Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
-
.OM.
aktív tag
válasz gali777 #39197 üzenetére
Az attack heli OP. Gyalogság és tankok ellen fejlesztették ki.
Ha bejelölik soflammal, ki lehet szedni 5 sec alatt.BF3-ban azért volt OP a heli, mert basztak jelölni a csipák és javelin sem repült sok sztem. Még tankban gunnerként becélozva sem volt mindig laserguided shell a főütegből..
És a BF4-ben pedig már minden kaszt le tud szedni egyedül egy helit kb plusz maga az attack heli is lomha és használhatatlan..
ex .Oldman.
-
Snip3r_HUN
addikt
Éljen, a guided missile is betalál már az active protection alá.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
eugabesz
őstag
válasz afrojack1 #39207 üzenetére
Soxor állítgatják az ún. master szervereket úgy,hogy mi nem is tudunk róla,minek is tudatnák,egyrészt,másrészt meg ha elbasznak valamit,még mindig rá lehet fogni a felhasználóra,hogy ő a helikopter,minden más rendben van.S akkor előfordulhat ilyesmi...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #39199 üzenetére
Az a durva....ha lelőnek a "bug" vagy mi random választ egy embert a pályáról akit mutat...ez valami "szellem a gépben"....milyen elb@szott script mehet végbe....
AWS most lett meg nekem is...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #39210 üzenetére
Az új fegyók közül ezt lesz a legnehezebb megszerezni:
-AA MINE : PDW Ribbon x3, Destroy 5 Attack Air Vehicles with Rocket Launchers.
Senki nem Attack helizik, mert szart sem ér, de azért szedd le rpg-vel vagy vmivel...
De ezek szerint, ha ezt megcsinálom, akkor már használhatom is?De tény, ehhez kell egy sniper csapattárs, ő beméri, te meg ráküldöd a sraw-ot, sztem így lesz a legegyszerűbb.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Winne
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #39210 üzenetére
Ez de ratyin néz ki..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Devid_81
félisten
válasz Snip3r_HUN #39199 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este epp ezen agyaltunk.
Miven nem tudtak megoldani, hogy ki mennyire sebzodott inkabb kivettek a csaba az egesz kepernyot, igy nem tudod meg ki olt meg, mivel, hanyadjara, ha osszelottetek O esetleg elszaladt-e 0% elettel stb....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz prokxy #39212 üzenetére
Igen, amelyik assignment nincs naval strike maphoz kötve azt fel lehet oldani és lehet is használni.
(#39214) Devid_81: Látom a nevét hogy ki ölt meg, de előfordult hogy csapattársat mutatta a killcam ( és nem hc szeró volt ).
(#39213) Winne: De attól még jó kis stukker
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Devid_81
félisten
válasz Snip3r_HUN #39215 üzenetére
En csak HC-n jatszom, akkor ezekszerint a nem HC-n fennmaradt a dolog...
HC-n az egvilagon semmit nem tudsz meg a dologrol, csak meghalsz...lehetett inkfarktustol kezdve madarinfluenzaig barmi
Es azt a kepet latod egy ideig ahol meghaltal, es azt a pillanatot...volt amikor helibol szedtek ki es a varost lattam felulrol, de volt olyan is, hogy a hanyattesve a foldon neztem felefele a madarakra.
Nagyon jo mert igy a lehetseges Cheatereket sem tudja mar meg az ember...
Egyre viccesebb ez a jatek[ Szerkesztve ]
...
-
kriszpontaz
veterán
-
Balika23hun
aktív tag
Lehet nyavalyogni hogy mindenki sír de amit a DICE művel ezekkel a javítássokkal az már egy igen rossz vicc.
A kill-cam teljesen meghülyült össze-vissza mutogatja hogy ki ölt meg csapattárstól kezdve a pálya másik végébe lévő ellenségig.
A TDM-en megint nincs hang.
Az activ protection-on egy csomó minden átsebez amit eddig simán kivédett.
Ha underbarrel gl-re vált vki a katona feltartja a kezét és kitakarja az egész képet (még jó hogy az egyik assigment-hez pont az kel).Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
kriszpontaz
veterán
válasz Balika23hun #39219 üzenetére
Én meg azt hittem a videók alapján hogy egy hónaljszellőztető fícsör . Nagy tömegben feltartod a kezed és kész a multikill .
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
A heliből kiugorva killed in action meg maradt a patch után?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Devid_81
félisten
válasz @rglaaf #39222 üzenetére
Az uj patch utan HC-n jatszva mar nincs, ugyanis semmit nem tudsz meg mitol, kitol haltal meg
Erre annyit mondtam tegnap a sracoknak, nyugi a haboruban se ment senki oda a hullakhoz, hogy megmondja nekik mitol haltak meg...ennyi meg eletszerubb lett a jatek.
Kovetkezo patch-el mar lesz olyan amikor onallo eletre kel a harcosunk, elmegy enni, inni megall, pisi-kaki[ Szerkesztve ]
...
-
eugabesz
őstag
válasz Devid_81 #39224 üzenetére
Dehogy,dehogy,leteszed reggel a karakter,mikor délután ránézel méár level110 és kész...mindent és mindenkit letarolt,aztán kész.Mehetsz és veheted a kövi részt,a bf43-at...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
Ez az AA mine assignment.....IGLA-val sima liba Rogue transmission-on.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
iMaverick
addikt
válasz marilllyo #39229 üzenetére
Rocket Launchers
Nem tudom, hogy az IGLA-Stinger-t elfogadja-e a program. Szerintem inkább páncéltörőre gondoltak (mint ahogy annó a BF3-ban is így volt az egyik assigment-nél. Szívtam is vele, amíg a Wake Island-os pályán sikerült rpg-vel telibevernem egy UH1-est.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #39228 üzenetére
mobile spawn point
(#39230) VAN der BOSS
engem nem vágott tarkon viszont nem sokáig jutottam aa mine, tank meg szvsz még volt egy igla is igaz azt már nem tudtam beazonosítani pontosan
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #39205 üzenetére
ja akkor ez nem csak nekem új
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
Viccet félretéve picit, Attack helivel Gulfon jó most nyomulni, mert a homokvihartól nehezen mérhető be, a jet is alig lát vmit, ott van értelme beleülni.
kriszpontaz-zal heliztünk ott vmelyik este, tiszta BF3 feeling volt!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #39240 üzenetére
Ma mehet a móka megint!
Bár csinálom az új öcsiket, meg az a rohadt GOL sniper kéne, de nem akar összejönni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #39205 üzenetére
eddig is betalált szóval én a helyedben örülnék, hogy eddig működött neked..
(#39204) .OM.: mennyit heliztél a 3ban, hogy így kijelented azt, hogy OP volt?
(#39218) Godlike79: vagy, hogy ne menjünk messzire ott a COD
(#39222) VAN der BOSS: meg bizony tegnap 2x is meghaltam
#39227) G4ula84: ki ne helizne amikor OP az attack heli?
#39232) marilllyo: legalább még több ember használja majd a stingert.. kell az assignhoz, illető kipróbálja, megtetszik neki, mert miért ne.. hurrá
tényleg ilyen szarságok kellenek assignak..#39240) Godlike79: erősítettek a heli gunner lövegén
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #39242 üzenetére
Nálam a COD a COD2 Single résznél kikopott. Soha nem multiztam vele, multiban az a játék egy vicc.
(#39241) prokxy : ja, ma már igen
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #39244 üzenetére
hát pedig a COD1-UO,2,MW,MW2 egy kibaszott jó multis játék
ráadásul a COD1 egy kicsit még fizikával is rendelkezett, de a többi is jó volt../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gyula84
veterán
válasz kriszpontaz #39244 üzenetére
Versenyszinten warozni kellene egy játékkal akkor inkább választanám a cod1-4 akármelyiket mint a bf4 et.
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
.OM.
aktív tag
válasz devilinsid3 #39242 üzenetére
sokat, bár olyan pörgést mint bf2-ben vagy BC2-ben már nem lehetett tolni, de azért sokat..
ex .Oldman.
-
Svájcinéger
őstag
válasz prokxy #39241 üzenetére
Írj rám este és segítek a GOL-t megszerezni.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
prokxy
veterán
válasz Svájcinéger #39248 üzenetére
Kösz a felajánlást, de "önerőből" kéne összejönni, úgy az igazi!
De ha már beszélünk, akkor este gyere BF-ezni, TS is ok, tankozunk egy faszát, hm? Jön kriszpontaz is, ha engedi a csajeOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Mr.White
senior tag
üdv!
ez a naval strike mikor fog megjelenni?
esetleg javították már a bugokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest