- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andralin
üzenetére
Értelek, de azért valójában a szöveg várható kézbesítési idő. Van egy kis % amikor nem tudják tartani.
Ha megkapod azután reklamálhatsz az idő túllépés miatt és kérj valami kárpótlás, de a teljes szállítási költség szerinten nem fogják visszaadni.A feltételeknél olvasható: These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times. We are not responsible for the failures or delays in delivery resulting from any force majeure event, such as natural disaster, bad weather, war, and any other event beyond our direct control, such as public holidays and customs issues.
-
Andralin
aktív tag
Nem tudtam, hogy ez mire való, nem ezt ígérték, hanem 7-15 munkanapos kézbesítést.
Számomra irreleváns, hogy ezzel el lehet-e kerülni az adót, mert bőven a 22 eurós határ alatt volt a végösszeg a 6 eurós szállítással együtt is.Ebben számomra egyáltalán semmi méltányos dolog nincsen, én fizettem egy extra szolgáltatásért (gyorsabb kézbesítés) és a Banggood nem teljesítette azt, semmit nem kaptam a pénzemért. Úgy gondolom jogosan érzem magam átverve. Kulturáltabb országokban ha fizetsz valamiért és a szolgáltató azt nem teljesíti, akkor visszajár a pénzed.
-
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a European Direct Mail opcióért kifizeti az ember a borsos díjat, de jóval lassaban jön meg, mint ha ingyen postával kértem volna, akkor van jogalapom visszakérni a drága fuvardíjat? Szoktak ilyenkor fizetni, vagy határozottan elhajtanak?
Június 2. rendeltem meg egy terméket, ami sürgős lett volna, így kifizettem + 6,09 EUR fuvardíjat a European Direct Mail opcióért, ami 7-15 munkanapon belüli kézbesítéssel kecsegtet.
Nos a tracking állapota a feladás óta, több mint egy hónapja változatlanul ennyit mutat:
2018-06-02 12:44 Puurs, The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS.
Tegnap írtam nekik egy reklamációt, hogy nem érzem korrektnek, hogy a semmire fizettem ki a 6 euró pluszt és még sehol semmi hír a csomagról.
Erre jött egy lepattintó válasz, mely szerint ők rendben feladták a csomagot és ők csak 60 napra tudják garantálni a kézbesítést, az pedig még nem telt le, így várjak még türelemmel.Most akkor buktam a 6 eurót? Akár ingyenes, akár drága postázást választ az ember, minden esetben 2 hónapon belül kell megérkeznie? És a 7-15 munkanap szöveg ilyenkor nem számít egy kicsit félrevezetőnek?

Szerintetek van értelme vernem az asztalt, és ragaszkodnom hozzá, hogy visszaadják a 6 eurót, vagy esélytelen a dolog? Valaki volt már hasonló helyzetben?
-
bgabesz75
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nem jött meg még mindig a csomag.
Június 2-án rendeltem.
Tudna írni nekem valaki egy reklamációt amit
el tudok küldeni? -
-
sander74
tag
Üdv! Az european direkt mail valóban áfa-vám mentes? Mert hallottam, hogy valakinek kértek be adatot ilyen opcióval rendelt csomagról!
-
Nigér
őstag
Helló!
Rendeltem egy kárcórát, melyet 10 nap alatt sem sikerült feladniuk.
Nem tudják mikor lesz készleten (a terméknél azért ott figyel a 7-10 nap...), kérhetek refundot.
Viszont ha rányomok, azt írja ki hogy "transaction amount error".
Érdemes írni nekik, vagy ez is a paypal topikban olvasható hiba miatt lehet?Ha inkább oda való, akkor ezt kérném törölni és beírom oda
-
erikke17
őstag
Üdv. Rendelést hol tudok visszamondani? Még nem küldték el státusza Back Order.
Sajnos elfogyott nekik és Július 6.-ra ígérik ha akkor küldik már nem valószínű hogy befut időre

Csak ügyfélszolgálaton keresztül?
-
vegyszer
addikt
Lehetséges, hogy én értettem félre, de én úgy olvastam ki, hogy te elküldesz egy SMS-t nekem, és ezután dől el, hogy ha én olvasom az SMS-ed, akkor neked fizetni kell érte, de ha olvasatlanul hagyom/törlöm, akkor nem kerül az neked pénzbe. Mert erre a GSM technológia szerintem nem ad lehetőséget.
Az, hogy külön kezeli a sikeres küldés, és az olvasás státuszát, az meg más tészta...
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Esetleg olvasd el azt az üzenetet amire ezt írtam, valamint az utána született hozzászólásokat.
Nem egészen az a megközelítés amire te gondolsz.
Ahhoz, hogy a sms tartalmát lássam el kell olvasni, amíg mondjuk a led villog, hogy van bejövő üzenet addig nem tudod ki és mit küldött.
De akkor olvasás szó nélkül is igaz a folytatása a szövegnek amit írtam.
Nekem a Telekom a szolgálatom, ha elküldök egy sms-t felszámolja a költséget, tehát teljesül amit írtam: akkor az sms díj már felszámolva valakinek. a valaki az én vagyok.Ha azt írod hogy a sms-ben szereplő linkre kattintva nem lesz fizetési kötelezettség, akkor egyre gondolunk.
A többiek meg arra hogy abból valami hátrány lesz és azért nem akartak rákattintani.
Mi van ha igazuk van és akkor keletkezhet fizetési kötelezettségem egyelküldött/fogadott üzenet után? -
vegyszer
addikt
Most ezt komolyan gondolja bárki is, amit írsz?
Attól függően, hogy a másik félnek valami interakciót tesz-e, vagy sem, nekem keletkezhet fizetési kötelezettségem egy elküldött/fogadott üzenet után? Na ne.Ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy a Tesco csak akkor fizeti ki a szóróanyag terjesztőt, he Te elmész vásárolni is.
Szerinted ezt a GSM technológia hogy ellenőrizze, hogy olvastad az üzit, vagy se?
-
válasz
macilacus
üzenetére
Azt ugyan az előbb nem irtam, de a mobil app az külön kezeli az értesítőket. De kaptok egy ajánlatot egy nem fizetős sms formájában a BG-től, miért lenne az baj? Most pontosan nem emlékszem, de azon változtattak, hogy más formában is keresnek. Persze ha nem ők küldték, akkor tekintsétek tárgytalannak amit írtam.
Nekem egy 30-as számról jött, de rájuk kérdezek, hogy ők is tudnak-e erről. -
azbest
félisten
válasz
sambenez
üzenetére
így-így, valami sms átjáró, amit sokféle szolgáltató használhat. Nekem is voltak már különböző cégektől futáros rendelés érkezéséről értesítő sms-ek hasonló számról.
Amúgy elég bénák lehetnek, most sokszor angol ip-m van és volt már pár csörgetés uk telszámról
Bár lehet ez másik cég, mert banggodon nincs kitöltve. -
Srácok ne komolytalankodjatok már. Ez egy új dolog. Ha jól emlékszem 2 hete kellett ezt állítgatni.
Ha nem akartok ilyeneket kapni, akkor ne adjátok meg az Account settings-ben a Edit your profile-nál az alábbi értesítő küldéseket, My preference és ne jelöld a Newsletter subscription includes store news,new products,special offers,and other promotional announcements.: -
zeon.hu
nagyúr
Szép, mindenki kapja, nekem innen jött egy: 06707177701
Link volt benne, nem nyitottam meg, más se tegye.
Ment is fekete listára, javaslom másnak is. -
válasz
Markizmark
üzenetére
Értem. Ha nem automatikusan kéri a kártya adatokat és belépési link nélkül is megmutatja reklámozott terméket akkor nincs azzal gond.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Az sms-ekre nem kell kattintani, ha már olvasod a telefonodon akkor az sms díj már felszámolva valakinek.
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor nem én vagyok az egyetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak azt hittem van ilyen menürész My Orders-ban, hogy mielőtt elküldik simán vissza mondható

Bár lehet ez másik cég, mert banggodon nincs kitöltve.