Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
conqver
aktív tag
válasz gyilok82 #34764 üzenetére
Teljesen hihető járművel bizony megy ez....vannak FANATIKUSOK akik semmi mással nem tolják!!
Shadow&Dust.....
-
ThePoweR
senior tag
válasz gyilok82 #34764 üzenetére
Nekik biztos jó a játék. Nem halnak 1 frame alatt hanem ők ölnek instant. Ezt nem értem sose. Mind1 mit csinálok úgyis meghalok, mert szar a játék. Nem azért mert egy béna fasz vagyok. Reakcióidő egyáltalán nem számít, mivel 200-300ms-ot késik az egész... Nem lehet olyat hogy lő hátba megfordulok lelövöm, mert ő már lő fél másodperce csak én nem láttam....
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz gyilok82 #35034 üzenetére
ehhez hány óra felvétel kellett? mert az enyémet mindig kiszedik. amúgy nagyon kemény killek vannak benne.
úgy érzem ráfekszek én is jobban erre a MAV-ra. brutális kis fegyver.főleg RUSH-on lehet ez király.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
gali777
őstag
válasz gyilok82 #88614 üzenetére
Tudni kell hol lesz a célpont amikor odaér a tv. Földi járműveknél azért egyszerűbb, mert olyan hirtelen mozdulatokat nem tudnak csinálni, mint egy heli vagy jet. Próbálj meg oda lőni, ahol lesz a heli/jet, aztán ha közel ér a tv, akkor már csak kicsit kell korrigálni. Jeteknél érdemes nagyon elé lőni, jobban kiszámíthatóak és nem tudnak annyi irányba hirtelen elmozdulni, mint egy heli. Egér érzékenység beállítást meg neked kell kitapasztalnod, hogy neked mi a jó.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Dexter-2000
őstag
válasz gyilok82 #89827 üzenetére
ennek így nincs értelme. hardline-ban ez az 1 dolog tetszik, meg az ha nyomom az "E" gombot support/medic-re akkor automatikusan kapok ammot.
ezt a két dolgot áttennék a bf4-be az eléggé odabaszós lenne.
az utóbbival már próbálkoztam, de azt írta az egyik fejlesztő, hogy az háttérbe szorítaná a csapatmunkát (nem mintha lenne)
Szép napot!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest