Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympos
aktív tag
Csibe!
Igen, prémium jár hozzá, az EA sport oldalán írták.Összefoglalva:
- Ha most megveszed előrendelésbe a BF4 bármelyik verzióját, vagyis A) Béta nélkülit vagy B) Bétásat a Bonus csomaggal, akkor alapból BF4 PREMIUM taggá válsz a jövőben!
Kérdés már csak az, mennyi lesz az ára, ha nem rendeljük meg őszig. (?) Vajon a nagy Launch előtt emelik a Prémium árát?- Bonus csomag tartalma homályos, nincs bővebb infó róla. Gondolom videók, tippek, stb. vannak benne + BF4 Béta jog.
(Annak érdemes elgondolkodni rajta, akinek nincs meg a MoHW és/vagy BF3 Prémium tagság, mert különben a Bonus csomag mellé feleslegesen kapja meg másodjára/harmadjára is a béta jogot + 10EUR ad ki videókért...)- Mindenki le tudja ellenőrizni, hogy jogosult-e a bétára: Origin megnyit, Saját játékoknál BF3 kijelöl, bal egérgomb, játékadatok, kiegészítők között BF4 béta szürkén várakozik-e nagy napra…vagy nem várakozik, mert nincs jogod hozzá.)
- A béta felszabadítását az Origin program jelezni fogja, de előtte biztos be fogják harangozni.
@Csibe: link arról, ahol ezt találtam: [link]
4-es bekezdés:
4. What Battlefield 4 game editions will be available for pre-order?During the pre-order period, the following editions of the game will be available for pre-order:
Standard EditionPre-ordering the Standard Edition will grant you a Premium Expansion pack once it becomes available after the Battlefield 4 launch. The Standard Edition will be available on PC, Xbox 360 and Playstation 3.
Origin Digital Deluxe EditionThe Origin Digital Deluxe Edition is available for pre-order exclusively through the Origin store and comes with all content associated with the Standard Edition plus Bonus In-game Content and Exclusive Beta Access to Battlefield 4 when it becomes available. This edition is only available for the PC.
-
emiki6
veterán
Szvsz az IE egy jó nagy rakás trágya (hogy finoman fogalmazzak), amit normál ember (hogy ne sértsek meg senkit) csak arra használ, hogy letöltsön vele egy másik böngészőt.
A BF3-at meg nem "cseszték el", jó kis game.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Nem játszottam a bétával.
Tavaj március óta játszok vele.
Engem csak a colonel 100-asok zavarnak azaz idegesítenek és elrontják a játékomat (tisztelet a kivételnek)"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bul07
nagyúr
Nem lesz javítva a BC2-ben is rossz volt , a BF4-ben is rossz lesz
BC2 -ben még lehetett rajta finomítani cfg átírásával/kiegészítésével[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
albert8
veterán
-
SkyS1gn
félisten
Egyértelmű hogy PC, a 3-nál is ez volt, ráadásul a legjobb köntösében akarják bemutatni biztos hogy nem egy tejfölösdoboz 24 pléjer shitet raknak ki, next-gen konzol meg még nincs szóval...
(#1305) G4ula84 Tee inkább csak ne intézkedj! Nekem kell!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Azért konzolport ide, eladások oda... még mindíg becsülöm hogy szarfos konzolok helyett kipakolnak 64bivaly gépet.
Mondjuk már 3-nál is, ittmeg hatványozottan igaz, mivel itt fejlődik a grafika is (nem úgy mint a codnál) muszály PC-n demózni hogy meglegyen a Wow effekt, mert ha konzolon demózták volna a 3at akkor aligha lett volna akkora szenzáció.
A 4-et elnézve meg még annyit se fognak produkálni a mostani tejfölösdobozok... ps4, one meg nem játszik azon nem mutathatják, szóval más választásuk nagyon nem is maradt
(#1390) G4ula84 Nem is azt mondta hogy pislogós
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
akkor már rendelem is elő, na nem a tablet miatt amúgy az nem a Bosszúból a csaj?
Livius: hülyék az emberek, nem tudtad?
konzolon pl. egyáltalán nincs balanc BF3-ban, max az Admin rak át, de ha az nincs akkor simán előfordul, hogy 4 vs 12 vagy hasonló a felállás[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SkyS1gn
félisten
Ez nem vicc
Kevésbé lehet észrevenni de viszont kevesebb pontosságot ad a hip fire-hoz, maga lvl mondta.
-Amúgy már Patrich meg Troeddson is annyit mondott a dinótémára hogy "we will see" meg hogy "that would be nice"
hm.....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
silenced spas?... wtf?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Delta×
senior tag
-
devilinsid3
addikt
ezeket be lehet állítani a szervereken (mármint a no expl. hogy kickeljen vagy megöljön stb.), legalábbis normálisabb szervereken meg van oldva
azon is el lehetne gondolkozni miért születsz abban, ha egyszer no expl.
olvasni sem tudnak az emberek, pedig a legtöbb szerver nevében benne van.. akkor, hogy joinol be? randomba rábök és kész?[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
Átfutottam az összefoglalón és a Z-10W nem Z-11W lenne? A BF3-ban is 11, 10-re meg nekem Google nem dob ki semmi helikoptert.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Egonyolc
aktív tag
-
devilinsid3
addikt
itt inkább a képmutatásról van szó
amikor én említem meg akkor semmi baj azzal, hogy valaki 130fpsel akar játszani 100 helyett minek kötözködök, de amikor más említi meg, hogy mégis mi különbség van a 100-130 fps között az a világ legtermészetesebb dolga../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
szerintem sem kéne ennyire szidni a COD-ot én az MW2-ig szerettem velük játszani, sőt a Black Ops-ot is megvettem, de azt a gyengus gép miatt elcseréltem
ha így halad tovább akkor a bf is kijön 2 évente és semmivel sem lesznek különbek, mint a COD pl.
arról nem is beszélve, hogy a COD-ban van pár dolog ami jobban van megoldva
és ez a sok féle gránát (flash, stun meg apámfasza) szerintem maradjon meg egy COD vagy tactical FPS játékban, de BF-ben nem való/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
Nem, ezt látom... átmegyek szomszédba aki volt klántársam volt (énis Mw2-ig szerettem őket) és nyávognak a kis pöcsösök lobbyba meg ők is ordibálnak nekik vissza... szánalmas, mindenre megy az eeeassy, meg a másik anyázása!
Nem kell fikázni lejáratja az saját magát is, aki meg veszi az egy agyatlan zombi hogy nem lát az orrától messzebb!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest