akkor egy idő után ráéreznék. Viszont itt egy normális TDM vagy domination map nincs.
-
Miles
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
Jól hangzik 260X prohardveren 26k/29k-ért (1gb/2gb) is hozzájuthatok.
De viszont érdekesnek hangzik:
260X vs hd6870
Pixel ratében erősebb csak 260X 64%-al.
Full hd-ben kell a vga-hoz 2gb ram is? Most nézem hogy van 1gb-os változat is. -
haly
őstag
válasz
Nxn908xxx
üzenetére
Naná, hogy könnyebb a BF3. Odajött a sok gyökér ingyenesen. Annyira ostobák szerencsétlenek, hogy az hihetetlen. Eddig azért volt csapatjáték, meg foglalgatás, meg rendesen mentek a dolgok. Amint megjelentek a zöldfülűek, azóta csapatjátékot nem ismerve össze vissza rohangálnak. Azért is lett elegem nekem belőle, így megvettem a 4-et inkább.
Amúgy szerintem nagyon rá kell állni vagy az egyikre, vagy a másikra. Kettő együtt nem fog menni. Én is az elején szidtam az egészet, meg csak felidegesítettem magam, aztán egy kis idő után már ráéreztem a 4-re is. 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
jaaa, én neeem..
nekem csak 30/5 van... -
kisza25
félisten
-
killer095
őstag
R9 270xet vagy GTX760at ajánlotok inkább a játék alá és ugy általánosságban?
-
yodamester10
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is
60/6-os netnél had menjen 
-
yodamester10
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
De miért akarsz olyan régi vacak amd kártyát venni?Én 45 -ért vettem az evga 750ti ftw-t,és 1920x1080 ban minden high,és 60-70 fps-el megy.
Na mikor meg gtx 780-am volt akkor meg minden ultra és 80-110 fps.Ez a játék NEM ér meg drága videokártyát és ezt tapasztalatból mondom.A 45 ezressel is ugyan olyan játszani,a kempelők és egyéb fostalicska játékosok ellen a 780ti sli se segít
-
Miles
aktív tag
amd cleanerrel raktam fel újra a régi nem béta drivert (14.4) azóta jobban muzsikál a gépem. zavodon legalábbis
-
lowzor
veterán
Nekem mintha faszábban beadná a lövéseket, mióta a netcode-os cuccot bekapcsoltam.
-
gyilok82
csendes tag
Sziasztok. Volna egy olyan problémám, hogy mobilnettel vagyok kint németben, és ugye játszani szeretnék, de nem enged be a játékban amikor indítom. szépen tölt de nem csinál semmit. Ha 30percig úgy hagyom akkor is. na már most ezzel nem is lenne gond, de 2napja még csak csak sikerült, de azóta semmi. A battlelogban a ping okés, a térerő maxon 3g. speedtest oké. test range-re be tudok menni. Már próbáltam mindent, tűzfal, port nyitás, vírusirtó. Nem tudom mit csináljak még. Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném.
-
afrojack1
senior tag
Az optionsba a gameplaynél az a hosszú netcodes cuccot mire érdemes állitani?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Örülök hogy nálad legalább jó, én most próbáltam sok idő után a játékot, TDM-re mentem hogy megnézzem a patch eredményét. Olyan elszomorító dolgok fordulnak elő. Valamikor még én lepődök megy hogy 1 lövésből megöltem, pedig teljesen 1v1 volt, máskor meg belelövök nem tudom mennyit m416-al, ő meg szépen felém fordul és lelő. Örültem ha egyenlő k/d-t ki tudtam hozni.
Utána átmegyek bf3-ra, szinte egy felüdüléssel ér fel. Simán összehozok 2-3k/d-t. Meg úgy az egész játék nekem legalább is, sokkal szórakoztatóbb, egybe van az egész.
Olyan jó lenne pedig ha úgy adná a találatot mint 3-ban. Sajnálom nagyon hogy ilyen, engem nem tud kikapcsolni.
-
regener
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
+pohár
Mert az utolsó patch óta nekem a BF4 megeszi mind a 8GB ramot

(#48415) lofagi
Mond neki hogy a videóban nem látni hogy ez egy 6790 lenne
Mellesleg kétlem hogy ennyi FPS-e lenne.
Meg úgy menti el hogy nem látod a jobb oldalát, mert amíg a balt mutatja addig egy oldalra nyíl és már Low-on is van a graf könnyen.
Hacsak nem CFG_ben tiltott le mindent és így hiába állítja be, de kétlem...(#48419) urbi73
Meghajtó lesz hozzá, csak nem frissítik. -
M@rdel
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
Biztos, hogy 6790-n? Nem 6970?
A másik gépben 6790-n van a bf3-t sem tudja high-ban.Itt egy teszt igaz 1920x1200, a 6790 kb a 7770-nek felel meg.
-
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
TDM és olyan simán lőttem ezt, nem volt fal mögött halás egyszerre öltem 3-mat szedtem fel az embereket..., eddig ez nem így volt bf4-ben
sz@ar volt a TDM eddig, most kezd olyan lenni, mint 3-ban volt 
Miles: VGA gyengusz, nekem csak mantle miatt 100+ az nélkül 60-70
alapból mit állít be neked a játék? -
lofagi
addikt
Ezt meg tudjátok nézni?
Már a f... ki van ezzel a csávóval, hogy veri magát meg írogat nekem, hogy nála ultrán megy a BF4 6790-el. Sajnos elég rutintalan vagyok, hogy leoltsam az ilyen net huszárokat...

-
Miles
aktív tag
-
kisza25
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem, nem tudtam kipróbálni, majd novemberben

(#48400) - = Zk = -

-
regener
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Minek neked 64es Chrome? Mégtöbb ramot egyen?

-
Illusion1010
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
64bit-es Chrome-ra nincs webplugin?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy szerintem nagyon rá kell állni vagy az egyikre, vagy a másikra. Kettő együtt nem fog menni. Én is az elején szidtam az egészet, meg csak felidegesítettem magam, aztán egy kis idő után már ráéreztem a 4-re is.