Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik a játékkal régebbi karikkal? Lenne egy HD 4870-em amivel nem tudom összehozni a játékot, már a drivert sem volt egyszerű felrakni Win 8.1 64bit-re. Joining-olok, de már sem tudom a tálcáról "felvenni" a játékot, majd mikor elindul feldobja a tálcáról windowed módba megy is rendesen de viszont nem tudok bele kattintani meg semmi Írja hogy 13.12-nél újabb drivert tegyek fel, de ettől még mennie kellene mert a minimum gépigénye HD 3870 valamint ezekhez a 13.1 a legújabb driver.
Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi
-
.OM.
aktív tag
válasz kona005 #43351 üzenetére
Szia,
Én is HD4870-en játszottam még októberben. Legacy driver kellett az ATI honlapjáról (13.12 asszem) és a figyelmeztetést meg bezárni simán.
Lehet, hogy most már nem hagyja a patch-ek miatt ill. nekem W7 van, szóval lehet, hogy nem tudtam segíteni.. sryom
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
SkyS1gn
félisten
válasz kona005 #43351 üzenetére
Pedig muszáj lesz... nekem is volt ilyen...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kona005
senior tag
Szia
Mennie kellene, elvileg azt a drivert nem lehet feltenni max 13.4-et lehet hivatalosan, nem tudom mi lehet.
Írja is hogy menni fog, csak nem lesz optimális teljesítmény mint a 13.12-nél vagy valami ilyesmi...(#43353) Cris99: Ebből nem tudtam meg sokat
(#43355) eugabesz: Nem tudom, de a játék végülis megy csak nem tudok belekattintani az ablakba, szerintem nem a DX lesz de nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
Szerintem visszarakom a Win7-et megnézem úgy...
-
Bjørgersson
félisten
-
kona005
senior tag
válasz Bjørgersson #43363 üzenetére
Nem, mert sehogy nem lehet
(#43362) Cris99: Ja bocsi, ha olyanom lenne én sem a 13.1-el szenvednék elhiheted
-
marilllyo
veterán
Metro+commander = noob tápolás....
B-re emp->uav->supply drop->emp->uav->supply drop...10.000 pöngő[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
afrojack1
senior tag
Jó kör volt a mai ugye?
Majd a mikit megcsinálom és go ts!!!SC: Herczku_Death
-
kona005
senior tag
válasz yodamester10 #43370 üzenetére
Azzal jó lehet, 4870-el is szinte játszhatatlan számomra.
Megvan a 30 fps FHD-ban low-on bőven, de olyan mikorlaggos mint állat, gondolom az 512 ram már nagyon karcsú neki.
-
eugabesz
őstag
Ma 18:00 -tól érvényes pálya lista IRAM szerveren:
0 Operation LockerConquest Large
1 Zavod 311 Conquest Large
2 Silk Road Conquest Large
3 Guilin Peaks Conquest Large
4 Hainan Resort Conquest Large
5 Paracel Storm Conquest Large
6 Caspian Border Conquest Large
7 Golmud Railway Conquest Large
8 Wave Breaker Carrier Assault Large
9 Nansha Strike Carrier Assault LargeHa még lesz rá igény,megbeszélés után vissza kerülhet az alap pálya kiosztás.
A "votemap" még megfontolás tárgya,mert laggot okoz,keressük rá a megoldást,a "votekick" külön Gyula kérésére már működik a szerveren.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Gyula84
veterán
tehát a tank ott van pár méterre a bázistól az nem rape?
az AA a bázist lövi az nem rape? felemelkedek és lock
oké értemNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
afrojack1
senior tag
mi a neve annak a scopnak amelyik infrába lát mint snipernél az fld (jót mondtam)?
SC: Herczku_Death
-
DeadMeat
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #43389 üzenetére
lehet érkeznék én is (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #43390 üzenetére
Gyere csak, még a szexparty közepére ideérsz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz afrojack1 #43381 üzenetére
Végül is engem nem zavar ha elszórakozunk, amúgy se szoktam nagyon társaságba játszani. Mindig van valami dolgom emberi időbe.
(#43373) G4ula84: Először én is arra gondoltam.
Más: Tapasztalt már valaki olyat, hogy játszik, elkezd mikrolaggolni, fél perc múlva meg a pálya másik oldalán van teljesen máshol, de már nem laggol. Vagy ez valami mantle fícsör?
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
válasz Nxn908xxx #43394 üzenetére
Mikor írtam hogy laggol, pont olyan nem folyik a kép!
Néha olyan hogy akad mintha a gép nem birná követni az eseményt, aztán ha pl. Futásnál laggol elengedem a shiftet akkor mintha utolérné hogy jah itt vagyunk akkor csináljam !Gyula: nagyon Szeretnéd hogy nő legyek de nem!
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
yodamester10
őstag
válasz Gyula84 #43385 üzenetére
Egyetértek Gyula.Az iram kezd elkurvulni,semmi admin ráhatás a báziskempelőkre stb.Csávokám körbe szaladgál lmg-vel zavudon aztán már 35-2 felett a statja,csak én látom csalónak?Hát persze hogy csak én,a csetbe beírba pedig kiköpi hogy ne sírjak.A magyarok csak ezt az egy mondatot ismerik lol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- GTA V
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest