Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes problémám lenne, 2 kérdéssel.
Egyik, van egy 5770es vga, van rajta HDMI kimenet, de ugye video (S-video) nincs, hogy tudnám legegyszerűbben egy hagyományos tv-re rákötni? Ami tényleg korrektül működőképes.
Van olyan LGA775os lap aminek az intergált vga vezérlőjén kívül tv-kimenet is van?
Köszönöm az ötleteket előre is.
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, mert már nem tudom mi lehet a baj.
Konfig: asusp5b, 2x1gb geil, 500gb hdd wd, ati hd3850, core2 duoE6550.
hiba: ati2dvag
Friss xp sp3, új driverek. minden új rajta.
mem test ok. táp hkcusp5550 ok.
a gép újraindul. korábbi napokban pedig csak fekete lett a képernyő. gép akkor nem kapcsolt ki, sem no signal kiírás. csak fekete lett és újra kellett indítani. Csak internetézre volt használva a hibák alatt. Internetszolg.-nál minden ok.Mit nézzek még meg??? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz herrká #19305 üzenetére
Ha már VGA-csere, akkor erősebbet nézzél az 5770-nél. A 4850-ednél az nem sokkal lesz jobb (max. 20-30%). Inkább nVidia GTX460, vagy ha már Ati, akkor 6850 kellene....
Igaz, ezek drágábbak még.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz DJ WOKKY #19359 üzenetére
Alaplapon nincsenek kondik felpúposodva?
Még egy tippem van: RAM. Vedd ki előbb az egyiket, aztán úgy teszteld a gépet, aztán csere. Látatlanban több ötletem nincs. (Rammal volt hasonló szopásom, 2x1 GB CSX 800MHz DDR2 közül az egyik baszakodott - uaz a hibajelenség, mint nálad - aztán végül meg is döglött teljesen. A másik azóta is hibátlan, a nejem gépében az megy már vagy egy éve)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mrThomi
addikt
sziasztok
Valaki rendelt már elektronikai vagy számitogép alkatrészeket a DigiStreetDs nevezetü onlineboltból? Onnan néztem ki a cuccaimat, várok valami tapasztalatot, informáciot megbizhatóságrol !
Köszi
-
attika89
senior tag
Helló!
Olyan problémám, van, hogy egy játék elindításakor a köv hibaüzenetet kapom:
'visual basic command line compiler működése leállt"Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: vbc.exe
Alkalmazásverzió: 8.0.50727.4927
Alkalmazás időbélyegzője: 4ceaf632
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: 406d1388
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.3.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 1b5b
További információk 2: 1b5ba2b2d2b4b8106d140668ddbc107a
További információk 3: 45cf
További információk 4: 45cf3ef3003399b38498479b9be3b3b9Fogalmam sincs mit kellene tennem!
Légyszi segítsetek!fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
psg5
veterán
Üdv!
Legegyszerűbb monicom 2.0-ás hangszoróval lehet-e bármit csinálni, hogy ne recsegjen?
Pl minden egérmozgást recsegve visszaad.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. Tudtok valami progit mondani nekem ami játék közben OSD-n mutatja a CPU adatait? A GPU-ra az MSI Afterburner-t használom.
-
adyh
tag
Hali!
Lehet úgy új partíciót létrehozni, hogy nem formázom meg az egész winyót? Csak az üresen lévő részt akarom fat32be tenni."Az akaraterő megteremti az utat"
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Sikerült összezsugorítanom a D meghajtómból egy részt, arra készítettem egy partíciót a Windows XP-nek, amire sikeresen rá is telepítettem.
Így lett 4 partícióm:-Rendszer számára fenntartott (C:_)
-Windows XP (D:_)
-Windows 7 (E:_)
-Lomos (F:_)Mivel egy merevlemezen van a két rendszer, így F12-ven nem tudok bootsorrendet változtatni.
Most akkor töröljem a két partíciót (C:_és E:_) és az üresen lévő területre telepítsek egy Windows 7-et?
Azt szeretném, hogy a gép indulásakor lehessen választani, hogy XP vagy 7 induljon.
(Feljebb erről kérdeztem)Fontos lenne, köszi.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19375 üzenetére
ha most az XP van fönn, és ezután akarsz Win7-et rakni, akkor semmi dolgod nincs, a Win7 automatikusan felismeri a telepített XP-t és rendszerindító menüt készít
ha nálad fordítva van a helyzet, akkor tedd fel az XP-t, indíts újra, tedd be a Win7 telepítőt, és a helyreállításban (Repair your computer) válaszd a Startup recoveryt, ezután fogja helyreállítani a Win7 a saját bootját és létrehozni a rendszerindító menüt
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
KiFe
tag
Sziasztok, barátom áthozta 4 éves Hasee márkájú laptopját, amit a kisfia leejtett, s azóta nincs háttérvilágítás a kijelzőjén. Ha jól látom Fujitsu Siemens Amilo L7310GW Inverter van benne.. Lehúztam az inverter LCD panel felé elmenő kábelét, a jelenség ugyanaz, ha megvilágítom zseblámpával, látszik minden - amúgy töksötét teljesen. Lehet-e inverterhiba, vagy bontsam jobban szét a lapost? Köszi
grimaszversenyre küldték a hóhért, mert eszméletlen fejeket tud vágni
-
villmoska
tag
sziasztok játékhoz mien proci jo én q6600-ra gondoltam. még kezdő vagyok asus p5b deluxe lapba kellene
Érdeklődőből lesz a vásárló
-
villmoska
tag
Érdeklődőből lesz a vásárló
-
Lenry
félisten
válasz villmoska #19389 üzenetére
[gondolatolvasó mód be]
mivel fogalmunk nincs, hogy milyen géped van most, így nem is tudunk mit ajánlani, ha meg mindenképp gépalkatrészt akarsz karácsonyra, adott esetben akkor is jobban járnál egy új VGA-val vagy több RAMmal, mivel olyan nincs, hogy "játékra processzor", tekintve, hogy általában az kevésbé számít egy játéknak.
[gondolatolvasó mód ki]
legközelebb pedig kérlek használd a "Válasz" gombot, másrészt meg írjál bőbeszédűbb és nyelvtanilag helyesebb kommenteket.
köszönjük.(#19391) villmoska mindjárt jobb
igen, az a videókártya mellé nem árt egy erősebb processzor. én nem biztos, hogy egy Q6600-ost vennék, mert a legtöbb játék még 2 procimagot se használ, nem hogy négyet. inkább egy E8000-esbe fektetnék, melyet magasabb órajelekre lehet tuningolni (ez inkább számít a játékoknak) és kevesebb áramot is fogyaszt és kevésbé is melegszik, mint egy Q6600[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19393 üzenetére
gyanítom, hogy az XP-nek a bootját ismeri föl a Win7-é helyett...
nem kérdezte meg, hogy melyik Windowst akarod javítani? ha jól rémlik, akkor feldob egy ablakot.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz PH-User #19397 üzenetére
hmmm....
ezt olvasd elGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Hotmail imap beállításhoz tudna valaki segítséget adni? Mármint úgy, hogy magában a webes felületben mit hogy kell beállítani.
Utána pedig thunderbird-höz szeretném majd beállítani.
Thx.
Véleményem szubjektív...
-
Lenry
félisten
válasz hackeeeee #19399 üzenetére
thunderbirdnél semmit nem kell állítani, beírod a mailcímedet, és az alapján automatikusan beállítja magát.
tudtommal weben sem kellett semmit állítani ehhez, bár ebben már nem vagyok biztos, rég volt, hogy elkezdtem használni.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic