- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dexter-2000
őstag
válasz
gyilok82 #89827 üzenetére
ennek így nincs értelme. hardline-ban ez az 1 dolog tetszik, meg az ha nyomom az "E" gombot support/medic-re akkor automatikusan kapok ammot.
ezt a két dolgot áttennék a bf4-be az eléggé odabaszós lenne.
az utóbbival már próbálkoztam, de azt írta az egyik fejlesztő, hogy az háttérbe szorítaná a csapatmunkát (nem mintha lenne)
-
-
-
gali777
őstag
válasz
gyilok82 #88614 üzenetére
Tudni kell hol lesz a célpont amikor odaér a tv. Földi járműveknél azért egyszerűbb, mert olyan hirtelen mozdulatokat nem tudnak csinálni, mint egy heli vagy jet. Próbálj meg oda lőni, ahol lesz a heli/jet, aztán ha közel ér a tv, akkor már csak kicsit kell korrigálni. Jeteknél érdemes nagyon elé lőni, jobban kiszámíthatóak és nem tudnak annyi irányba hirtelen elmozdulni, mint egy heli. Egér érzékenység beállítást meg neked kell kitapasztalnod, hogy neked mi a jó.
-
ThePoweR
senior tag
válasz
gyilok82 #34764 üzenetére
Nekik biztos jó a játék. Nem halnak 1 frame alatt hanem ők ölnek instant. Ezt nem értem sose. Mind1 mit csinálok úgyis meghalok, mert szar a játék. Nem azért mert egy béna fasz vagyok. Reakcióidő egyáltalán nem számít, mivel 200-300ms-ot késik az egész... Nem lehet olyat hogy lő hátba megfordulok lelövöm, mert ő már lő fél másodperce csak én nem láttam....
-
conqver
aktív tag
válasz
gyilok82 #34764 üzenetére
Teljesen hihető
járművel bizony megy ez....vannak FANATIKUSOK akik semmi mással nem tolják!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest