Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31812) mcmike válasza odorgg (#31808) üzenetére


mcmike
őstag

Abszolút igazad van, mostanában minden profit orientált, és ezt szenvedte el ez a játék is. Sajnos elég látványosan, és jócskán rombolva a BF hírnevét... :(

Nem kellett volna mindenáron a Ghosts előtt kitolni, mert sajnos ennek a kapkodásnak az eredményét látjuk most (de a marketing és sales szervezet ellen nem lehet harcolni :DDD ). Ráadásul nekik is sokkal egyszerűbb lenne egy nem online működő rendszert javítani, mert onnantól hogy egy dolog folyamatos üzemben van (legyen az akár egy autópálya, vagy bármi) már sokkal nehezebb módosítani / javítani / mert korlátozott a leállási idő és a lehetőségek. ;)

@lofagi: Persze értem én, nem is azt akartam mondani hogy ne tegyétek közzé a bugokat / hibákat, hiszen ezért van a topic. ;)
Csak viccesen megjegyeztem mi a jelenlegi helyzet, illetve egy kicsit kiálltam a fejlesztők oldalán. Legalább egyvalaki képviselje őket is egy kicsit... :DDD

[ Szerkesztve ]

LIDL Richard featuring Billy Auchan...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.