Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #25701 üzenetére
fix the netcode, sok szerencsét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
scampolo84
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #25675 üzenetére
Bátran. Két hete vettünk a párommal egy 42ln5400-at, azóta azon gémelek. Hibátlan!
-
Ybron
senior tag
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz scampolo84 #25704 üzenetére
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Gyula84
veterán
ebben a reportban rákattintok a nevemre alul akkor best weapon az aug ez normális?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
kisza25
félisten
fegyvereket a haza
most nézem te is ezt írtad[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Gyula84
veterán
most meg vagy 5m magasat ugortam pont jól is jött
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz errorcode06 #25716 üzenetére
Inkább homeland of weapons.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #25717 üzenetére
Fegyvertemető oszt kész, logikus is
(#25719) Snip3r_HUN Az mégrosszabb!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #25719 üzenetére
józan paraszti fordításban
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Sabre
őstag
Visszaolvasva megnyugodtan, miért van nálam ennyi killed in action..
Vagy büdös f*szlámák játszanak zömmel 4-el vagy a játék szar, de olyan szinten nincsenek spottolva az enemyk hogy arra nincs szó. Folyton feltűnik egy tank vagy egy lav vagy akármi, akárhol és csókolom, meghallni nem lehet, nem csak a bug miatt, teljes káosz.
-
devilinsid3
addikt
válasz sixpak #25723 üzenetére
pontosan nem tudom, mert az a szar Origin panel kitakarja, de szerintem valami gyönyörű tengerpart lehet
ja igen meg 40 nap múlva lejár a windowsod
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gippo
senior tag
válasz sixpak #25723 üzenetére
Jön azután egy 800+ megás patch is.... senki sem tudja, hogy m az. Aszondják a nem okosok, hogy az előző patch nem feltétlen volt jó, avagy "corrupted" (nem tudom lefordítani magyarra) és most így újraletöltetik. Ami érthető lenne, mivel sokaknak hiába van meg a premium, nem tudnak vele játszani (mármint a dlc-vel)
-
RichieTri
senior tag
válasz devilinsid3 #25730 üzenetére
ja jol van
csak elbizonytalanodtam...ritkan olvasok/beszelek az anyanyelvemenlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #25724 üzenetére
Az a legkisebb baj, van másik.
Gippo: aha, értem....csak nem értem.
És mi lesz azokkal, akiknek eddig ment rendesen? Most azok szopják majd a f....t?
Azért kösz.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
-
SkyS1gn
félisten
2 macska beszélget...
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sittes79
addikt
válasz Snip3r_HUN #25675 üzenetére
Én bátran ajánlom, most cserétem le a 22"-os monitoromat egy 32F5000 samsungra, 16 ms input lag szóval szinte semmi, a mostani monitorok se jobbak , persze van 0 ms,de az nem ez a kategória.
-
sixpak
nagyúr
válasz sittes79 #25737 üzenetére
De jobbak. Én nem azt mondom, hogy nem lehet tévén játszani, én is rákötöttem már a gépet az itthon fellelhető összes megjelenítőre (3 flat tv+ projektor), de akkor sem ugyanaz. Nekem is van olyan tévém a nappaliban, amin van game mode, meg élsimítást lehet rajt kapcsolni, meg mifaszom...de mégsem az igazi. Ha eltekintünk a válaszidőktől és input lagoktól és attól, hogy ezek a tévék semmi esetre sem játékra vannak kitalálva, akkor is ott marad a méret kérdése. Nagyon nem kényelmes nagy tévén játszani. Forgatom a fejem, megfájdul a nyakam....
Persze lehet azt mondani, hogy majd távolabbról nézem, de az meg már nem ugyanaz.
Nyilván emberek milliói játszanak monitor helyett tévéken és biztos teljesen elégedettek, de én bármivel is próbálkoztam, a végén mindig a monitor előtt kötöttem ki.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
JamesHun
addikt
valaki használ logitech m560 as egeret és bf4-et?
fent van a csoda setpoint logitech progi, de ez a csoda egér és a bf4 nem szereti egymást
van bal oldalt 2 gomb amire szeretnék a bf4 be mappelni dolgokat, de akár mit álitok a setpointba a stander windowsos parancsokat hajtja végre (win8.1 van fent) és átvált a csempékre, vagy csak az asztalra.
Akár mit állítok be a detect game mod és társainál nem tudok erre a 2-re mappelni a bf4 be :Sstarcraft2 be működik a game detect
akkor logitech sara lenne, hogy nem ismeri fel játéknak a bf4-et?
Végül is megértem[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egy véleményt a profilomban lévő configról? Online multiplayer érdekelne. Nem kellenek a csicsa beállítások, a jobb játékélményt előnyben részesítem az üvegszilánkon megcsillanó napfénnyel szemben, szóval olyan beállításokkal játszanék ami kellemes a szemnek, jobban látszik az ellen és magasabb fps-t eredményez. Smooth-ság mindenek felett!
Előre is köszönöm!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
lofagi
addikt
Valaki esetleg rájött már, hogy mi volt az a 800 megás frissítés?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Krakesz27
tag
nekem olyan problémám van a BF4-el ebben a pár napban, hogy multiba játszok és kilép. Valakinek valami tipp, hogy mért csinálja?
-
r-chee
őstag
válasz lofagi #25743 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Épp most mászik lefelé. Múltkor a China Rising DLC társaságában kb. ugyanekkora töltődött le.
#25740 Lmh: Nem érdekel a grafika, de kellemes legyen a szemnek? Kicsit ellentmondásos nem?
Mellelsleg a grafika szoros összefüggésben van a játékélménnyel. Az ellenkezőjét nekem nem fogja bedumálni senki sem. Ha a gépem low-on vinné csak a BF4-et, akkor is igényem lenne a jobb grafikára.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
suppahmarkie
csendes tag
Üdv ! új vagyok BF-ben, tegnap kezdtem, (megjött a jézuska a géppel ^^)
na szóval, ebben valóban ilyen lassan lehet fejlődni? és pl ha meg akarom szerezni a 5-6. snipert, akkor előtte a sniperrel kell csak ölnöm? vagy egy adott "xp" kell mindegyik fegyverhez? -
sixpak
nagyúr
válasz suppahmarkie #25748 üzenetére
Lassan? A 3-al játszottál?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
LamaCube
addikt
válasz suppahmarkie #25748 üzenetére
Lassan?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest