Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
djculture
félisten
válasz Whysperer #32450 üzenetére
Most linkeljem a helyi cikket ahol levolt irva mármeg azt mondták az amd-nél hogy nem lesz kötelező a gcn
"Amióta az AMD bemutatta a legújabb, R9, illetve R7 szériás videokártyáit, valamint a Mantle API-t, azóta egyfolytában azt hangoztatták, hogy annak működéséhez elengedhetetlen lesz egy GCN architektúrás Radeon GPU-val szerelt VGA. Ezzel szemben most kiderült, hogy, bár valóban elsősorban a GCN architektúrát szem előtt tartva fejlesztették a Mantle API-t, mégsem lesz hozzákötve annak működése"
Az APU13 rendezvényen Johan Andersson megerősítette, miszerint nincs a GCN architektúrához kötve a Mantle API, vagyis nem lesz követelmény egy HD 7xxx, R7 2xx vagy R9 2xx sorozatú AMD VGA annak kihasználásához.
Ugyanaz a hülyeség mint amikor azt mondták lara haja csak is 7xxx-en fog mozogni, utána minden dx11-es kártyán működött legföljebb eleinte rosszul, utána jött patch és jó lett..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
válasz djculture #32452 üzenetére
Ezt sokan félreértik...
A mantle megjelenésekor CSAK GCN radeonok fogják kihasználni, de nincs megtiltva hogy fejlesztők kitanulják esetleg a Kepler arthitechtúrát és megcsinálják hozzá a "saját verziójú Mantle API-t"!
Next-gen konzolok miatt a fejlesztők előnyben vannak mert már ismerik a gcn felépítését, ezért könnyen portolható az eljárás a Mantle api fejlesztéséshez. Nyilván megtanulhatnák a keplert is és ahhoz is írható lenne, de szerintem ez nemigen fog megtörténni mert egyszerűen nem éri meg nekik megtanulni.
Itt a hangsúly főleg a konzolokon van, ha csak pc-ben lenne gcn, hidd el nem tanulnák meg és nem érné meg Mantle-re fejleszteni, de így hogy kb 2hónap alatt átkódolják, járható út.
(#32455) djculture DX11 nem egyenlő a GCN-el! 7xxx széria és up ami támogatja!
GCN nem egy univerzális api mint a directx hanem egy felépítés "architechtúra". Direkt erre készítik a Mantle-t, de nincs kizárva hogy elkészítsék más felépítésű gpu-khoz... röviden ennyi a téma!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
djculture
félisten
válasz SkyS1gn #32454 üzenetére
Szerintem meg estimese, senki sefog egy játékért rohanni gcn-t venni, ugyhogy lehet először csak gcn-n fogja kihasználni de utána minden dx11-es kártyán menni fog .
Pc ipar igy is döglődik lehet nekünk van gcn-ünk mert hozzáértők vagyunk de megnézel egy steam vagy origin felmérést ilyen 2-3%-on állnak a gcn radeonok. Elterjedségük nulla a más régebbi szériákhoz vagy nvidiához intel vga-hoz képest.
Igazság szerint elolvastam a mostani cikket az open gl fejlesztésekröl attól ezerszer többet lehet várni mint ettöl.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Jönnek az elmenthető loadoutok battlelogra... NO ETA!
"Did someone say Loadout Presets are coming to Battlelog? Shh.. here's a sneak preview (no ETA, everything subject to change, etc etc.") (imgur.com)
DarkLord7854Battlelog Developer
(#32458) Nxn908xxx Bőven!
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Meg akarom venni én is a BF4-et hogy tudjam multiba tolni. Az a kérdésem hogy elég-e a netem sebessége? 600kb/s-al szed le, 4.5Mb-ot mér a speedtest. Régebben 1.3Mb/s-a is tudtam tölteni de valamiért visszavették. Xboxon simán megy a live, gépen hogy menne a BF4-multi? -
Balika23hun
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Balika23hun #32465 üzenetére
Legfőképp sehogy...
"Great addition once we get it, thanks.
Will presets be available in game as well?"
[–]DarkLord7854Battlelog Developer 17 points 1 órával ezelőtt
"Nope"
[ Szerkesztve ]
-
Mr.White
senior tag
nah van már mantle?
volt mostanában új patch?
sz*r még a játék? -
SkyS1gn
félisten
TUDTAM ÉN!
EA and YouTube producers broke FTC rules with Battlefield 4 promotion
Nektek sem volt fura hogy egy idő után kezdett el az összes youtubeos a hibákról beszélni? Ugye hogy nem csak nekem szúrt szemet? Ezek a görényen hátbaszúrták a saját közösségüket!
"The list of big YouTubers who were part of EA’s campaign counts LevelCapGaming, FrankieOnOC, JackFrags, and many others."
"Interestingly, after EA’s deadline on November 29, all of these YouTube producers started criticizing Battlefield 4 and its numerous problems. Up until then, they never said a word about the glitches, just as EA’s contract said. "
"This is just one of the latest PR disasters for EA, one that could cause a lot of trouble not just to EA, but to YouTube content producers as well. "
No comment... erre már nincsenek szavak!
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz FollowTheORI #32469 üzenetére
Elvannak, mit ne mondjak.
(#32471) Cris99
Mindenkinek van egy álma, meg egy ára is.Mennyit kaptak a jócsávók?
Szóval akkor ennyit az internet hőseiről, akik megmondják a tutit.
Remélem kilóra vették meg őket, és megérte elásni magukat." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
isizakhi03
tag
válasz SkyS1gn #32471 üzenetére
Áruló szemetek. Gyökérség, ez az egész youtube partnerség dolog. szedik a pénzt felfele a sok hülye, káromkodós, semmitmondó videókban. ebből is van tanulság: nem szabad a youtubereknek hinni ! csak amit TE a SAJÁT gépeden TAPASZTALSZ !
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
djculture
félisten
Titanfall játékkal is megfog ismétlődni ez
-
sixpak
nagyúr
válasz isizakhi03 #32476 üzenetére
Én mindig is agyfaszt kaptam, amikor valaki belinkelt ide egy BF yt celeb videót. Ki a faszt érdekel, hogy pár balfasz hogyan játszik? Most meg, hogy kiderült az is, hogy tróger sumák gyökerek.....remélem rendes munka után kell nézniük, ha a google már nem fog tejelni a nézettség után.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
urbi73
senior tag
Böf4 - Cod - mindegy , a neve eladja ezeket a játékokat , úgy is hogy egy xart se ér egyik se . Kellene valami teljesen új FPS játékot kitalálni .
-
-
mcwolf79
veterán
Én nem vagyok egy nagy csipás, de ez az SRR-61 nagyon adja
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Rico45
őstag
-
-
-
djculture
félisten
válasz aizen92 #32486 üzenetére
Nem nagyon hihetetlen. Gamestar is eddig minden need for spedet az év játékának választott közben olyan gagyisztán részek jöttek már hogy az ember csak röhögött.. Ott se igen hiszem hogy mindenki megbolondult és az unalmas gagyi need for speed részeket kedveli a régi tartalmas részek helyett ..
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz djculture #32487 üzenetére
Ami a lényeg hogy ezt a bf4-et is nyugodtan kilehetett volna adni dlc-nek, mert per pillanat elég sok mindenben visszafejlődés a hármashoz képest, plusz dolgot meg alig ad. Persze ez is az év játéka az játékos ujságok szerint. Nem nagyon van itt már befolyásolás mentes szakvélemény...
[ Szerkesztve ]
-
válasz eugabesz #32488 üzenetére
Ott a Bethesda, nekik is van pénzük rendesen még is elég bukta volt az utóbbi pár FPS-ük. Volt körülöttük is hírverés rendesen. Én egy új UT-t vagy Wolfeinstein-t szeretnék már jó minőségben
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Algotis
addikt
Ma azon gondolkodtam, hogy mit vehettem volna abból a pénzből, amiből a BF4-et vettem...
Mondjuk egy vízipipát, na azt kellett volna!
Kb. 1 hónapja nem játszottam már vele...(#32493) pohár Nem motivál semmi... Csak felidegesítem magam...
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
cickanyalien
csendes tag
Ez a fórum kajakra egy siratófal lett. December eleje óta játszok a bf4-en, ez idő alatt egyszer kellett frissítenem a pb.-t és ennyi. Itt már ha valakit többször lelőnek egy meccsen, mint amennyit ő lő, az már bug. Kíváncsi vagyok hány embernek tartottak itt fegyvert a fejéhez, hogy megvegye ezt a játékot.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz cickanyalien #32495 üzenetére
Az EA fizetett hirdetését hallották.
De komolyra fordítva a szót, nem csak a hibákkal van a baj hanem azzal is hogy sz@rnak bele a javításokba.
Ha ki is adnak egy javítást az néhol több hibát okoz mint amennyit javít.
Rengeteg ember kifizette a prémium árát és cserébe kapott pár skint meg csilli-villi dog tag-eket, a dlc-ről amiért a pénzt adta meg semmi hír.
Tény hogy senkinek se tartottak fegyvert a fejéhez hogy vegye meg a játékot de az is tuti hogy jó pár ember tartana fegyvert az EA vezetők fejéhez mert amit a játékosokkal művelnek az vicc.[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
SkyS1gn
félisten
Játszottál rendes "működő" játékkal is?
-
HRC95
tag
válasz Balika23hun #32496 üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy a dlc-k csússzonak is! Nem jó az ha 1 év leforgása alatt kiszórják az 5 dlc-t...azt sem bánnám ha félévente kapnánk 1-et legalább nem lenne az, hogy gyorsan megunja az ember
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Frozzy
őstag
vicces, hogy ezt írod.. a legtöbb buggal szinte minden körben találkozok.. te valószínűleg nem vagy tisztában a játék hibáival így te úgy gondolod jól is van ez igy.. szokták mondani: "ÓÓÓÓ az a boldog tudatlanság"
de miután rájössz megtapasztalod a dolgokat majd téged is idegesít majd, hogy ennek tényleg nem így kéne lennie
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest