Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Nálam is ilyen max 50k a lélektana(=pénztárca) a dolognak!
(#617) Olympos
Pont számolgattam, hogy nekem a BF3 xboxon olyan 35k-ban van a játék live-al együtt persze, de csak ezért van live-om.
PC-én meg egy 20k-ban kb.
Összessen 55k, szóval nem olcsó szórakozás ez
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
"Dear Amazon.com Customer,
Customers who have shown an interest in video games might like to know that Amazon will be Battlefield 4's exclusive partner at the Electronic Entertainment Expo (E3) next week.
Enjoy VIP access to an online stream of the action on our E3 page, starting Tuesday, June 11, at 12 p.m. PST."
-
sittes79
addikt
Elég lesz-e a 6870-es drágaságom alá vagy mondjak le?
-
sittes79
addikt
Az a sok felesleges duma...
-
sittes79
addikt
Erős alpha ez még...
-
sittes79
addikt
Jesszus mintha anyám játszana...
Kik ezek LOL??
azt hiszi, hogy a pirosakkal van tuti
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Jó cucc ez az astro?
#1850 Cris99
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
De utálo mezt a gyereket bámennyire is cseritis..
Bakker leesett, hogy miért olyan mintha egymást lőnék
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz - = Zk = - #1878 üzenetére
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz - = Zk = - #2097 üzenetére
Induláskor szerintem nem, de később lehet, hogy lesz, akkor talán bemegy az ár olyan 100-110 környékére, ami már elég jó szvsz.
-
sittes79
addikt
Kérdés:
Ugye akkor lesz 6 squad, egy squad-ban 5 fő= 30/30 fő ugye, szóval marad négy hely(2/2), ha jól értelmezem
commander-ek elvesznek 2 helyet(1/1), szóval ezek szerint a maradék két hely a spectator-ok lesznek? És akkor sorba kell állni a helyért vagy ez hogy lesz megoldva -
sittes79
addikt
Én anno bekerültem a bf3-nál az alpha tesztbe, azaz kaptam kulcsot, hát ahhoz képest sokkal jobb ez legalábbis így a videók alapján.
-
sittes79
addikt
válasz Laraxior #2487 üzenetére
Dehogynem én BF3-nál nyomtam fel tárhelyekre ide meg tolod a linket és kész, nem kell faszbúkra tenni..
(#2489) catar: Azt hiszem naplózni is kell a bug-okat, van egy progi ami fut a háttérben és neked el kell
küldened DICE-nak a reportot, szóval Te most egy játéktesztelő lettél grat![ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
(#2761) Laraxior
Ne már most tényleg elvették vagy kamu? Én tavaly ontottam a bf3 alpha videókat, de nem volt ilyen...sajnálom
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Ennyit a next gen-ről, már az elején nem megy az 1080p, akkor mi lesz 8 év múlva...
"JackFrags @jackfrags 39m
Just got confirmation from Lars in an interview... BF4 on PS4 runs at 720p upscaled to 1080p and solid 60 fps."[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ha már így szétoffoljuk a topicot(bocs Cris99). Megkérdem az itteni szakértőket, hogy a jelenlegi i3+6870 kombót mire lenne érdemes cserélni, hogy a bf4 legalább médiumon 1080p-ben megszólaljon, olyan 50k-t áldoznék a fejlesztésre.
A gondom az hogy 1156-os még a foglalat, de alaplapot nem szívesen cserélnék ez miatt...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Köszi mindenkinek
Valójában úgy gondoltam, hogy proci+vga eladásából befolyt összeg+50k, szerintem a vasakért kapnék min.30k-t
talán. Illetve nem nagyon tudom most az árakat. Egy 7870-el szignifikánsan mennyivel nőne a teljesítmény a mostani 6870-hez képest? Szóval ár/értékben kellene megtalálni a jó konfigot. -
sittes79
addikt
Hali,
Előreláthatólag hol lesz a legolcsóbb, csak kód is elég lenne nekem jó árasítva! Lesz esetleg videó kártyákhoz grátiszként?
-
sittes79
addikt
Szerintetek érdemes várni az új amd VGA-kra? Lenyomják a régebbi kártyák árát? Jó lenne egy 7970-et újítani...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Nincs hír egy jó kis driver-ről bétára? 13.10 beta most a legújabb amd-től?
-
sittes79
addikt
Főveszek néhányatokat, hogy szeressük egymást gyerekek...
battletag-bf4: baluka7919
thx
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest