Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
jah! Sajna

Wan Der Boss: én meg valamék nap felmentem golmud-ra és látom a csapat, szinte összes tagja kezdőn szórakozik. megfogtam a tankot meginditottam kiszáltam és vagy 10-en killed in actiont kaptak!(elütöttem őket)
ja igen és azután az a 10 ember kergetett egész végig hogy elüthesenek! 
Dtomka: itt is vannak de nem annyira sokan.. BF3-ba most amúgy is többen vannak mert hogy ingyenes volt és a sok köcsög csiter is letöltötte hogy elrontsa más játékát!
-
Dtomka
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
"a kezdőt c4-el szét robbantgatták alig lehetett járművel kivánszorogni a kráterektől"-ezen szakadtam..
(akkor biztos nem volt vicces, de most ezt így olvasni..
)A BF3 ban egyre több csíter van, tegnap 2 vel is összefutottam , be is linkeltem a BF3 topicba.
Jövő hóban veszem meg a 4-et, a kérdésem itt is sok a csaló? Mert azokat rühellem a legjobban...(onnan tudom, hogy csal, hogy lövés hang nincs, csak egy furcsa hang ..és halál) -
@rglaaf
veterán
válasz
mackosajt
üzenetére
A csalók után az ilyen agy amputáltakat rühellem a legjobban, valamelyik nap az is azzal szórakoztak hogy golmudon a kezdőt c4-el szét robbantgatták alig lehetett járművel kivánszorogni a kráterektől nem értem ezeket minek vették meg a játékot vagy minek születek meg egyáltalán

-
mackosajt
addikt
Valaki ismeri ezt a két "szán alom"-ra sem méltó véglényt?
Roppant mód öregbítik a magyarok hírnevét.
Egész körben szinte azzal szórakoztak, hogy a saját bázison c4 a helikre, meg elütik akik gyalog mászkálnak...Egy ideig vicces, nem mondom, főleg, ha sorban állnak a járműért, de amikor nincs sor, csak haladna a csapat, és direkt földhöz is vágják a helit...
Mondjuk a szervert jellemzi, hogy ment a sírás, de a votekick alatt arra nem volt képes a csapat, hogy szavazzon.

-
@rglaaf
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
volt persze a rosszat is

-
@rglaaf
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
én nem menőztem csak megemlítették szerény személyem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisza25
félisten
válasz
Liquidator
üzenetére
ugye még nem tudsz játszani

-
devilinsid3
addikt
(#835) regener: nem, mert a botokba bele van építve valamilyen szinten a célorientált játék.. ezek meg csak
kempelakarom mondani, dehogy kempelnek, hanem élvezik a játékot odafentő: [link] valami taktikus sniperezésről beszélt, majd végig kempelte lockert.. (meg gondolom a többi pályát is ez alapján)
meg megint csak én vagyok az "only in tank player"me az a retkes bf nem erről szól fogjad má fel!!.. reporttegnapi gyöngyszem: [link] letettük a helit javítani Shainghaion B mellett az útra (mert hogy-hogy nem stingereztek C-ről..) (miénk volt az A felőli bázis és nálunk volt A-B-D)
lelőtt a gyerek majd mikor megemlítem, hogy fent kempel a tetőn az a válasz jött, hogy az nem kemp hanem sniperezés.. ja mondom bocs.. nyilván kibaszott sokat tesz a csapatért ott B tetőn, mert, hogy megölt megint felszálltunk és utána vagy 4x lőttük le ugyanott.. kitartóan sniperezik végig szinte egész körben 1 helyen, gondolom mennyit tehet a csapatért.. report -
pohár
félisten
-
marilllyo
veterán
Dafuq is " grenade spawn " ?
-
@rglaaf
veterán
iramon golmud, transmission egymás után gyerekek itt a kánaán

-
kisza25
félisten
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: only german or english
mert egy mondatot magyarul írtam figyelmeztettek erre írtam ja, ja erre kivágtak, az pedig tökre németül van vagy?
biztos nem bírta, hogy én vagyok az első , odanézz már megint nincs rajta sapka
-
haly
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Érdekes. Ott biztos, hogy valami a memóriával van. Vagy RAM, vagy videokártya memója, de valamelyik nem olyan gyors. Igazából engem sem érdekel, mert amikor már betöltötte, onnantól megy, atomstabilan.

Megnéztem, játék közben körülbelül 5-5,5 gigát eszik meg a RAMból a gép. A két alkalommal, mikor akadozott, olyan 6-7-et elzabált valami.
-
F e Z o
veterán
Ha fut a rivatuner, akkor akadozik/el se indul a játék, ha nem megy, akkor fut simán. Nem tudom, most miért kínlódott, mert eddig is így használtam a gépet.

mod : Kikapcsoltam a játékpanelt, megy a rivatuner is. THX srácok!

-
F e Z o
veterán
-
afrojack1
senior tag
ez jó kör volt HRC! szép csapatmunka volt4

-
haly
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére
Egyre többen küzdenek ezzel a problémával. Tegnap velem is eljátszotta, kétszer is, de aztán megjavult.

Elindítottam a játékot, és mikor beléptem baromi alacsony FPS-em volt, és akadozott, 2-3 másodpercenként megállt az egész. Ráadásul a pálya textúráit is csak ilyen ocsmány minőségben töltötte be, majd 1 perc után sikerült normálisan betöltenie. Na most alapból is van ilyen indulásnál, de kb csak 5 mp-ig tart (mármint az alacsony minőségű textúrák). Végül is kisebb kutatás után rájöttem, hogy megette az összes RAMot valami. Mikor bezártam a játékot akkor is 85% használatban volt a 8GB-ból.
Újraindítás után ugyan ezt megcsinálta, nem értettem mi lehet a baj, már azon voltam, hogy újrarakom a gépet, úgyis régen történt már ilyen. Aztán pár programot töröltem a gépről, illetve egy kis helyet felszabadítottam C-n, és újraindítottam, így megjavult. Fogalmam sincs mitől lehetett. Az 1-2 napja telepített programokat töröltem le a gépről, lehet, hogy az kavart be.
Neked is ezt ajánlom, hátha... 
-
F e Z o
veterán
Srácok! Olyan gondom van, hogy tegnap leszedtem a Titanfall-t, ami akadozva indult el, na már most ezt csinálta tegnap a BF4 is. Amikor tölti be a multiplayer mapot, a jobb felső sarokban a kurzor rendesen villog, amint végezne a töltéssel, s kiadna a deploy képernyőre lemegy az fps nullára, a zene ugyan szól, de onnan sehova nem megy, csak CTRL+ALt+DEL-lel tudok kijönni. Volt macrium mentésem, meg letöltöttem a BF4-et, de ugyanezt csinálja. Más játék, kombustor, 3DMark minden megy, csak a BF4 szarakszik. Valakinek valami ötlete.
-
marilllyo
veterán
Szarok a tankozásra

-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
akkor passz, nekem az csinálta most mikor volt origin frissítés
mobal: akkor nem értem minek váltanál vissza, ha nincs vele semmi bajod, lassan jön a win 9
én a 8-at ki is hagyom, majd meglátom 9 milyen lesz
-
S1M0N
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nekem régebben is (Origin frissítés előtt), és mostanában is elő jön ugyan ez a jelenség, természetesen a legjobb pillanatokban...

-
kisza25
félisten
ha win7-el tökéletesen fut, ne válts win8/8.1-re pár FPS miatt, mert tud furcsa megmagyarázhatatlan dolgokat művelni a játék, nekem a win 7-et kellett újraraknom, 1nap volt mire gatyába ráztam a játékot, olyan dolgokat produkált, nem cstlakozott csak joinolt, aztán végre csatlakozott pb dobált ki, majd taskmanager müködése állt le, vagy ragadt be a játék..., de már muszáj volt egy friss win, mert 3.alaplap és 4.proci cserén voltam túl egy wn7-el

Godlike79: legújabb origin frissítés óta csinálja, mikor ki vagy be jelentkezik egy barát, kapcsold ki originbe az értesítéseket, nem oldja meg a friss rendszer ez origine bug

-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
alt enter és tálca, nekem is van néha, hogy ablakba kidobja (bár nagyon ritka) ezt megcsinálom és fut tovább szépen
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kösz mindkettőtöknek, csak nem értem mi lehet. Játék előtt minden szirszart kilövök, de majd rakok egy tiszta rendszert és megnézem mi csinálja. Marha idegesítő.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ahogy regener is írta... ez nem hiszem a játék hibája... itt valami másik program "ablak" válik aktívvá játék közben.
Valami futhat a háttérben és az okozza.
-
BF4 mennyivel lassabb egy Win7-en mint Win8.1-en?
-
regener
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerencsére nem volt ilyen, viszont nézd meg hogy nem-e valami futó program akar értesítést feldobni (pl. vírusirtó) és azmiatt vonja le.
-
kriszpontaz
veterán
Olyat tapasztalt már valaki hogy BF4 indítása után kb. 10-15 perc játékidő elteltével a program kivág teljes képernyős módból ablakba, majd ha kattintasz vagy lősz egyet az egérrel visszaugrik, majd eltelik 4-5 másodperc és újra megcsinálja, majd mikor megint visszaléptél utána már nem jön elő ez a fícsör? Mindig emiatt döglök meg mert a legrosszabb pillanatokban csinálja, és a képváltások közt 3-4 mp-ig nem látok semmit.
Origin ingame panel kikapcsolva. -
-
marilllyo
veterán
Van valakinek ötlete arra, hogy miért crash-el a játék afterburner-től?!
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyula84
üzenetére
hát ezek úgy csinálják, hogy kezdőn fel c4eznek, kifelé jövet elütnek 3 camper snipert Rogue-n a kötélen, lefelé kisniperezik az attack jetből a pilótát, gyorsan átülnek lelövik az AA-t meg a tankot vissza a quadba majd megint elütnek pár embert, közben elhúzzák D-B pontot jönnek felém A-ra (mert ugye én ott kempelek) és bum megc4ez majd 30-0 mert ugye nem suicide c4 kocsi volt..
ja nem 30-27, mert közben meghal kismilliószor, de legalább megöl 2x a körben, mert tankfag vagyok meg jet camper
-
SkyS1gn
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
devil írását olvasva úgy vettem ki hogy kell
mert nem egyszerű átverekedni magát egy egész teamen 
-
kisza25
félisten
irigykedjetek csak

-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
akkor engem is felírhatsz, mert nekem is megvan mind, sőt van egy bipodos késem is
-
odorgg
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Én elvagyok a körömreszelővel is, de egy szemgolyó kivájós merőkanálnak mondjuk örülnék.
Vagy ez lehet jobban illene hozzám?

-
regener
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miaz hogy eddig nem vótam rajta??!!44
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Há mer én ilyen kis puncsos pudli vagyok!

Egyébként lövésem sincs. Nem is nagyon figyelgettem.....Ha kitalálod, hogyan...odaadom őket

-
-
Shilet
csendes tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hát az ilyenek addig menősködnek amég megy nekik!Ha egyszer is leszeded már megy camper,hacker duma ezektől!

-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tényleg!

Már csak 2 kés hiányzik amik elvileg sima Battlepack-kos. Nem mintha érdekelne...Kb. ha 20-at késeltem a játékban. Az is mint kántörnájf volt

-
Enton
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja igen és azután az a 10 ember kergetett egész végig hogy elüthesenek! 
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)