Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31551) isizakhi03 válasza Olympos (#31548) üzenetére


isizakhi03
tag

Kösz szépen ! Ezek a javítások jól jöttek, de van még ezerrel mit javítani !

Intel Haswel i5 Feel the Real Power !

(#31552) Balika23hun válasza Olympos (#31548) üzenetére


Balika23hun
aktív tag

"- Javítva a bug, mikor a gyilkos élete nem megfelelően jelent meg a kill cardon. Pl 100%-ot mutat, pedig ő is megsérült"
Igen most mindenkinek 0hp-t ír ki, tényleg sikerült megjavítani.
Persze a defibrillátor-ral továbbra is alig lehet felhúzni az embereket, a többi bugról nem is beszélve.

Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus

(#31553) Dave567 válasza Olympos (#31548) üzenetére


Dave567
addikt

Kamu Kamu Kamu....
Egy csöppet lehet érezni valamit...
Majd ha kijön a 10gb-s patch, az majd talán javít valamit.

[ Szerkesztve ]

(#31554) isizakhi03


isizakhi03
tag

tapasztalt valaki olyat, hogy keresi a szervert battlelogban, és nekem baromi sokat talált, kerestettem vele kb 2-3 percig, addig folyamat találta a szervereket, de mire meguntam a böngésző kezelhetetlenné vált? megfagyott az egész böngésző, nem csinál semmi, csak ctrl alt del segít neki ! van másnak is ilyen?

Intel Haswel i5 Feel the Real Power !

(#31555) Jani18


Jani18
aktív tag

Lenne olyan kedves egy R9 290 tulaj,hogy mér nekem egy fraps benchmark-ot rogue transmission map-on?
Felraktam az AMD Gaming Evolved app-ot.De most nem tudom,hogy az miatt fut jobban,vagy a patch miatt.
Avg: 101.714 - Min: 72 - Max: 164 1920x1080 Ultra 4X MSAA beállítással.

"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/

(#31556) isizakhi03 válasza Jani18 (#31555) üzenetére


isizakhi03
tag

az a program sem megbízható az tuti, én most raktam fel először, és optimalizáltam, erre berakja ultrára a játékot. Nooormális ez? :W

Intel Haswel i5 Feel the Real Power !

(#31557) Frozzy válasza isizakhi03 (#31556) üzenetére


Frozzy
őstag

270x-el nekem is optimise alatt ultrára rakta.. :C

nem mintha nem menne.. de wtf :F :W

 iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017 

(#31558) Raidon


Raidon
őstag

Mas is tapasztal olyat akinek 7850 ese van hogy ha feltolja a field of wiev-t akkor megszunik a mikrolagg?
Nekem highon azota tokeletesen fut :)

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#31559) Mappa válasza Svájcinéger (#31547) üzenetére


Mappa
addikt

Olyanba belefutottam patch előtt is :K

Jó volt tegnap zúzni kicsit, csak nyerni is kellett volna :D

nem kötelező megadni

(#31560) Svájcinéger válasza Mappa (#31559) üzenetére


Svájcinéger
senior tag

Általában Te voltál elöl, szóval nyertél. :D

Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

(#31561) zack válasza gali777 (#31550) üzenetére


zack
nagyúr

Én én. :DDD Sok a csaló. De mivel ezek többsége láma, sokszor halnak ők is, és kevésbé feltűnő. Ezen felül meg az adatlapjuk nem feltétlen árulkodó. Tény, hogy nehéz kiszűrni. Nagyon ki kell ismerni, adott pálya sajátosságait. Szerintem Locker TDM-en van vagy 100 óra tapasztalatom adott szerveren, ahol szerver első vagyok. Kb látszik, ki az aki kempel adott helyről gubbasztva, mozdulatlanul, és ki az aki mindig ott van a sűrűjében, keveset hal, tudja szinte azonnal hol az enemy spawn pontja stb. 10-ből 10x 1 az 1-ben lelőhetetlen. Játékosoktól és csapattól függetlenül mindig egyforma kiugró k/d-t tud szinte egyedül a vesztes csapatban. Stb.
Ez másképp nem derül ki, csak akkor, ha annyit vagy egy szerveren, adott pályán, jórészt fix játékosokkal (akik között van persze pro is), egyből kibuknak azok akik furcsán játszanak. Ezeknek a szituknak a döntő többsége nem kiszűrhető olyan szervereken, ahol nem vagy szinte állandó tag.
Nincs sok ilyen szerver a részemről, de ami van, ott több a furcsa kör, mint ami "gg"-t kap a végén. Ebből adódóan pedig mindenhol siralmas lehet a helyzet, csak nem látják a többiek, nagyrészt azért, mert végig kempelik az egész kört. Mert ugye ez a harcmodor a menő TDM-ben. Én képtelen vagyok egy M249-el lehasalni a hóba Lockeren, vagy leguggolva várni egy szoba sarkában, hogy arra járjon valaki.
Általában mindig mozgásban vagyok, próbálok stratégiai öléseket is végrehajtani, és mielőbb az ellenség oldalába vagy mögé kerülni.

(#31552) Balika23hun

Arról nem is beszélve, hogy nem tudok defib-bel ölni. Nem csinál semmit, így a fegyót sem tudom unlockolni.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#31562) Jani18 válasza isizakhi03 (#31556) üzenetére


Jani18
aktív tag

Én Ultran játszottam eddig 2X MSAA-val de 70-80 kötött volt az átlag fps A progi meg felrakta 4X-re most meg 100 körül van :Y kicsit érdekes.
Most nézem te is Karcag-i vagy :D

"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/

(#31563) q13579


q13579
senior tag

Sziasztok!

Jó pár hét kihagyás után ismét vettem a bátorságot és elindítottam a game-t, hátha látok javulást. Közben jött a china rising....

Őszintén szólva nekem baromira tetszik... Méghozzá a mapok miatt. Messze jobban szerintem, mint az alapgame mapjai (néhány kivételtől eltekintve). Nekem speciel ezek a modern, városi mapok marhára nem jönnek be, az egésznek COD-os hangulata van. Lelőhetnek a szélrózsa minden irányából, nincs egy normális fedezék...

Ezeken a mapokon viszont nem ezt éreztem. Sőt. Hol a BF3, hol a BF 1942 vietnam jutott eszembe sokszor.

Viszont a heli még mindig használhatlan, és kifagyás is volt. :)

DE!!

Haverommal leszedtünk közben jópár játékot (COH2, Starcraft 2, Anno, Mass effect 3 stb) és megpróbáltunk találni egy klassz multis gamet. Nem rosszak, el lehet lenni velük.

Viszont ha mindenki a szívére teszi a kezét, azért a BF4 messze a legkomplexebb multi élményt nyújtó játék a jelenlegi piacon... És ez így van évek óta. Piszok sok fegyver, kaszt, jármű, map, játékmód, rangrendszer, battlelog stb. Az imént felsorolt játékok esetén pl sokszor már nagyon hamar sablonossá, egysíkúvá válik a game, a BF-nél ezt sosem éreztem... Max játékmodot, vagy stílust váltok.

Nem korrekt, hogy az EA, vagy a DICE ennyi hibával adta ki a játékot, de azt kell mondjam, hogy perpillanat nincs más játék, ami megközelíteni összetettségben...

(#31564) BIROD5


BIROD5
tag

Hali !
Valahol a beállításokban lehet e állítani azon ,hogy a figurám ne guggoljon le magától mindig ill. ha fekszem és gyorsan fordulok ne álljon fel ez a szerencsétlen . Ezek nagyon zavarnak a játékban .
Van még egy észrevételem ,ha felveszem az M82-t a ládáról látszatra a fegyver csöve előre néz de célzásra emelve nagyon elém céloz ezért sokat kell korrigálni . A rajzolt célkereszt alapesetben sokkal lejjebb van mint a fegyver csöve.

(#31565) Def26 válasza sensejke (#31519) üzenetére


Def26
félisten

Hahaha. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#31566) @rglaaf válasza q13579 (#31563) üzenetére


@rglaaf
veterán

Viszont ha mindenki a szívére teszi a kezét, azért a BF4 messze a legkomplexebb multi élményt nyújtó játék a jelenlegi piacon........ amit rohadtul nem tudott megvalósítani teljes mértékben a dice, nagyot akartak villantani de belebuktak az EA-val egyetemben

PSN:BiZzare_0 ️

(#31567) M3oH válasza @rglaaf (#31566) üzenetére


M3oH
addikt

Ott a pont, sokat akart a szarka... Néha, a kevesebb több.

(#31568) Colos1 válasza M3oH (#31567) üzenetére


Colos1
őstag

Szerintem semmi gond nem lett volna, ha az EA nem erőlteti a korábbi megjelenést. (Javítsatok ki, ha tévedek, tudomásom szerint az eredeti ütemezés szerint csak idén, év közepén jelent volna meg.)

Remélem tanultak belőle...

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#31569) Dave567 válasza Colos1 (#31568) üzenetére


Dave567
addikt

Igen, és most remélem leperlik róluk a gatyájukat is, én mondjuk a pénzemért kegyetlenebb lennék, mondanám, na akkor addig ülünk itt amíg nincs kész a játék normálisan. :W Persze stukker-al a fejükhöz nyomva.

(#31570) zo-lee


zo-lee
aktív tag

Sziasztok!

Tény, hogy komplex játék a BF 4, de, hogy a játszhatósága ezt a pozitívumot lehúzza, az is biztos.
A megjelenésétől fogva megvan a játék a premiummal egyetemben, de nem vagyok hajlandó felmenni játszani, és idegeskedni ezzel a bugokkal, hibákkal teli szutyokkal.
A BF 3-at a mai napig nyüstölöm, és elképesztő az a különbség, ami a körök végén lévő eredményeket illeti. A BF 4-ben meg sem közelítem azt a K/D-t amit a 3-ban hoztam anno is. Cimborák mondták, hogy ezt a játékot csak úgy lehet játszani, ha nem figyelsz a K/D-ra .... igenám, de ha 10 összefutásból 9-szer leszednek, az szerintem elég árulkodó. 31 múltam, tisztában vagyok vele, hogy a reflexeim már nem a régiek, de ha BF 3-ban Noshahr Canal TDM-en képes vagyok MINDEN KÖRBEN legalább 2-es arányt hozni, nehogy már a 4-ben az 1-es arány gondot okozzon, pedig de bizony, okoz ... Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy egy ilyen népszerű játékot ennyi hibával volt pofájuk kiadni ... Pár évvel ezelőtt a BF BC 2-ben sikerült túltennem magam rajta, hogy egy elit katona egy ház küszöbét nem képes átugrani, nemhogy átlépni, és ez okozta nem egyszer az elhullást .... De, hogy ugyanezeket a hibákat a 4-is felvonultatja, hát, no comment. Arról nem is beszélve, hogy a hitbox olyan gyalázatosan sz@r, ami egyszerűen hihetetlen. Lövöm a bámészkodó csókát, a holo pöttye a célszemélyen, szépen pötyögtetek, de még csak találatjelzést sem ad be ...

Mindenki szidja a COD-ot a Vér Istvánok miatt, ami jogos is, de azt szerintem be kéne látni, hogy egy másik játékhoz sem szükséges annyi javítás, mint a BF szutykokhoz .... bár ez csak az én véleményem!

Uff, beszéltem!

(#31571) urbi73 válasza @rglaaf (#31566) üzenetére


urbi73
senior tag

De a lényeg azért lejön belőle . NINCS olyan játék jelenleg ami ellenfele lenne ennek a játéknak , sajnos még a közeljövőben se jelenik meg ilyen szintű FPS .

-

(#31572) Dave567 válasza urbi73 (#31571) üzenetére


Dave567
addikt

De ilyen bugus sincs, valljuk be azért...

(#31573) Kevin's válasza Dave567 (#31572) üzenetére


Kevin's
senior tag

Minden játéknak meg van a maga hátránya szerintem.Ez a korai megjelenés tényleg felesleges volt,én is BF3-at tolom inkább ,mert a bf4- ben olyan bugok vannak ami elcseszi a játék adta örömöket. Kell még neki jó fél év mire ezt helyre hozzák és pont ezért nem is vettem prémiumot és nem is fogok amíg nem lesz normálisan kijavítva !

[ Szerkesztve ]

♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD

(#31574) q13579 válasza @rglaaf (#31566) üzenetére


q13579
senior tag

Azért azt nem mondanám, hogy belebuktak, inkább elkapkodták. A várt bevételük simán megvan és meg is lesz... A gyors és elhamarkodott tesztek agyondícsérik a játékot, nem nagyon kapott 90% alatt. Van igen sok betegsége, (én pl mindig is attack helivel szerettem játszani, az pedig ebben játszhatatlan eddig...), de mégis azt mondom, hogy ma sem tudom mással ennyi időt eltölteni... De itt a 3-ról is beszélhetnék.

Mutassatok nekem olyan játékot az MMORPG-en kívül, amibe ennyi időt beletol egy átlagos (nem hivatásos) játékos... Végigviszi a single-t, kicsit multizik max és ennyi. Ezzel piszok sokan évekig játszanak, ahogy idejük engedi. Lehet, hogy csak 3-4 órát hetente, de nehéz ráunni nap, vagy hét alatt...

Premiummal már 17-18 körül meg lehetett, meg lehet venni, az alapjáték sokhelyen már 6 körül meg van. Szerintem egyáltalán nem sok ennyi tartalomért.

A BF alatt pedig nem csak a 4-et értem, ebbe nyugodtan bele lehet venni nagyjából az összeset (mondjuk nálam az etalon a BF2).

(#31575) @rglaaf válasza Kevin's (#31573) üzenetére


@rglaaf
veterán

Korai mejelenésre annyit hogy mindenképp a cod előtt akarták kiadni, a tavaszi kiadás megincsak felejtős mert ugye jön a Titanfall tehát vagy kiadta tavaly összel a BF4-t vagy csúsztatni kelett volna még egy évet persze ez lett volna az ideális dehát tudjuk az EA nem szeret kimaradni a nagy év végi pénzlehúzásból

PSN:BiZzare_0 ️

(#31576) Dave567 válasza @rglaaf (#31575) üzenetére


Dave567
addikt

Így van COD előtt akarták kiadni, hogy ők nyerjenek, de úgy mondom, hogy nem játszottam már jó ideje COD-al, elveri a COD a bf-et az biztos, legalább is BUG-ban tuti.
Azért a bf3 ilyenkorra már játszható volt.

[ Szerkesztve ]

(#31577) Xaels válasza Dave567 (#31576) üzenetére


Xaels
félisten

Azért azt is hasonlítsd össze, hogy mennyi az elérhető tartalmi különbség a kettő között. Tudod a nagy számok törvénye...

Nekem a BF4 is játszható. Sőt ha azt veszem kevesebb stabilitási gondom volt ezzel mint az előddel.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#31578) Dave567 válasza Xaels (#31577) üzenetére


Dave567
addikt

Jó persze, nem mondom, hogy rossz játék lett, de bugokban elveri az tuti.

(#31579) q13579 válasza Xaels (#31577) üzenetére


q13579
senior tag

Pontosan.

Több jármű és hozzátartozó kiegészítő van ebben a játékban mint egy jobb stratégiában... Van benne kvázi karakterfejlesztés és fps-nek elsősztályú. Pluszban ott a taktikai repertoár. Illetve a hatalmas és változatos mapok és egy halom játékmod....

Nemhiába nem vág ilyen komplexitású játékba senki más a piacon... Mindenki tudja, hogy hatalmas erőforrásigény szükségeltetik. A DICE megcsinálta már párszor, most is sikerült neki, de nem 100%-an (jó, ha 70-80-at megadjuk :)). A játékélmény véleményem szerinte még így is megelőzi bármely game-t a piacon....

(#31580) csibe1 válasza zack (#31561) üzenetére


csibe1
addikt

"Arról nem is beszélve, hogy nem tudok defib-bel ölni. Nem csinál semmit, így a fegyót sem tudom unlockolni."

Pedig meg lehet oldani. :)
A lényeg, hogy a defis ölést csináld meg elsőnek, mert a többi utána már nem vészes. (gránátvető,pisztoly)
Nekem Lockeren sikerült, észrevettem egy magában császkáló emberkét kint a havon.Utánaszaladtam, és ott állt nekem háttal.Mögélopakodtam, de közben már töltöttem a kütyüt.Mire odaértem már rendesen fel volt töltve, nekinyomtam kétszer aztán annyi. :D

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#31581) zack válasza csibe1 (#31580) üzenetére


zack
nagyúr

De hogy kell tölteni? Azt hittem, előveszem, nekiérintem, és ennyi. :U

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#31582) mcwolf79 válasza zack (#31581) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nyomva tartod az élesztés gombját. Dörzsölgeti egy ideig,aztán mehet a sokk :K

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#31583) Xaels válasza zack (#31581) üzenetére


Xaels
félisten

Rajta tartod az ujjad a gombon és addig dörzsölgeti a tappancsokat. Ez felhúzásnál is müködik, minél jobban feltöltöd annál több élettel éled a másik fel és annál több pont neked is.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#31584) csibe1 válasza zack (#31581) üzenetére


csibe1
addikt

Ahogy előttem is írták nyomd a gombot, hogy minél tovább töltse-dörzsölgesse össze, mert jobban tudsz vele éleszteni-ölni, nagyobbat sebez.Amikor elengeded a gombot akkor éleszt-sebez.

[ Szerkesztve ]

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#31585) ЯΞD válasza zack (#31581) üzenetére


ЯΞD
senior tag

És még te ismered a játékot kik a csalók...

Amúgy ha hagyod másfél 2 mp-ig tölteni (tehát lenyomva tartod a bal gombot) akkor a rezzelsnél nem 30%hp-val kel fel az ürge hanem 100%-al.

(#31586) isizakhi03 válasza Xaels (#31583) üzenetére


isizakhi03
tag

Ez komoly? :Y :Y nem is tudtam ! ki kell próbálni :D

Intel Haswel i5 Feel the Real Power !

(#31587) Trevi


Trevi
tag

Amd Remélem megszorongatja ökett (DICE) és még ebbe a hónapba már normális lesz a játék, mivel nem tudták kiadni rá a mantlet így ebbe a hónapba kikel javítaniuk a játék hibáit.

(#31588) zack


zack
nagyúr

Köszi mindenkinek. Rá nem jöttem volna. :)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#31589) urbi73


urbi73
senior tag

Nem mellesleg + 1 Pont , hogy a gépet sem kellet különösebben fejleszteni ezért a játékért . Jobban fut , mint a BF3 . Ha meg magas lett volna a gépigénye , akkor meg azért sírtatok volna . Majd talán a BF5 hozza azt amit kel neki , de annak meg a gépigénye lesz akkora hogy teljes konfig csere kel .

-

(#31590) lofagi válasza zack (#31588) üzenetére


lofagi
addikt

Lehet ha nem a csíterek keresésével töltenéd az időt, akkor a játék apró részleteit is megtanulnád magad! ;] ;] ;] ;] ;] ;]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#31591) Laraxior válasza lofagi (#31590) üzenetére


Laraxior
titán

:Y :DDD

party started...

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#31592) Dave567 válasza urbi73 (#31589) üzenetére


Dave567
addikt

Ha kiadják az 5őt akkor magam perelem be őket, nem kell még egy ilyen szar, most törtem majd nem szét a cd-t, lehetetlen vele játszani, a lövéseimet tankal nem regisztrálja, 3szor löttem telibe a hajót tankal, ő eszer de akkor én haltam meg.
ez a játék szarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(#31593) Laraxior válasza Dave567 (#31592) üzenetére


Laraxior
titán

Meg kéne tanulni lőni a tankkal, és akkor eltalálnád a hajót, vagy talán az a gond, hogy 3-szor egymás után kell eltalálni? :U Be is baszna ha egytől elsüllyedne... Sabot meg Staff-al kb 5 mp elsüllyeszteni a tutajt, ha javítják, akkor legyen 8 mp, mert kell bele még egy.

Szar a jet, mert nem tudok vele repülni... szar a heli, na ez tényleg szar, de nem kell belelülni ;] Menjél gyalog.

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#31594) jonnyjoker01 válasza Dave567 (#31592) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Több R betűt nem tudtál volna írni? :U

Üdv. Johnny

(#31595) Nemt0m12


Nemt0m12
tag

Ezt a megkéne tanulni lőni felejtsük már el... mikor látod pukkani a lövetet a helin tankon hajón stb és nincs sebzés akkor is tanuljon meg lőni? :U Persze ha az ACT bevan nyomva akkor pár mpig nem lehet sebezni de helin nincs ilyen pl..

(#31596) Laraxior válasza Nemt0m12 (#31595) üzenetére


Laraxior
titán

és akkor mi van? Eltaláltad nem adta be... előfordult ez a 3-ban is. Van egy ilyen bug, bár az is lehet, hogy az a bug, hogy úgy mutatja, hogy eltaláltad, de nem találtad el :))
Én még csak helinél találkoztam ilyennel, más jármű lövésénél nem. Meg kell tanulni kezelni ezt is. Lősz a helire, nem találod el, aztán elkezdesz menekülni előle? Mert legtöbben ezt csinálják.
Nagy hiba... mert a heli felé kell menni, nem előle menekülni, hanem alámenni.
Jó teljesen mindegy. Lehetőség van millió, ha valakinek nem adja a járművezés.

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#31597) gali777 válasza Laraxior (#31596) üzenetére


gali777
őstag

Most már ha hibátlan lesz a játék (ami nem lesz úgyse :D ) akkor is szidni fogják, mert most ez a divat, fikázni a bf-et. Nálam már hetek óta nincs crash, egyedül a "could not join" szarság ami bosszantó meg az AA ;] Nem tudom, hogy akik itt nyavalyognak, hogy játszhatatlan, azoknak miért is az? Igazán leírhatnák, hogy miért az, mert így csak dobálóznak, hogy jajj játszhatatlan vagy lehet, hogy ha lelövik őket az lenne a játszhatatlanság? :D

Vagy csak már divatból csakazértisszarjátszhatatlanszarabf4!!!

Engem is bosszantanak a hibái és tisztában vagyok a létezésükkel, de hogy játszhatatlan volna... :U

[ Szerkesztve ]

(#31598) fornettisuti válasza zack (#31588) üzenetére


fornettisuti
veterán

csak zarojelesen: egy koron belul kell defib, pisztoly, granatvetos olest csinalni, az unlockhoz
blessedelroy volt kedves segitett nekem az unlockban, mert a defibboles sosem jott ossze a masik kettovel egy koron belul, azzota is az l85 a kedvencem.

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#31599) q13579 válasza gali777 (#31597) üzenetére


q13579
senior tag

Így van.

Én is piszkosul haragudtam a game-re pár hónapja.... Nagyon zavaró volt minden egyes apró hibája a játéknak...

Most viszont, hogy letöltöttem más, hasonló és teljesen eltérő stílusú újabb játékokat, amikkel megpróbáltunk multizni azt kell mondjam, hogy felesleges nyavajgunk sokszor... (És mondom, ebbe magamat is vastagon beleértem).

(#31600) Laraxior válasza gali777 (#31597) üzenetére


Laraxior
titán

Az a joinos nálam is előfordul, az AntiAir-nak nekem a másik oldala zavar, hogy vannak helyek ahol elakad, és figyelni kell a mozgására, de ez csak a lánctalpasokra vonatkozik, a LAV-AD-re nem.
Amúgy meg szerintem egy fasza játék :D

(#31598) fornettisuti: Azzal én is gondban voltam, aztán felmentem egy HC TDMre... ki volt az első aki az utamba akadt? Egy kemper, milyen meglepő, előszedtem a defit, de a nyomorult megmozdult és odafutott a haverjához az meg leszedett. Nem kellett sokat várnom, megint találtam egyet, simán megöltem, semerre se figyelt, csak egy irányba... a többi meg vígan megvolt a maradék ticket alatt :D

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.