- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Igen. Nekem 1x megoldotta a problémát...
DuplaXP:
September 1 9:00AM PT – September 7 9:00AM PT and your XP will be doubled. (magyar idő 11 óra)
-
zzola
titán
Manapság bármi lehet! Frissítetted a PB-t?
-
Gyula84
veterán
nekem megy rendesen
-
albert8
veterán
Ivászat! Most kb mindenki ebbe a some playersbe van benne!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
pohár
félisten
inkább összefosatták
-
prokxy
veterán
Ezzel lehet!

-
eladohardver
őstag
Eddig leg kevésbé szemetelős driver amd-catalyst-14.7-rc3-windows-aug12.exe
Miután ki kapcsoltam a crossfire-t telljesen megszűnt a szemetelés... igaz így kb 60-70 fps...
-
Mappa
addikt
Semmi
Inkább nem szólok be![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spanglee001
addikt
nekem 16 gigával csinálta

újrahúztam a gépet megoldotta.
esetleg vírus/féreg is okozhatja, mert nálam meg sem jelent az az alkalmazás ami megzabálta a ramot
-
Mappa
addikt
Na elég! A héten nem is ittam, jön a választás koncentrálni köll

-
prokxy
veterán
Hát igen, 1 fecske nem csinál nyarat. Nekem is meg van emelve a FOV, de ha jön a C4 jehad, akkor tökmind1, legalább az a fos AP kivédhetné, de neeeeem, miért is...hétvégén megyünk majd együtt pár karikát, aztán szétvágunk mindenkit!

Mappa 2 dologban
biztosanjó: deagle + kés
#58296) kovy29: tudod, h mikor gunnerkedek én? Kb. végső elkeseredésemben!

-
Mappa
addikt

-
prokxy
veterán
Legalább Neked megy.

Mostanában csak szívok tankkal (patch óta kb), tegnap 1 köröm volt, ami normálisnak számított, Golmud obliteration. Ott hoztam a formám, de összességében szopórolleren ültem.

-
prokxy
veterán
Mentem volna tegnap is RS-re, de a RemoteGER és a Profezor köcsögölésére nem vok kíváncsi, velük lenni sem szeretek és ellenük sem. :/
Szombaton nyomhatjuk, majd TS-en szinkronizáljuk a spawn-t!

-
Svájcinéger
őstag
Kisza: Akkor nem tom. Proxy szerint kell pár másodperc, amíg működésbe lép, de a pöcs előtt szerintem sokkal hatásosabb volt. Nem értem én már ezt.
Mappa: Neked meg a poharat !

Proxy: szóljál aztán szerzek én.
Nekem szinte mindig jut tank a kör elején. Aztán felőlem vezethetsz, legalább nem magamat szidom. 
Ahogy GYF mondaná. Hü ! Elkúrtam. Nem magamnak akartam válaszolni.

-
prokxy
veterán
Amióta kijött a patch, alig ültem tankban, f.szom tele van azzal, h nem tudok vezetőként lejoinolni a kör elején, mert mindig megelőznek. És persze egy nyomorék ül bele, miért is ne...ha meg mégis sikerül, akkor is egy idióta lesz a gunnerem, ha épp nem a barátok közül ül ott vki. Emellett fos az egész AP védelem úgy ahogy van.

Sokkal többet infantryzom emiatt, főleg a SCAR-H-val, Deagle-lel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kis változatosság.
-
Mappa
addikt
Le köll tenni a tank slusszkulcsot
és jönni only pistol szerverre pötyögni 
-
kisza25
félisten
nekem működik

-
prokxy
veterán
Az gyönyörű volt!
Visszakapod, nyugi! 
kovy! merre jártál tegnap, hű társam?
-
Mappa
addikt
Éreztem hogy be fogsz szóóni

kisza25 - jöhet vazze
most már had szóljon. -
prokxy
veterán
Éjjel 1-2ig leszek, szóval megvárlak!

szerk: igen, pl. Meg csak olyan map, ahol fast vehicle spawn van és 48-as szerver.
De lehet gyalogolni is, sztem 1 ilyen, 1 olyan szerver.
Nitro az is jó, 1 Golmud 1 Locker, de azt már majd eldöntjük. 
#54891) r-chee: CQ, Rush mód lenne tervben, én NS mapra nem megyek!

Ill. sztem alap mapok, mert akinek nincs premium, az ne legyen hátrányban! -
prokxy
veterán
Nekem a 280X-szel szar volt a Mantle, kifagyott állandóan, villogás semmilyen API-val nem volt, sosem.
Ma felrakom a 14.7-et, meglátom, h mit művel vele. Bár 1 szó sincs a beta leírásban, h javítottak volna vmi Mantles dolgot, sem a BF4 nincs benne...
-
Mappa
addikt
mentem fát vágni

-
zzola
titán
Nálam letiltási határ közelében mozog R290 core hőfok, de semmi hasonlót nem tapasztaltam még!
Mondjuk én már semmin nem lepődöm meg, ilyen sz@rul megírt játékkal még nem találkoztam!
2013.10.30-án jelent meg, azóta havonta ~2 patch jött, de minden alkalommal tudnak min. 1 tucat hibát javítani...
Tegnap is volt valami:
"PC Server Update Notes Aug 5
-Fix for a crash caused by players using team overrides on rented servers
-Fix for an issue where Battle Pickups couldn't be picked up by players
-Fix for an issue where players would spawn beneath the terrain
-Chain Link default time limit changed to 20 minutes
-Various backend related fixes" -
Mappa
addikt
De

Hajnalos, ma talán fel megyek pötyizni. -
Mappa
addikt
kábellel sem lennél jobb
-
SipiBcs
őstag
Szerintem multi fps játéknál alap a kábeles hálózat. Mindenféleképen hátrányban vagy, ha wifivel tolod elsősorban a pinged miatt.
Én speciel gyenge játékos vagyok és egyből megérzem, hogy ha valami nem a megszokott rendszerben megy. Napokig csak szenvedek, ha bármit változtatok vagy pl. a szolgáltató miatt megnő a pingem. (szerencsére ez mostanában nem jellemző), de ezek a patch-ek a sírba visznek...
-
prokxy
veterán
Én toltam WIFI-vel, de az alapból rakás sz@r net még rosszabb pinget eredményezett.
Próbáltam USB-s kütyüvel, PCI-e-essel, tökmind1 volt. :S
Tény, egy födémet kellett átmásznia a jelnek és kb 2-3-as jelerősség volt lent a szobában, na meg 1antennás volt a router. -
lowzor
veterán
Pedig tuti túlmelegszik az a VRAM, az okozza. Tipikus hiba BF4-ben az Asus 280X-eknél.
Nyilván akkor kezd csak el szemetelni, mikor túlmelegedett, ezért van csak néha. -
lowzor
veterán
Mert nincs rajta VRAM hűtés és gyengén szellőző házakban túlmelegszik a memória az Asus 280X-eken BF4 alatt. Ez produkálja a textúra hibákat. Vedd le a GPU, meg a memória órajelét is és valószínűleg megjavul.
-
lowzor
veterán
Szerintem akkor nem bírja az órajelet a kártyád. Mantle-n nagyon érzékeny. Nálam sem bírja az Asus HD 7970 DCII TOP az alapórajelet benne. Vissza is küldöm a francba és többet nem kell Asus.
Mit ír ki?
Lost GPU, vagy hasonló szöveget?
-
Mappa
addikt
R9280X-el ? az szép

-
Mappa
addikt
Hátveledmegmivan ?? el vagy tűnve

-
Mappa
addikt
Jót választottál?
Azt én is fel akarom oldani már mert M249 szórja leggyorsabban a golyót... ("szemre") -
iMaverick
addikt
Agresszív kismalac megszólal: Nem-nem tündérke! Térdre!

vagy a BF4-hez jobban illő: két kommandós az ajtó előtt, megszólal az egyik: - Menj csak előre! Majd hátulról fedezlek!
-
iMaverick
addikt
Értelemszerűen nekem nem az animációkkal van bajom, azok "aranyosak", csak hiányolom a "sima" vagdalkozást.... Érthetetlen, hogy mi a francért vették ki ezt belőle?

-
Snip3r_HUN
addikt
Guggoló ellennél sem rossz amikor fejbe térdeled majd lekéseled
-
Janby
tag
Nekem pont az a kedvencem.Mondjuk sniper fegyóval csak hardcore-on megyek. Ott egy lövés egy ember. Még hangtompítóval is. Normal módban hanyagolom őket. Felhúznak eléggé...
-
Bjørgersson
félisten
Vegyél nekem premiumot.
A recon fegyvereket meg egyébként is utálom, nem használom őket. -
Mappa
addikt
Ja hát az alap
a héten nem is nagyon játszottam számítógépes lövöldözős játékkal. -
Mappa
addikt
Úgy nem is fogok ha mindig tankban ülök
szabad a hétvége (végre) tolhatunk valami napi trollt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeadMeat
nagyúr
Igen, pont ezt akartam inni.. izé irni

-
Mappa
addikt
TÉny! hogy úgy nehéz lesz ha folyton veled vagyok

-
Mappa
addikt
Az bakfitty...én magnummal fogom a segged alól kiszedni azt a konzerves dobozt
egyszer úgy is összejön 
Sovány vigasz de nekem AfterB is van meg tuning is.. tök tudja mi lehet nálad. vga driver csere

-
Winne
nagyúr
Az nagyon menő volt, jó kör volt, mennyit visítottunk!

-
prokxy
veterán
A helyzet az, h nem csodát, de javulást vártam a Mantle-től és FPS-ben ugyanott vagyon, csak bugzik.
Ez nagy csalódás sok embernek, szvsz...Ma megy vissza a 14.1 és DX11-re állítom, úgy nem volt gond nekem sem.
(#39847) Godlike79: tuning nélkül nem élet az élet! Az marad!
akkor 14.2-vel + DX11-gyel megpróbálom.(#39844) Nxn908xxx: nekem még MBitben sincs ennyi, pingem meg nem megy 50 alá.
Köszi Thome, ADSL forever! 
-
marilllyo
veterán
Ezzel egyetértek.....32< már fejetlenség van...egy 64-esen eleve nem is jut mindenkinek jármű és akkor mi mással menjen az ember.....nekem is igla/c4/javelin.... a 3 közül valamelyik biztos ott van....és ahogy lehetőség nyílik rá használni is kell. Pl egy golmundon...assault-tal sok értelme nincs is menni.
-
Winne
nagyúr
Naja, éppen ezért borítom össze én is az összes összeborítható épületet.
Sajnos van amit nem lehet, Rouge-on B-t ha lent foglalod mindig benne van, hogy a fejedre szórják a C4-et.. 
-
Winne
nagyúr
A gödröket próbáld kerülni, sajnos folyamatosan kell spotolni és nem csak a földet, mert a slamet oldalra is felragasztják sokszor a falra. A slamen kívül a nagyját szemmel is észreveszed, ha éppen nem nézel félre valamiért pont akkor amikor odaérsz.

-
kisza25
félisten
foglaláskor az épületekbe állok be

-
DeadMeat
nagyúr
Igen észre. De egy jó tanács, ne az úton közlekedj. Miért használják? Mert hatékony. rohadt idegesítő, amikor már 6x futsz rá a szlemre, de hatékony.
-
kisza25
félisten
spotolással is észre lehet venni
-
prokxy
veterán
Ez jól hangzik, mehetünk! Állítólag Firestorm jobb rá, mint Caspian.

-
Mappa
addikt
Majd jövök én
unlockolni -
prokxy
veterán
Kösz a felajánlást, de "önerőből" kéne összejönni, úgy az igazi!
De ha már beszélünk, akkor este gyere BF-ezni, TS is ok, tankozunk egy faszát, hm? Jön kriszpontaz is, ha engedi a csaje
-
Chereiose
addikt
Sokszor megoldja, de a kedvencem ebben a mocsok szarban amikor játék közben kidobál ezzel az üzenettel:
"Game disconnected. Something went wrong"
Vicc ez az egész trágya játék, azért veszem meg, hogy fél éve menjen vele a szarakodás, bug halmaz az egész. Egyszer próbálok vele játszani egy hónapban kb, akkor is szar. :@ -
marilllyo
veterán
A 2 kill assist megszerzéséhez én a shotit javaslom...messziről nem tudsz ölni vele...csak bepuffogtatsz közéjük és adja szépen az assistokat. LMG-vel nekem mindig supression assistot ad ....az meg más ugye.
-
iMaverick
addikt
Igen, a végén én is a Firestorm-on kötöttem ki...

F2000-hez: ugye a Metro pálya adott és egész pontosan az MG4-gyel csináltam meg. (Pont tegnap sikerült kiunlockolni, gondoltam "felavatom". És sikerült.
) -
marilllyo
veterán
Ha nagyon nem megy szólj nyugodtan felmegyek veled a szeróra aztán kedvedre lelőhetsz 5x

-
FollowTheORI
nagyúr
Igen... metró kocsiban kell bent lenni.

-
marilllyo
veterán
Hát nem egy könnyű assignmen
....caspianon úgy lehet megcsinálni...hogy ha erősebb a másik csapat akkor felmegy jó pár enemy és onnan néz szerteszét.....na én felmentem egy shotgunnal közéjük
...3 man voltak fenn...bamm-bamm-bamm
aztán a másik kettőt meg megvártam a liftajtóba, hogy feljöjjenek
....meg is voltak....egyébként akkor nem sikerült megcsinálnom mert nem volt már idő 6 sniper kill-re.Bár most üres de nincsenek rajta sokan és nincs killcam. 10- en voltunk fenn...mindenki sniperrel....jó poén volt mert...a "ki veszi észre a másikat előbb" játékot játszottuk. Ha sokan vannak mindenki a GOL-osokra vadászik a toronyba....vagy a 10-es ks-ért hajt a nagyobb szervereken. Nehéz

Nekem ezt a k@rva make a dent-et nem hajlandó beadni....pedig lőttem AA-val.
-
Mappa
addikt
F2000--nél nézd meg, nincsen már meg a fegyverek között. Ez is simán bugos mint a többi... be van ragadva. Mindig írja hogy nem oldottam fel azt ott van a fegyverek között

-
SkyS1gn
félisten
Nem a falra gondolnak hanem a rádiótoronyra ami ledönthető... inkább firestormon próbáld US oldalról mert akkor az amcsik fenntvannak mindíg aztán repülj a toronyhoz ugorj rá és kaszáld le a meglepődött csipásokat, könnyebb mintha te magad is csipáznál...
-
raggg
senior tag
Én meg megcsináltam a Multi Talent assignmentet, azóta is mindig hozzáadja kör végén az X killt az assignment résznél, mintha nem lenne meg... pedig Battlelogon látszik, hogy már megvan és a fegyvert is tudom használni amit adott érte.
-
prokxy
veterán
Ki mit szeret, nekem nem jön be, lassú és nem hord elég messzire!

-
ThePoweR
senior tag
20/40x optikával bipoddal kell feküdni a kezdőn.
4-5 kill össze is jön egy kör alatt.
De feelinges. xD -
Mappa
addikt
Már egy hónapja... Jó, hogy figyelsz

-
DeadMeat
nagyúr
Min?
-
SkyS1gn
félisten
Kiderül itt mindenki TDM-ezik

-
Mappa
addikt
Olyanba belefutottam patch előtt is

Jó volt tegnap zúzni kicsit, csak nyerni is kellett volna

-
Mappa
addikt
pláne ha folyton egy oldalon vagyunk 
-
csana
senior tag
Nekem is olyankor szokott elkezdeni remegni a bal szemem, ha lőnek rám, és bár 2 lépést kéne megtennem a fedezékig, nem tud átlépni/átugrani egy 10 centis "küszöböt". És persze harmadik nekifutásra már nem futja. Ilyenkor mindig elképzelem milyen szerencsétlenül nézhetett ki az egész az ellenség szeméből: a szerencsétlen noob észre sem veszi hogy lőnek rá, csak ugrál egy helybe a fedezéktől 2 lépésre..

-
Mappa
addikt
Be akad a csipád a falevélbe?
-
Laraxior
titán
Melyiken megy vele a legjobban? Mert én is azoknál vagyok elakadva. Már csak azok hiányoznak, és megvan akkor az összes weapon. M39 jön éppen, tehát az utolsó 3 van hátra még.
De nagyon kínlódás. -
daveoff
veterán
Nekem is csak második próbálkozásra adta meg…
-
kisza25
félisten
és mindet sniperel, amúgy az is bugos, mert nekem már meglett CR előtt azóta is minden kör végén mutatja az assignmentet, hogy meg van belőle egy valamilyen kill, ha éppen shotival/DMR/C4-el öltem

-
kisza25
félisten
1 körön belül kell megcsinálni, ha jól emlékszem
-
Mappa
addikt
Várom a premium kódot
megvettem itt aprón, akit mondtam. -
Ybron
senior tag
Meg van Sniper Rifle ribbon x3 ?
Olyan nekem is volt hogy nem adta be egyből, annak tudtam be hogy custom-on mentem és nem normálon.
Nem kell CR-es mapon menni, de nem árt ha conquest-en csinálod, bár nem tudom a többin beadja-e, én mindenesetre biztosra mentem.(#31022) lofagi : ja szerver függő, de legtöbb tdm-en nincs spectator.
-
urbi73
senior tag
Mindenképp érdemes , jó játék nagyon
. De hogy most mi van ? az sokunkat érdekelne . Legalább tájékoztatták volna az embereket , hogy valami karban tartás lesz , vagy valami . A BF3 se működik . -
M@rdel
őstag
Mindentől függetlenül, nem rossz játék.
Ha jó áron veszed, ne gondolkozz rajta. -
M@rdel
őstag
Nem ma van a prémiumos nap?
Lehet ez a meglepi!
-
ciry
őstag
Én meg valami természetfilmet sasolok.
-
Csabroncka
addikt
+1

-
mackosajt
addikt
Vagy ráfordulni az asszonyokra.
No mindegy, mivel azon már túl vagyok, meló előtt meg már böffözni nem fogok, így lassan el is hagyom máról a fórumot.

-
Mappa
addikt
BÖF3 is kuka, lelőtték az űsszes műhódat

LamaCube - Rátok meg nem tudok csatlakozni, Get Premium or Get China Rising DLC. Így jártam

Svájci Úr - csak nem vettél premiumot?
-
Mappa
addikt
Ja ez a fedezékből lövés is ultra bugos. Ugyanez, kikukucskálok lövöm az ellent, erre látom a lövedék előttem csapódik be a semmibe a térbe az átlátszó semmibe
ne legyek ideges ? 
-
Mappa
addikt
estés vagyok a héten, mire hazaérek már nem sok kedvem van bármihez is. Ezért tolom délelőtt. Próbáltam keresni valami nagyobb ticketes szervert de semmi. 1000 tdm konkrétan nincs, már ilyen 4-500 is beérném. Csak az is elvétve vagy amikor én játszom üres. -
prokxy
veterán
Nem ketrecharcozom, mert akkor megint kapok felfüggesztettet!

Viccet félretéve, gyere ma este és adjunk a népnek!
(#27526) Marcsel: nem olyan rosszak azok, de tény, nekem is jobban bejönnek az alap pályák.
-
eugabesz
őstag
Fogadni is lehet...mert akkor jövök!!

-
prokxy
veterán
Látom, mostanában csipáskodsz és sosem jössz utánunk!
Csak a TDM-TDM-TDM...Patch óta nem nyomtam, kíváncsi leszek ma este, h a billem kibírja-e a mai megpróbáltatást vagy jól fog menni, főleg, h sok lesz az új a CR mapokon.

-
Mappa
addikt
Patch után legelső kör exe leállt. Marad az a premium januárra nagyon marad

-
kriszpontaz
veterán
Csak hülyültem, de amúgy tényleg rosszabb a teljesítmény Low-on mint Ultrán nálam legalábbis.
-
kriszpontaz
veterán
Neszójjá beee
. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kriszpontaz
veterán
Nekem mindig ultrán van, mert az FPS már a Beta idejében is max csökkent, ha levettem a részletességet.
-
Ybron
senior tag
Tény hogy nem lett az igazi, szerintem jövőhéten ismét jön egy 900MB patch, csak kár hogy mindig felülírja az előzőket, így soha nem lesz jó a játék 
-
Colos1
őstag
Lehet olyan a talaj

(#27247) fogirobi:Az, hogy még mindig bugos a magnifier
Nélküle nagyít 2X -esre, vele meg normál zoom van. -
Colos1
őstag
Erről kérdeztem egy öreg szakit, aki anno harckocsizott. Azt mondta, hogy simán lehet vele. Sőt, ha gyakorlatlan vezeti a tankot olyan talajon, akkor többet megy vele keresztbe, mint hosszába. Főleg kanyarodáskor, ha az egyik oldalon a lánctalp elkapar, akkor a megindult 50 tonnát nem nagyon fogja meg semmi. Ja, de. A fák a Dragon Passon

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Visszakapod, nyugi!