- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Az nemsemmi, remélem nem gyakori ez a böszmülés...
-
Snip3r_HUN
addikt
Ne egy pályával gyere az isten áldjon meg ahol nincs tank
Az MBT law meg a kezdő engi rakétalövő. -
Snip3r_HUN
addikt
Áh igen staffot átengedi, mbt lawot átengedi, 2-0 ide...

-
Gyula84
veterán
jobb az amit biztosra ki merek jelenteni

-
devilinsid3
addikt
itt az ideje elkezdeni
csalódni nem fogsz a bf4 után 
-
Gyula84
veterán
Gondolom annyi mindent mint a bf3-ban az pedig nem sok minden
-
devilinsid3
addikt
a 3ban megmaradtak az unlockok, viszont minden egyéb mást nulláztak
-
Enton
addikt
A lényeg annyi lett volna valaki találkozott-e már ezzel a jelenséggel, mert nálam hiába van meg a deef spec a kasztra nem sebez könnyebben a minigun, pedig de jó is lenne.
A roncs hajót ami kettétört paracel-en (E-pont), még azt is ki tudnám ásni a minigunnal ha ez nálam is működne/bugolna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snip3r_HUN
addikt
Akkor bocs, én néztem el valamit

szerk.:(#25851) Terminator17: December 17, bocs rosszat írtam.
-
gali777
őstag
Dec. 17.

-
Bjørgersson
félisten
Inkább homeland of weapons.
-
DieHard
senior tag
Irták alant, volt már rá példa, igaz nem sürven.
Sosem felejtem el, BF2 pályafutásom elején szart sem értettem ezekhez a repülő alkalmatosságokhoz. Egyszer beültem egy tag mellé, és annyira elragadott hogy át tudott pl repülni helivel az egyik hid alatt, hogy elhatároztam, megtanulok vezetni. Pár hónap után a warez szlovák szervereken már azért megismerték a nevem mind heli, mind jet téren.
Mondjuk itt el is ment a kedvem tőlük :S -
mackosajt
addikt
Ha ennyire ki akarod őket maxolni, inkább menj fel olyan szerverre, ahol 2-3 ember van még csak, és ülj a helibe, menj zászlót húzni, közben védd magad. Ne effektív flagrun szerverre menj, mert abból lehet bajod.
Az, ha felmész egy szerverre, és közben beindul a harc, nem igazi flagrun. Pláne, ha közben ölsz is.
-
Laraxior
titán
1-2 óra flagrunt az életbe nem fog neked bizonyítani senki, bann nem jár, csak stat reset.
-
Neoteric
addikt
Hát ha a no explosion szerver azt jelenti, h az admin saját kezűleg egyesével b@szkodja ki azokat akik használják ezeket, akkor az már régen rossz.

-
ScomComputer
veterán
"egy kliens restart kell"-milyen kliens??

-
SiDan
tag
Hát bíztam benne, hogy a végleges már tökéletes lesz, de ezeket a "magasztos"
véleményeket olvasva fentebb... lehet várok pár patchet még, mielőtt beszerzem a játékot.
Addig ott a BF3
-
eugabesz
őstag
A kész játék meg 4 verzióval korábbi....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snip3r_HUN
addikt
...de sokkalta kevesebb gond volt mint a "végleges" játékkal...

-
SiDan
tag
Nem a proci teljesítményére értettem, hanem a béta verzióként kiadott félkész játék optimalizálatlanságára. Konkrétan, hogy 4 és 6 magos fx-eken valamiért marha rosszul futott. (Valami ilyesmit tapasztaltam én is. És elég gyakran leesett 5-10 fps körülre.)
Gondolom a végleges játékba ezt már javították. -
djxp01
senior tag
Jaja, úgy néz ki kapott a dice/bf4 egy kis DDoS támadást... Nem volt elég trágya az egész rendszerük, még a hackerek rátesznek egy lapáttal.. csodás...

Minden alapra visszaugrott a játék alatt (1-es szint), de szerencsére a battlelogban megvan az eddig elért eredmény.
-
SiDan
tag
Köszi a válaszokat.
Akkor nem sietem el a vga cserét. A bétával próbálkoztam, de a procim (fx-6100) miatt játszhatatlanul szaggatott, úgyhogy nem tudtam igazából tesztelni, mit bír a gtx660-am. -
embe
nagyúr
Nyomj a "Folytatás"-ra. Ha nincs az Origin telepítve, akkor valszeg felteszi, majd utána a lemezekről telepíti.
Ahogy előttem már leírták, valóban letöltést fog kiírni, de a lemezről telepít. Hisz menet közben kérni fogja a 2. és a 3. lemezt is. -
devilinsid3
addikt
mire leszeded akkorra megint jönnek ki új patchek (jó gigások), aztán azt megint szedheted le és bele is kerültél egy ördögi körbe

-
devilinsid3
addikt
szerintem amikor már bent vagy egy fiókban akkor nem az előtöltésre kéne kattintani, hanem telepíteni (ha meg így kell telepíteni akkor fel kéne dobni egy ablakot ami kéri a DVD-ket) utána meg csak a patcheket szedi le
#15396) bombibmw még 1 plussz pont az EA-nek, hogy a tízen akárhány gigát letölteti

nem gondolnak ezek a halandó falusiakra
-
devilinsid3
addikt
folytatás? bejelentkezés? és egyből tölt vagy mi? nem létezik, hogy dísznek adják a DVD-ket..
-
hege01
tag
Jól csinálod, "Folytatás", aztán majd kéri sorban a lemezeket + töltöget a netről is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diabetes - Cukorbetegség
- Garmin topik
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Energiaital topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az MBT law meg a kezdő engi rakétalövő.

csalódni nem fogsz a bf4 után
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)