- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
alád raknák egy két slam-et vs m15-öt! szerintem rabló volt és a pandúrra! tuti aimozik a srác! vagy csak egy üres szerón gyakorol mert nem láttam senkit visszalőni !

amúgy ez az alap jármű ha nyomsz egy 200-as boostot akkor lesz rá rakétavető ,airradar ,ap ,és további hasznos nyalánkságok!
lehet még a kerekeket is hernyótalpra cseréled 2-3 boost után! -
kriszpontaz
veterán
-
bucketb0b
őstag
-
aram01
nagyúr
-
CsonkaImo
addikt
-
Gyula84
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Gyula84
veterán
-
Enton
addikt
-
DeadMeat
nagyúr
-
Liquidator
tag
-
Liquidator
tag
-
Liquidator
tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
Liquidator
tag
-
Dtomka
veterán
Miért forgatod ki a szavaimat?Senkinél nem ment és nála igen...???A senki az azt jelenti, hogy 0 ember volt az összes szerveren.Utálom aki "túloz", azért, hogy mások szemébe nagyobbnak tűnjenek..."
Neked szar, nekünk nem az!Látom kötekedős kedvedben vagy...hanyagolj!Kösz (Témát lezártam....esetleg a korábban említett csoporthoz kívánsz tartozni?)(#52429) spanglee001
Elüldözni?Kevés hozzá 1-2 gyerek
.(#52424) iMaverick
Az airsoft szerintem nem olyan nagy "buli", ellenben 1 ilyen "háborúban" részt vettem volna
!Van olyan magyar szerver amihez a BF4 alap elég hozzá?
Keresőbe beírtam :HUN és nem adott ki semmit. -
spanglee001
addikt
-
FollowTheORI
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
DeadMeat
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
@rglaaf
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
marilllyo
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
afrojack1
senior tag
-
makcika
csendes tag
Na csak hogy tisztázuk, az hogy én mit engedek meg a gyereknek az az én dolgom ! Az hogy te paraszt vagy és anyázol az meg a te dolgod ! Csak hogy tisztázuk mindenki előtt nem lettél banolva csak kaptál egy kicket mert lőtted a kezdőt. Mert írogatod itt a hülyeségeket, a sok hiszékeny meg elhiszi neked , szerinted te nem vagy hibás egy kicsit sem ? Gondolom te idősebb vagy egy gyereknél,ezért gondoltam hogy több eszed van . Ez a feltételezés hibás volt! Bocs ezt nem neked szántam! Csak ide tette valamiért! Akinek nem inge ne vegye magára!
-
Enton
addikt
Én pár napja találtam ehhez kapcsolódó bugot, ha hamarabb dobom a medic bag-et a hulla mellé és úgy hogy közel van a testhez akkor nem engedi felszedni a csapattársat, volt hogy 5x sütöttem el a defit rá és nem kelt fel, mivel az élesztős jel meg ott volt tuti nem utasította el a feltámasztást.

Plusz másnak sem hajlandó gombnyomásra legugolni szerencsétlen katona RCB hajó hátsó ülésén? Vagy csak nekem kedveskedik ilyennel?
Csak állva sokkal nehezebb javítani szegény hajócskát. -
kriszpontaz
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
gali777
őstag
-
@rglaaf
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
lofagi
addikt
Azért azzal nem értek egyet, hogy nem lett nagy szám a Grafikája! Szerintem nagyon jól sikerült, főleg, hogy egy multira kihegyezett játékról beszélünk, ahol azért azt is figyelembe kellett venni, hogy 64 player nyomul a pályán. Szóval ne egy Crysishoz hasonlítsuk ahol vannak 8-16 egy pályán. (Nem ismerem a multiját, nem tudom hányan vannak egy pályán, de biztos nem 64-en.) Szóval szerintem a bugok, hitreg miatt esetleg lehetne temetni, illetve inkább szidni a játékot, de a graf miatt biztos nem.
-
Gyula84
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
-
marilllyo
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
marilllyo
veterán
-
pohár
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
pohár
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
JamesHun
addikt
-
DeadMeat
nagyúr
Mert attól sokkal jobb lesz, ha napi 20x ugyan azon hiba miatti sírás megy? Megjavul tőle a játék? Számít valamit? Nem. De cserébe kibaszott idegesítő. Ahol számít(hat) oda leírtam a véleményem. Ide minek? Van helyettem kismillió (l) user aki napi szinten besírja ugyan azokat a dolgokat. Engem ez idegesít kibaszottul. Igen, örülök neki, hogy egyel kevesebb van.
Játék miatt idegeskedni? Ugyan már... van ennél fontosabb dolog is, amin idegeskedhetem, nem ez miatt fogok (egy játék miatt sem) agyvérzést kapni..
-
DeadMeat
nagyúr
-
urbi73
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
Laraxior
titán
Felmegyünk Lancang Damra vagy hova... Jössz tankkal. Én meg megyek hajóval

Ha túléled, akkor.... na mindegy, szóval?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár a patch óta nem játszottam, de gondolom a lényegi dolgok nem változtak. Rakéta betalál, meg a gépágyú se cukorkát lövöldöz... a többi nem számít

szerk.: Shanghai is jó, ha előtte szétszedjük a felhőkarcolót.
-
DeadMeat
nagyúr
-
Miles
aktív tag
-
gali777
őstag
Ha realizmus kell irány az arma, el kell fogadni, hogy ez egy arcade játék a balance oltárán fel kellett áldozni pár dolgot. Tudom, hogy némelyik f*szság, de ez van.
A mai játékosbázis nem tudom mit szólna ahhoz a balanszhoz ami a 2-ben volt
Egy hit kill tv, meg például a bombázás. Nehogymár meghaljanak egy találattól... Vagy mondjuk egy instagibhez ut-ből ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
-
Laraxior
titán
Meg kéne tanulni lőni a tankkal, és akkor eltalálnád a hajót, vagy talán az a gond, hogy 3-szor egymás után kell eltalálni?
Be is baszna ha egytől elsüllyedne... Sabot meg Staff-al kb 5 mp elsüllyeszteni a tutajt, ha javítják, akkor legyen 8 mp, mert kell bele még egy.Szar a jet, mert nem tudok vele repülni... szar a heli, na ez tényleg szar, de nem kell belelülni
Menjél gyalog. -
Xaels
félisten
-
Kevin's
senior tag
Minden játéknak meg van a maga hátránya szerintem.Ez a korai megjelenés tényleg felesleges volt,én is BF3-at tolom inkább ,mert a bf4- ben olyan bugok vannak ami elcseszi a játék adta örömöket. Kell még neki jó fél év mire ezt helyre hozzák és pont ezért nem is vettem prémiumot és nem is fogok amíg nem lesz normálisan kijavítva !
-
andro93
aktív tag
-
Xaels
félisten
-
daveoff
veterán
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

Nem azt írtam, hogy senkinek se tetszik, csak nem lesz kasszasiker.
vedd meg ha akarod nincs ezzel gond
attól még az én számomra egy sz@r