Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz Snip3r_HUN #38458 üzenetére
Semmi változás....
(#38476) pohár:
Azt hol találom? A játék mappái közt nem leltem rá.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
jacint78
addikt
Érdekes, mert nekem csak annyi bajom volt, hogy nagyon akadozott a játék még az 1GB-os patch előtt, viszont azóta semmi gondom vele, sosem láttam még kifagyni a játékot..
type your text here..
-
urbi73
senior tag
Azért egy agyon tuningolt , minden héten driver csere össze - vissza , stb ,ilyen instabil gépen ,. nagyobb eséllyel akad ki a játék . Vannak még hibák benne , de már lehet vele játszani .
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz yodamester10 #38497 üzenetére
Hát ha Naval Strike elött nem jön pipa leszek...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kengyel
nagyúr
válasz Csabroncka #38509 üzenetére
Még az exe hiba leállás ritkán fordul elő szerencsére.
Viszont egy-két szerveren a ping miatt kidobnakkengyel
-
Csabroncka
addikt
-
devilinsid3
addikt
az hagyján, hogy te kilőtted magad, de vittél magaddal engem is
(annyiból volt "szerencséd", hogy ellened voltam )(#38502) Winne: attól, mert én meghaltam nem biztos, hogy nem vagyok veszélyes
szóval vigyázó szemetek Golmud poros kis útjára vessétek/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ScomComputer
veterán
Hali!
Ezt miért dobálja,mostanában eddig semmi gondom nem volt:
Másnak is van ilyen hiba, vagy 2x bedobja "reconnectelek" oszt már megy is,de már kezd idegesíteni...[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Háde van a stabil oc, meg a nem stabil. Valaki utóbbit is stabilnak hiszi, azt megy sirni a fórumra hogy mi ez a retek játék ménemegy?!
A BF3-4 a leg erőforrás zabálóbb gamek közé tartozik, szóval amilyen oc beállításokkal a passziánsz elfut, azzal a BF lehet crashel.
És akkor MSI afterburner és a hasonló monitorozós oc-s divathullámról nem is beszéltünk, persze ezek fejlesztői tuti tökéletes programokat írnak, csak a dice meg ea meg amd a hülye...Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Balika23hun
aktív tag
Nekem sűrűbb kifagyás (heti 3-4) még az elején volt a szerver bajoknál meg a shanghai torony lédőlésénél, exe vagy dx hibám nem is volt.De ettől függetlenül egyre játszhatatlanabbnak érzem a játékot.Minden patch-el egyre rosszabb a hitreg. És mostanában előjött az mint a bf3-ban anno hogy a lövedék mint ha eltűnne az éterben, az egy lövéses halálok pedig csak hab a tortán. CQ-ban meg az unbalaced fegyverek mennek az agyamra (mbt law, staff shell, stb..).
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #38513 üzenetére
Naja, ezt aláírom, aki halva is meg tud öletni saját magammal, az respectet érdemel.
@(#38515) iMaverick: majd visszajön, random jön nálam is, van hogy több, mint egy hétig semmi, majd a kör vége előtt kivág a rohadék. Csak a gépresi oldja meg.
@(#38518) odorgg: ezen már én is gondolkodtam, mert én rendesen megadtam neki a feszt, nem hurkáskodtam a határon, had egyen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
afrojack1
senior tag
Ti észre vettétek már hogy ha valaki kér tőled ammot akkor az az ember integet neked?
SC: Herczku_Death
-
spanglee001
addikt
-
Jeollam
aktív tag
válasz odorgg #38518 üzenetére
Na jó, azért azt is tegyük hozzá, hogy nekem is kiírogat dx error, és más finomságokat. Az is fura, nekem Mantle alatt iszonyat stabil a játék, directX alatt meg sűrűn kifagy. Pedig nincs semmi tuning nekem, semmi variálás a rendszerben.
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
marilllyo
veterán
A lényeg, hogy épül a BF közösség
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Laraxior
titán
Oszt még nekem óbégat, hogy staff... na ez a nem mindegy.
Ezért kellene mindenkinek a saját dolgával törődni..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
Lassan én is átállok ezekre komolyan.. hiába vagy jobb, gyorsabb stb... ha ilyenekkel jönnek ellened semmi esélyed, jön 2-3 ember és szarrá szopat te meg forgolódsz a tankba mint egy fogyatékos klausztrofóbiás amíg ki nem szednek!
Visszarakom énis a LOW-ot meg a fking staff genyót 24/7 és kész mert egyszerűen nem tudsz mást tenni, mert mindeki ezzel jön, sebez talán 20at, félsec mire újratölt és van belőle infinite amount!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Winne
nagyúr
válasz Laraxior #38530 üzenetére
A staffal nem az a baja a többségnek, hogy magától célra megy, hanem az, hogy egyszerre lehet kettőt lőni és hogy sokan kempelnek vele a pályától és a foglalástól messze egy domb mögött.
@(#38533) Cris99: ha van egy gunnered, aki csinálja amit kell, akkor el lehet lenni nélküle simán.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
devilinsid3
addikt
nekem az a bajom, hogy célra megy
na meg az is, hogy felváltva lehet rögtön lőni..
ha valaki nem tud célozni akkor ne üljön tankba és kész(#38537) G4ula84: tegnap engem 20 méterről guidedezett a tank hátulról löveggel 3x kiszedett volna, de így legalább megöltem
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #38542 üzenetére
Végre egy értelmes hsz TőledEgyébként 1/10-ig töltődött, azt nem tudom, hogy Gyula dobott egy csomagot, és istennek nem akart megállni a töltődés Én meg csak eregettem, ahogy azt kell
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kisza25
félisten
válasz devilinsid3 #38532 üzenetére
mondjuk ahhoz igen sokszor kellene felvenni, én mindig rpg-vel megyek van vele 550 killem és csak ~1700-at lőttem vele, szóval sanszos, hogy nála mindig az van, csak abból kell 5 egy járműbe, rpg-ből tankba is elég 2db, ha telibe seggbe lövöd
amúgy üdv újra közöttünkEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Gyula84
veterán
ellenség is tud a kommander ledobott ammo packbol szedni ugye? unanonimus support vagy mi ez lehet az? ha igen akkor az miért nem - pont
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Rico45
őstag
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Ma már harmadik alkalommal kidobnak a magas ping miatt.
Lehet ezt Win 8.1 alatt valahogy csökkenteni ?
Köszönöm.(#38551) lofagi
Ezek ugyan azok a szerverek, eddig nem volt azokon ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- DIGI internet
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851