Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Köszi..kipróbálom ezt a HGC-t.
Am pár éve szétbontottam a nagy AMD-s gamer atomerőművemet....így most kénytelen vagyok egy i7 es laptopról nyomatni GT630M videókarival +8Gbrammal ami rá van kötve egy 22 colos Lg monitorra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Am érdekes módon ezen is teljesen lagmentesen fut a játék...

-
Lavidaloka
aktív tag
Valami jó kis Magyar szervert tud valaki nekem linkelni....néztem az összefoglalóban de azok már mind nem léteznek...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Épp ezért kérdeztem mert amikor kijött a játék...akkor tuti hogy lehetett stingerrel is lőni.
Ez volt mindig a csel...
ilőttél egy stingert akkor az ellenséges heli ellőtte az elhárítót és akkor gyorsan vissza pilótába és ment is a 2 rakéta telibe.Emlészem arra is hogy sok ruszki aimbotos azzal szórakoztak hogy jetből szemből katapultált aztán
közben headshotot kaptam a helibe utána meg vissza esett a jetbe és repült tovább mintha misem történt volna...de gondolom ma is előgordulnak ilyen furcsa kis történetek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui: Be tudom állitani csak nem jó az F1 billenytyűm...okoska.
Nem értem miért kell egyből kötekedni....kérdeztem valamit aztán egyből megy az észosztás....
-
Lavidaloka
aktív tag
Sziasztok.
Amikor megjelent a BF4 akkor játszottam kb fél évig aztán bevallom sajnos csíterkedtem igy a pinkbuster anno engem is elkapott és buktam az akkori BF! Prémium account-omat.
Azóta eltelt pár év és most ismét megvettem a prémet... Eldöntöttem hogy újra kezdem előlről.
Tanultam az akkori esetből és megfogadtam hogy most teljesen tisztán fogok játszani.Kérdésem lényegében az lenne hogy egy kis bosszantó dolog tünt fel mióta újra kezdtem,hogy a kis scout heliben ha vezetek és átülök az anyósba akkor utána már nem enged visszaülni a botkormyányhoz.Régen ez nem így volt és hát jókat lehetett az anyósból gyorsan rakétázni az elenfél helikopterjét...de most nem enged visszaülni.
Ezt az opciót letiltották azóta vagy valahogy lehet ezt még kivitelezni? -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Kevin's
üzenetére
Én egy hónappal ezelőtt vettem egy Asus R9 270X DC2 TOP vga-t,de közben nem adtam el a GTX660-at....
Kb egy hétig bírtam elviselni aztán inkább gyorsan továbbadtam...és vissza a régi jó kis Msi GTX660.Fogadni merek,hogy Te gépedben sem fog sokáig porosodni az az AMD vga

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Zolee11
üzenetére
Jaja nálam is előfordult már hogy több száz méterről kiszedték a helit alólam RPG-vel...
Pedig magasan és gyorsan repülten.Szerintem ezt csak aimbot-al lehet megcsinálni.Ha ilyet látok akkor egyből kilépek és megy a report....(#36282) huby80:AMD-sek annyit panaszkodtak meg mántliztak,hogy külön OFF topicot kellett nyitni..szóval oda lehet nyomatni,ide nem.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És csak 73-an játszanak Debrecenben BF4-et..?

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
xavix13
üzenetére
Erről jut eszembe...ma beültem az anyahajón a kis helibe és egyből headshot.

Mondom mi a f@szom?Hát bazz a pálya másik végén oldalt a szigeten fekszik a csipálya......Kérdem tőle ez mi volt... aimbot?Dicsekedett,hogy 1628 méterről szedett ki.
Nah nekem se kellett több....kis helivel megkerestem ...még mindig ott napozott a legszélső szigeten.Olyat kapott seggbe hogy szó szerint berepült a picsába a tengerbe....

(#35501) yodamester10:Én elviselem ha valaki jobb nálam akkor persze OK....de ha valaki AA beáll a kezdőre a kis szigetre aktívozni az ne haragudj de egy kis gyáva senkiházi csicska...
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor azt írtam neki hogy egy kis csicska-g@ci....
Már bocs de aki paracell-en AA-val beáll a kezdőpont előtti szigetre aktívozni az a szememben egy kis gyáva csicska....
Öszes ilyen gyökeret banolnám....
(#35494) HeZzZ :Most is megtaláltak a smaw-osok meg már a kör végén mindenki minket lőtt(Jet,heli,stinger...stb)de hála a 2 hegesztő pajtásnak egyszerűen nem bírtak leszedni.....
-
Lavidaloka
aktív tag
Azt mondják Scout helivel nem lehet aprítani......Report

-
Lavidaloka
aktív tag
Azt észre vettétek már ,hogy van olyan szerver amelyik a kör végén hozzáad +1 kill-t....?

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
fogirobi
üzenetére
Én álltalában kerülöm az AA-s mapokat ...Legtöbbet Silk Road-on nyomulok a kis helivel.Bár ott meg ha valaki felkapja a HMV1-et akkor egy lövés temetés.
Ha meg felmegyek véletlen egy paracell-re akkor először megnézem hogy melyik csapatnál van az AA...és azokhoz csapódom.
Obliteration módot is szeretem mert ott AA egyik pályán sincs..
.Paracellen nem véletlen hogy kezdésnél egyből a B pontot megy mindenki foglalni.Akinél az AA van álltalában az a csapat nyer.
-
-
Lavidaloka
aktív tag
-
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Google crome-al csinálom de szerintem firefox is hasonló.
ctr+shift+J...aztán jobb egérrel gomb clear console és utána beilleszted ctr+v-el és enterRemélem érthető...

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem tom nekem scout helivel egyedül jobban adja....

Nem szeretem ha bekavarnak....volt már olyan hogy beült mellém a faxszi de se hegesztés,se rakétavető..mondom bazz akkor majd én.F3 anyósülés ből nyomtam egy stingert ez meg beillyedtt hogy nem vezeti senki a helit.....erre a marhálya beült soförnek de vezetni azt nem tudott szóval egyből bele is nyomta a földbe...

G4ula84:Múlt héten nyomultam rá nagyon a scout helire...akkor még csak 1600 Kill körül volt...most meg 3000.
(#34403) Laraxior
Most nézem hogy csak 1800...baz ennyit egy hét alatt összeszedek....
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
andris26
üzenetére
Én már egy hete eladtam az R9 270X-et mert nem jött be....Úgy ahogy van mántlistól együtt egy nagy rakás gagyi ipari hulladék.
Inkább visszaraktam az MSi GTX660-at ..és már qwára nem érdekel a mántli....
A GTX660 legalább halk és hűvös BF4 alatt,és soha egy lag vagy reccenés...nincs hang hiba vagy kilép error...és társai.
-
Lavidaloka
aktív tag
Sziasztok!
A HMV-1 rakétavetőt hogy lehet megszerezni...?Én nem találom sehol?Scout helibe egy lövés temetés....

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Scout heli vs Scout helivel ha egyedül nyomom akkor gyorsan anyósülés F2 stinger előkap tüz(ekkor erre álltalában az ellen elövi a terelőt) aztán F1 vissza vezetőbe és megkapja a heliből a 2 stingert.

Ezt még lehet utána fokozni még pár anyósból kilövött stingerrel....

Ezzel a módszerrel nem egyszer már volt olyan hogy én egyedül voltam az ellenség helijébe meg hegesztettek és mégis én kerekedtem felül.

-
Lavidaloka
aktív tag
Bazz gyerekek ilyet még nem láttam....:
Ülök nagyba scout helibe.....látom hogy a faxikám nagyon ki akar szedni a Jet-el.Épp szembe jött velem amikor ráeresztettem a 2 stingert ...erre ő szinte megállt a levegőben és katapultált aztán ugrás közben LMB-vel kilőtt ..és végül csak annyit láttam hogy visszaesett a Jet-be és nagygázzal elhajtott....

Nem vagyok beszívva vagy ilyesmi....tényleg így történt.

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Álltalában aki AA-val megy az beleül,benyomja az aktívot és nyomkodja a egeret....nagyon élvezetes lehet így játszani

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindegy mivel repülsz.....szanaszétkap az AA egy pillanat alatt.Egy rakétá párt ha kivédesz ..hiába mert 5 mp múlva újratölt és kapod megint.(Én azt lőném leginkább seggbe aki igy berakta a BF4-be)

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
lofagi
üzenetére
Jó sikerült a kis videó gratula....

Nálam is hasonlóak a beállitások,bár én kissé máshogy oldottam meg...szerintem kicsit egyszerűbb és talán könnyebb is vele célozni.Mondjuk mindenkinek más az egyszerűbb.

Egér érzkenységet ha kicsit feljebb veszed akkor ugye gyorsabban fordul..... Nálam is az A+D lett a dőlés....de a space+Lshift kilőve....így nem kell annyiféle gombot nyomkodni egyszerre....: Próbáld ki

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Múlt héten adtam el az ASUS GTX660Ti-t és most van egy R9 270X...de megmondom őszintén,hogy nálam a 23"LG Cinema3D monitoron egyből szembetűnt a különbség.Azért is kérdeztem az AMD tulajokat,hogy valamit csavarni kell a Catalist-ben vagy szokjak hozzá..
Egyébként az R9 270x szerintem jobban hasít ...csak a képi hatások valahogy mintha nem lennének annyira kidolgzva.Amúgy én nem vagyok se AMD se Nvidia Funboy....

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
AMD-sek....hagy kérdezzem már meg hogy pl Paracellen ha vihar van akkor miért nincsenek a monitoron vízcseppek...csak azért kérdem mert nemrég váltottam Nvidia-ról és azzal meg voltak..(PsyhX)?

Meg úgy általában mintha gagyibb lenne az egész grafika...Hiába húzom fel ultrára nem nagyon veszek észre különbséget.
de amúgy meg nem baj hogy gagyibb mert így jobban látom az ellent....Nvidia-val volt olyan hogy lerepültem a kis helivel és a portól nem láttam semmit...most meg épp csak porzik.

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
lowzor
üzenetére
Igen....megvannak a bizonyos helyek ahol tuti nem szednek ki.
Álltalában Obliteration-on szoktam helizni mert ott nagyobb az esély hogy életben maradj... Meg ott inkább a bombáért szaladgálnak és nem a levegőt figyelik.
Nah meg hát a bombás embereket is el kell taxizni......ami nagyon élvezetes bulivá szokott kiforrni.Nemrég volt egy nullásom is tök egyedül kishelivel....:Report
Tudom nem sok de én nagyon örültem neki...

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
lowzor
üzenetére
Nem sokan mennek vele,szóval nem kell sokat várni....épp azért amit az előbb leírtál hogy 2 perc max és véged.....Nah nálam ez már kb inkább 5-10 perc szokott lenni ....de addigra leszedek 10-14 emberkét.Utána meg ha látják hogy jól nyomod helivel akkor álltalában besegít valaki hegeszteni ...nah akkor megy igazán vele az aprítás.
-
Lavidaloka
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket vegyem BF4 alá?
Eddig Nvidia volt de a Mantle miatt lehet váltanék.GTX660Ti vagy R9 270X?
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Paracell Storm ultra=low.....
(#31675) Whysperer:Minek tuningolni azt a szegény procit?Tuti az a baja hogy droppol...

-
Lavidaloka
aktív tag
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
r-chee
üzenetére
Hát ezt rosszul tudod.....:
Kínában mindent szabad....csak az állami hatalmat kell tiszteletben tartani.Szóval például Kínában nyugodtan kimehetsz a piacra romlott húst árulni,csak ne politizálj!
Nálunk sajna ez pont fordítva van.....
Itt nyugoddtan szidhatod a politikát .... :lesz@rják!Utána úgyis jól megbüntetnek akármiért....

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
TechArtist
üzenetére
Valamit mókolnak már megint....

-
Lavidaloka
aktív tag
Hát még ilyet nem b@sztam amióta BF4-et játszok.....

Felmegyek egy kis szerverre....Scout helibe becsüccsenek.Szépen aprítom a népet(egyedül).Leszedtem már vagy 15 emberkét,de még mindig repkedtem(15/0)....erre az ellenség közül az admin banol mondván mert csak úgy(nehogy már veszítsen a faxa kis csapatuk).......Hát olyan cifrát káromkodtam hogy még az asszony is kiszaladt a szobából....

Ez volt az a szerver:AS Team
-
Lavidaloka
aktív tag
Bazz rájöttem ezek hogy csinálják scout helivel..:
Vesznek még +2 BF4 Acc-ot csak azért hogy segitsék a kis helit.Szóval ezek csak ilyen úgymond hegesztő "Welding Repair" Account-ok.
Beül a helibe aztán egy másik gépről/gépekről csak benyomja a hegesztö Acc-ot ami egyfolytába....akár két oldalról is csak repairozza.....hahahaha
Ui:Lehet viccnek tűnik de szerintem vannak ilyen betegek.....

-
Lavidaloka
aktív tag
Best Scout Chopper Pilot...felvettem havernak.
Hátha ad pár jó ötletet.......:hogy a pics@ba csinálja...

-
Lavidaloka
aktív tag
Gondoltam így LVL40 felé már illene megcsinálnom egy mission-t...
Nagy nehezen sikrült is kreálnom egy helikopterest...csak nem értek semmit mert nem ad hozzá semmi score-t hiába aprítom a népet a kis Scout helivel.
Most én vagyok ilyen láma vagy valamit rosszul csináltam?
Ui:Hozáadtam egy barátot a missióba mert másképp nem engedte létrehozni.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Én nem sírok ....csak elmondtam a vélemyem....bár 0.61K/D-el lehet elsírnám magam....
-
Lavidaloka
aktív tag
K*****meg*******@ssza az összes sniper....Utálom mindet...

Bazz beülök a helibe és ott vár a hegyről hátha valaki beszál aztán egyből kiszed headshot-al....és ezt nyomatja egész nap a hülyegyerek...aztán megy vagizni hogy milyen überfaxa 50-es kill/death statja van.....Minnyár leszedek valami aimbotot oszt szétcsítelem az agyát..az összes genyó snipernek.
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
Lavidaloka
aktív tag
Ég és föld......föleg amikor helivel nyomatom....

Amúgy sokkal hamarabb észre lehet venni az enemy-t...

Akárhányszor benézek ide sajnos a többség csak panaszkodik hogy sz@r meg kifagy.....
De persze ez érthető mert akinek tényleg nem fut rendesen az épp nem játszik hanem feljön ide firkálni....hogy:SZ@R
Nálam pl nagyon szépen megy minden a pach-tól függetlenül ,1920/1080-ban nyomatom..3D-beUi:nem szoktam ájuldozni de bazzzze most komolyan lehidaltam mert nagyon kemény ez a Game....Sőt:::Az asszony utálja ha játszok de a Paracell Storm-nál még ő is felvette a 3D szemüveget..

Nah megyek is vissza játszani..kb találkozunk 5673 hsz múlva..

-
Lavidaloka
aktív tag
Gyerekek ...mostmár 3D-be nyomatom ....hogy is mondjam...Nagyon odab@sz

-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Minden szerveren ezt a sz@r Operation locker-t nyomatják....

Bazz direct rászűrök hogy nem akarok operation locker-t ......erre akárhova megyek mindig úgy járok hogy álltalában mindíg ez a következő map....
Utálom,gyűlölöm,nem vagyok én barlanglakó! 
-
Lavidaloka
aktív tag
Húúúúú gyerekek.....Obliteration a legjobb a killing machine-hez!
Mindenki szaladgált össze-vissza a bomba után eszetlenül én meg csak aprítottam őket a túloldalról LAV-AD-val....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Prémmel együtt akarom eladni....

Áhh közben meg is találtam hogyan kell Resetelni....:Battlefield 4 reset stat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

em érdekelnek az ilyen földi cuccok bár asszem már megvan az a suaw vagy mi...Én kizárólag csak helizek..