Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz kengyel #38553 üzenetére
Az a durva, hogy játszom...és egyszer csak fekete képernyő...alul írja, hogy..."kisfiam...most picit ki lettél kickelve mert 865 a pinged.. De azt megérezném én is ha annyi lenne a pingem. Laggolna a játék. Mert volt olyan, hogy párom elkezdett yt-zni és akkor éreztem is, hogy gáz van. Na mindegy. Nekem elsősorban este 8 és 10 között van ilyen problémám. Sanszos, hogy azért mert olyankor leterhetlebb a szolgáltató mert mindenki otthon fb-zik meg tudomisén.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
PAUBEN
tag
Nektek 14.2 driver h szerepel?
Ezt az amd gaming evolvedet el lehet távolítani valahogyan?
-
Madn!ght
addikt
-
Gyula84
veterán
kiszállok javítani tankot nézek körbe sehol semmi erre látom ám hogy 250m-re van a tank meg van ez csinálva
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Atla
senior tag
Létszám csökkenés miatt, embereket keresünk klánba!Akik szeretnének csapatban játszani, vagy csak kipróbálnák milyen a közös játék,várjuk szeretettel.Ts biztosított.Nem vagyunk pro-k, tehát bárki jelentkezhet.A cél a közös játék.Akit érdekel írjon privit.
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Úgy szeretem, mikor 200 tickett-nél áttesz a teambalance a másik oldalra!
Hajtunk, mint állat, visszaszorítjuk az ellent, átrak és indulhatok úgy, hogy nincs zászlónk![ Szerkesztve ]
M&N
-
Dexter-2000
őstag
még bf3 ban volt 1 csávó akinek a képe úgy lett megszerkesztve, hogy magát lefényképezte a tükörben, és az engineer képet tette be az arca helyére.
Eléggé jól össze lett rakva a dolog.
Véletlenül valaki nem ismeri az illetőt vagy ami még jobb lenne a képet?Szép napot!
-
eugabesz
őstag
Akkor kiírom ide is a gyengébbek kedvéért,mert folyamatosan szidják a balance rendszert a szerveren.A kör végén lévő pontjaid és a győzelmedet,vagy vereségedet MEG FOGOD kapni,csak úgy keveri a csapatokat a végén,hogy kb. egyensúlyba jöjjön ki a két csapat.De az már nem számít,MERT A PONTJAID ÉS A GYŐZELMED már el lett számolva.Ha esetleg nem reagáltak bent az admin kollégák,az azért volt,mert te voltál kb. a 68420-dik,aki reklamált...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
eugabesz
őstag
válasz Gyula84 #38571 üzenetére
Arról én nem tehetek,hogy pont akkor lép be a kevesebb létszámúakhoz egy ember,mikor téged balancolni akar...am nem számít bele a halálodba ha jól tudom,meg amúgy is már másik rendszert használunk...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #38574 üzenetére
Csak egy100 assal volt drágább a vga-m.
Nehogymár ugyannyi fps-ünk legyenMármint appa123-ra gondoltam
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz spanglee001 #38575 üzenetére
Ultrán vagy lowon van neki azért nem mindeggy
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Winne
nagyúr
válasz Gyula84 #38566 üzenetére
Az mókás volt, én is csak lestem körbe, hogy hova lettél.
Ezért jó csapatban játszani, ha van egy értelmes gúnárod és a csapat segít egymásnak, akkor nem kell staff shell.... Jók voltunk a végére, amikor nem egymást irtottuk. Ezt is leszenvedtük a végére.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #38576 üzenetére
Jogos valóban ezt nem írta. Csak én láttam oda az ultra szót. Te mókoltál már a kártya biosával? Van értelme? Mondjuk egyelőre elégedett vagyok vele, de ha később unatkoznék
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
aerosmith
őstag
behalt origin?
-
sensejke
aktív tag
válasz spanglee001 #38575 üzenetére
Nekem a 6970-el low-on 50-60 fps Full HD-ben. 7790-el 80-90 is néha? Érdekes.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
eugabesz
őstag
válasz #15779328 #38578 üzenetére
Az meg sem fordult a fejedben ugye,hogy esetleg kasztot váltasz??Nem,persze...egyszerűbb ide beírni...(am 30 perc a ban...)
aerosmith:Érdekes,én bent vagyok,csak éppen rush-ban nincs támadandó pont...
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Kis közvélemény-kutatás: akik állandóan elégedetlenkednek a játékkal kapcsolatban, azoknak most jelen állás szerint hány órájuk van benne?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
430+
A jatekkal nincs gond, ellenben a játékosok. ..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
423
Igaz, hogy nem állandóan vagyok elégedetlen, de vannak hibák amik miatt teljesen fel tud idegelni a program. A balance patch nem akar már végre napvilágot látni? Imádom, hogy az AA még a redzone-ból lövöldöz...
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
kisza25
félisten
490 óra nekem nincs gondom(első időszakban rengeteg exe hiba, de már hónapok óta nincs, legutóbbi javításnál volt 2x a gunneres téma), csak magas pinges kidobálás, de sz@r is itt a net, csak hogy ne mindig a negatív kritikák legyenek itt a bugokra meg csak annyit, hogy azok az ellenfeleknél is megvannak
ha jó a csapat/ellenfél akkor teljesen jól lehet szórakozni, ha meg nem akkor tök mindegy, hogy van bug vagy nincsen[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
eugabesz
őstag
381...
De ebből szerver indítással eltöltött idő kb. a fele.Nekem olyan a játék mint az EKG görbe,először tök sz@r volt,aztán javult,jött egy patch,megint romlott,aztán jött a másik,megint javult kicsit...
Egyetlen problémám,hogy ezek a mocskok mindig visszalőnek....http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest