- Asszociációs játék. :)
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- gerner1
- Sorozatpremierek terminálban? Íme egy gyors script!
- Celebtanya - Farm VIP V.
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
- = Zk = - #46596 üzenetére
Ha már GTX770-ed van akkor miért nem ShadowPlay?
-
Nxn908xxx
őstag
Nálatok is szarakszik az origin?
-
jacint78
addikt
válasz
- = Zk = - #46590 üzenetére
Az enyém is lehet, hogy csúnya lenne, de már szúsza alapon azt mondom magamnak, hogy ez egy játék, ne hergeljem fel magam.
-
regener
veterán
válasz
Ha van külön hangkarid akkor oda vezesd a ts hangokat, a játékot meg megint külön (majd egybevezeted egy 2to1 jack adapterrel). Így marad a tiszta játék XD
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz
bazzeg pedig megnézném
-
Mappa
addikt
válasz
de kár
-
- = Zk = -
félisten
sokat agyaltam, kéne videót csinálni. gémpléLY+mikrofon
hát na.. nem lenne nagy nézettsége és 87%-ban hangos káromkodás lenne, a maradék a játék és a csetes család és faji szitkozódás
ink kimarad.... -
beers
addikt
válasz
Snip3r_HUN #46582 üzenetére
Már meg sem nézem őket!
-
- = Zk = -
félisten
naigen.
akkor nem szóltam. -
regener
veterán
válasz
- = Zk = - #46584 üzenetére
Volt fent (de lehet még fentvan) BF3 videója amint BF3-ban aimbotozik a wallhack mellett.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Csalt is... elég feltűnő volt amikor aimbottal ment fel egy szerverre. + a 4 bétában is "próbált" de sz@rabbul lőtt azzal mint más anélkül.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz
Van! Én ezt javaslom neki! [link]
a jó öreg vazul néni!
-
afrojack1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46582 üzenetére
Ő csak csalózott vagy ő is csalt?
Ám azé linkeltem mert beszarok rajta ahogy mondja na ez most mi a f.szé kellet..stb. -
regener
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
eugabesz #46578 üzenetére
De ugye akkor a bf4 trailert sem nézted meg anno ?
Ha érdekes egy videó, én azért megnézem, de ha egy csíter videóját tolják be az orrom elé, ahhoz már nincs gyomrom. (ezek után aztán szólhat akármiről is)
(#46579) marilllyo: Ő az aki bf3-ban is szinte minden körben csak anyázott, csalózott majdnem mindenkit, aztán ő maga is elkezdett csalni, ott is, aztán bf4 bétában is.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46577 üzenetére
Ja ő az akiről kiderült, hogy csalikol ugye?
-
eugabesz
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46577 üzenetére
Engem speciel nem fenyeget ilyen veszély,elvből nem nézek meg egy videót sem,semmi közöm hozzá,más hogyan játszik...
-
afrojack1
senior tag
Vót má??
[link]
-
válasz
Chrys_ #46552 üzenetére
Tipikus eset EZ: látom, hogy veszélyben a haver, éledek rá, a terv, hogy megfordulok és lelövöm a pirosat. Mellé lövök, fordulnék rá, erre vitatható távolságból beadja neki a késelést. De pechjére
Ami az igazi agyf***z egyébként az ILYEN. Fel se fogtam igazán, mi a rák történik, csak már a videó mentésből. 2x találtam el a semmit.
-
Qtya123
őstag
Nem rossz ez a visszakéselés. Viszont az only knife szervereknek így nem sok értelme van. Ott úgyis az esetek nagy részében szemből találkoznak, úgy meg aki indítja a támadást 99%, hogy saját maga hal bele.
-
Svájcinéger
őstag
Ki ? Én ? Összekeversz valakivel. Pénteken nem voltam, mert a vihar miatt szar volt a net és nyomtam inkább egy kis Angry Birds Star Warst,
de azon kívül minden nap voltam. Amúgy meg kezd tele lenni a tököm az egész gémmel. Nem áll másból, mint abból, hogy mindenki lerakja a szarát: M15, M2, C4. Én még mindig itt tartok, de sajnos ezen nem is fogok tudni túllépni.
+ a gyalogok mindent kibírnak. 1 méterről hátba küldtem a tagot és még ki kellett lyukasztanom, hogy elfeküdjön. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #46544 üzenetére
Hátveledmegmivan ?? el vagy tűnve
-
Chrys_
addikt
válasz
Dark Archon #46551 üzenetére
Én sem értem ezt a sírást itt, egész jó dolog, főleg, ha én szúrok vissza
-
-
gali777
őstag
Ne panaszkodjatok, nekem szökőévente ajánlja fel a counter knifeot, hiába szemből szúrnak
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
@rglaaf #46547 üzenetére
Az, hogy hátba késelnek mivel megalázóbb, mint ha hátba lőnének? A vége ugyan az... Csak a késsel meg van a veszélye, hogy akit üldözöl lelövi a csapattársad, mert 10 perc mig utoléred, meg még 10 mire lemegy az animáció. Fekvő csipát a pálya szélén persze lebököm, ha úgy alakul. De inkább elütöm, ha van mivel, az mókásabb mint a kés.
De tőlem mindenki azt csinál amit akar, én csak akkor leszek ideges, ha azért halok meg mert késsel szaladgálnak az után, aki lelő... holott 3 golyó meg 2 másodperc és megmentette az életem, esetleg másét is, de nem, mert ő bökni akar....[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
lofagi #46525 üzenetére
Nagyon egyszerű a probléma megoldása: Nem kell késelni. Szemből meg főleg nem. Összesen egyszer haltam bele a késelésbe, akkor is megérdemelte a killt az illető, mert elbasztam a dolgot és meghallott, megfordult az utolsó pillanatban. Szóval engem kicsit sem zavar ez a dolog. Ott a fegyver a kezemben, hátba lövöm a picsába, nem szarakodok a késeléssel.
-
@rglaaf
veterán
válasz
marilllyo #46540 üzenetére
Jó de azért 1-2 szabály nem árt mert gyorsan eltudnak fajulni a dolgok gondolok itt a baserape-re jármű lopás a bázisról valahol a c4 jihadot is tiltják a többi hogy ki mivel öl érdektelen meg milyen assigmentet csinál
G4ula84az jó sohase lesz mivel utólag foltozzák
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Annyian szidják az oroszokat...de most pl felmentem egy orosz szerverre.... és..hót magasról lesz@rták, hogy kit hogyan és mivel öltél meg. Ezek nem foglalkoznak semmivel...csak a játékkal. Szartak rá, hogy épp DMR-es assignmentet nyomtam. Német szerveren meg jön a sírás ha épp nem assault rifle-el ölöd meg.
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #46536 üzenetére
aha
-
pohár
félisten
válasz
Bjørgersson #46534 üzenetére
minek?
-
Mappa
addikt
-
@rglaaf
veterán
Nem tudom biztos sok embert zavart ez de szerintem vannak ennél fontosabb dolgok is amit javitani kellene
Retail screen shake vs CTE screenshake( nothing is final CTE BUILD ) -
Mappa
addikt
válasz
- = Zk = - #46485 üzenetére
én örök némaságot fogadtam
se mikrofon se ts. csak hallgatózok ha fel megyek valamelyik szobába
-
iMaverick
addikt
válasz
lofagi #46525 üzenetére
Ez a késelés sose volt az én műfajom, semelyik játékban sem preferáltam.
Nekem sem. Én a Tokarev elvtársos megoldást szoktam alkalmazni. (Értsd: odamegyek pl. a kemper mögé, pisztoly a tarkóba és bumm... Késelgessen a halál.)
(#46527) VAN der BOSS: a végén a pisztoly nem egy Desert Eagle volt??? Asszem meg van az új kedvenc!!! (CS-ben is mindig ezt vettem, aztán lelőttem az első szembejövőt és elvettem a primary fegyverét... Minek költsek rá annyit? Nem véletlenül ragadt rám a "hullarabló" kifejezés.
)
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Akit érdekel és van CTE kiprobálhatja a Dragon's Teeth fegyokat[link]
-
lofagi
addikt
Ez a visszakéselés "nagyon jó" amúgy. Azért lett kitalálva, mert biztos valamelyik gyökér DICE-ost vagy valamelyik vérpistikét legyalázták folyamatosan késsel. Szegényeknek annyira lassú a reakciójuk, hogy kellett valami amivel megehetnek egy halat is nyugodtan, de vissza tudnak vágni.
Hihetetlen igazságtalannak tartom azt, hogy egy szemből szembeni támadásnál az jöjjön ki rosszabbul akinek gyorsabb a reakcióideje és elindítja a késelést. Ez a késelés sose volt az én műfajom, semelyik játékban sem preferáltam. Itt meg főleg el van cseszve ezzel a visszakéseléssel.
-
marilllyo
veterán
válasz
Gyula84 #46523 üzenetére
Pedig ez olyan egyértelmű...csak nem figyeltél alaposan...
Te "F"-el kántörnájfoltál....ő meg a kántörnájfodra ütött egy "É" gombot és bevitt egy Kill Bill féle " Öt ujjas halálos csapást" a kis testeden. Csak ez a támadás olyan rém gyors, hogy képtelen a játék lerenderelni.
Ezt a technikát csak kevesen ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46519 üzenetére
~ 300 óra alatt kb. 5x ajánlotta fel a játék a kántörnájfot. Függetlenül attól, hogy honnan jöttek. Nem szeret ....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46519 üzenetére
pont erről van szó, ja....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
- = Zk = - #46517 üzenetére
Hátulról még úgy ahogy, de szemből nem is merek már késelni, 99% hogy akkor én halok meg attól a kib@szott counter knife-tól.
-
Gyula84
veterán
nem hiszem el hogy nem megy ez a rohadás
CTE simán belép erre meg nem bf3 ba se -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ezt most komoly hogy b.logon a szavazásnál hogy mennyire ajánlod BF4-et nemlehet minimumot szavazni de maxot igen?! Mondom hülyeségből rányomok miért nem működik erre a maxot elfogadta!
Most el kell mennem gyónni bocs....
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. Nem tudjátok miért nem látja a battlelog a dlc-ket? sima alapjátékkal tudok játszani de nem enged prémium pályára, mert nincs meg... lehetséges, hogy teljsen újra kellene töltenem a játékot, mert most csak rá lett frissítve miután újra raktam a windowst egy másik ssd-re. a játék s az origin pedig más winyón van.
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46496 üzenetére
nekem is csinálta mostanában, punkbuster frissítése megoldotta
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46505 üzenetére
ja ez lemaradt
nekem jó amúgy most mentem egy körtez az m4 nagyon op
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN #46502 üzenetére
ott figyel, hogy valami frissítést szedjél le
-
Podpupi
tag
válasz
Illusion1010 #46500 üzenetére
Valami karbantartás van vagy szolgáltato hiba van?[/S
Most megy..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox One S macerálás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...