Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LamaCube
addikt
Vasárnap óta nem játszottam és a posztokat elolvasva félve töltöttem le a frissítést...de semmi gondom nem volt semmivel. Max . a szerveren lévő autobalance-al.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SkyS1gn
félisten
No mi a patch utáni helyzet? látom spawn bug az már van, ez csak prémium feature?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
pohár
félisten
-
válasz FollowTheORI #31835 üzenetére
Nagyon egyszerű. Volt i7-2600-am és a HT nem hoz annyit BF alatt mint a 8 fizikai feldolgozó egység. A BF az egyetlen olyan program ami ebből profitál. Ez utóbbit mellesleg kényelmesen fel lehet húzni 4,2GHz-re a gyári fesz csökkentése mellett.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fornettisuti
veterán
nálam memória elfogyás és deploy/spawn probléma sincs, textúra gondok viszont vannak.
problémám csak a birka játékosokkal vannak, akik még azt sem tudják hogy kell elfogadni a kommander parancsát, csak egyszemélyes rambóként viselkednek (külföldiek kevésbé, magyarok annál inkább).
promote-ot és supplyt hiába adogatom nekik...más: a commander leadershipet, mire adja?
eddig 1/10 van csak.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
lofagi
addikt
válasz fornettisuti #31861 üzenetére
Azt konkrétan arra fogja neked adni, hogy ha te kiadsz egy squadnak egy parancsot , az elfogadja és meg is csinálja! 10x ! Úgyhogy a legnagyobb szopás az! Ezt esetleg egy rushban, obliban, meg tudod csinálni könnyebben, de mint írtad te is, alapjában vannak gondok a játékosokkal, hogy mi? AZ hogy lvl110esek konkrétan xarnak a parancsok osztogatására, ha épp ők a leaderek, mert még egy lvl40 vagy az alattira azt mondom,hogy épp,hogy elkezdte a játékot, de lvl110?! Könyörgöm az ilyen miért nem ad parancsokat? Ráadásul még akkor sem képes kiadni amikor írsz neki a chaten, vagy akár voipen nyomod neki,hogy ugyan jelöljön már ki valamit.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
LamaCube
addikt
Én azt nem tudom felfogni, mint pl. ma is történt velem. és sajnos már sokszor. 1000 tickettes cq. Több mint 500 tickettel vezetünk és semmi változás egyik csapatban sem és egyszer csak a 3/4-ed csapat zombi lesz és kempel egy helyen. A zászlókat nem védik és nem is foglalják. És hopp az 500-as előnyből bukjuk a meccset. Én meg 1-2 emberke meg szaladgálunk, mint pók a falon. Ilyenkor legszívesebben agyonverném a sok baromarcút. nekem nem a játékkal van, hanem a játékosokkal van egyre több bajom. Az ilyen f..zkalapok miért nem mennek tdm-re kempingezni?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SkyS1gn
félisten
Hol találom ingame a prémium camo-t?Ja látom ez nem paint... melyik frakciónál van amugy?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
@rglaaf
veterán
Most lehet hogy hülyeséget kérdezek de tegnap elértem a lvl 100-t de azóta nem számolja hozzá az xp-ket, a játékon belűl a körvégén elszámolja de a következő kör végén ujra alapról indul a csik vagy a 110 lvl csak prémiumosoknak van?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Kevin's
senior tag
válasz Csabroncka #31872 üzenetére
Ez engem is érdekel én is kíváncsi leszek rá !!! Ha beválik tuti váltani fogok BF-ről elég volt belőle most is próbálnék csatlakozni szerverhez 12-ből 12 ahova nem enged Error disconnected ....meg is bántam , hogy megvettem a 4 et ! BC2 és a BF3 amivel még játszok azok legalább jók
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
TommyS_27
senior tag
Csak egy a baj a Titanfall-al, hogy a Multija max 6v6 lesz [link]
A többi az "bot" lesz a pályán...https://www.twitch.tv/ltommys
-
Stunts666
őstag
Csak ennyit arról, hogy a bf4 1,4 k/d-m mellett mennyivel egyszerűbb ölni a BF4ben mint a bf3-ban...
-
Kevin's
senior tag
Csak én látom úgy ,hogy Low-on sokkal szebb a játék, mint ultra settings mellett főleg, ha a Scale 175% 70-80 FPS Motion blur 100% és nincs virbrálás textura hiba semmi viszont Paracel Storm map gyönyörű ! Ultra settingsen meg fos ... érdekes !
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz Stunts666 #31881 üzenetére
GTX 770 kártyám van 4GB vram al miért ne bírná ? Low minden és scale 175% 60+ max 80 FPS nem értem akkor miért nem bírná
Tommys_27 : Én nem követem mindig a fórumot ,de most tűnt fel szebben néz ki low on, mint ultra settings mellet ha a scale 150 -175 % ra felteszem sajnálom ,ha volt már ez ...
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Multiplayer max. 6 vs 6....ott azért könnyű felszállni a szopórollerre. Amúgy jó lenne, én is várom...de ez a 6vs6.....sux.
Szerk.: látom már más is benyögte.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
Enton
addikt
válasz Kevin's #31886 üzenetére
Light quality.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Stunts666
őstag
válasz Kevin's #31883 üzenetére
Emlékeim szerint te 2560*1440 felbontásban játszol. Lehet, hogy csalnak az emlékeim.
Nekem a 7950 FullHD-ban számol 2073600 pixelt.
Te felbontásodon 3686400 pixelt számol a gtx 770. Ne akarj 120+ fps-t 1 kártyától.Amúgy térjünk el a számoktól és értsd meg azt, hogy a Dice elb*szta és pl paracellen az ultra a low és low az ultra texture quality. Nézd meg egy semleges mapon az ultra vs. low-ot és meglátod a különbséget. Ha felrakod ultrára paracellen, sokkal szarabbul néz ki, mint lowon. Miért? Mert a Dice elcseszte a szavak jelentését.
Ui.: szvsz aki vesz egy majdnem csúcs kártyát és lowon játszik, hát...
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz Stunts666 #31889 üzenetére
Nem akarok 120 Fps -t nem is várom el egy 770től ,de tényleg nem tudtam ,hogy ez egy bug csak próbálgattam a beállításokat és akkor tűnt fel. Nem igazán szoktam állítgatni high vagy ultra és utána felé sem nézek ! Ezeket is igazán kijavíthatnák ami meglepő, hogy ennyire bugos játékot sem láttam még a dice -tól ,mint ez a bf4! Kíváncsi leszek a star wars -ra és a mirrors edge 2 re is mennyire fogják elcseszni , ha már egy normális játékot sem tudnak összerakni
Egy ilyen star wars elviseltem volna 2014 ben [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Járműnél 100-as Service Starnál ad valamit? Dog-tag, embléma, vagy valami...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lotTóni
tag
válasz LamaCube #31864 üzenetére
Tegnap HC szerveren a csapattársam legnagyobb gondja volt,hogy likvidáljon,miközben a zászlót védtem.
Normál ranked szerver (Hainan Resort "C") zászló védése a cél,enemy 4 fővel tiszteletét teszi,csapattársak menekülőre fogták...Én meg ájemhíró kaptam 2 tonna ólmot,meg ideggörcsöt.
Amikor végre összejön egy jó banda és nyerésre állunk,akkor az autobalance kedveskedik deportálással.
Én csak teszem,amit kell (na jó,próbálom) oszt maj' lészen valami..(#31877) TommyS_27
[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
Snip3r_HUN
addikt
Vótmá' ?
Battlefield 4 | 1 TV 2 Heli'sIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
gali777
őstag
-
@rglaaf
veterán
válasz sixpak #31884 üzenetére
Szerintem eredetileg nem 6v6-ra tervezték csak ugye nem akartak ujra szívni mint láthatjuk bf4-nél, tudom ez nem frostbite enginnel megy hanem source motorral de nem akartak semmi kockázatot vállalni lehet majd ha ugy látják stabil akkor emelik a játékos számot
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest