Hirdetés
Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15501 üzenetére
Egy állítólagos "szaküzletben" szoktam nyomtatni, ahol nekik fotónyomtatójuk van gondolom eredeti patronnal, bár nem fotópapírra nyomtattam, de az szerintem nem is annyira vészes. Az a durva hogy volt egy kép amin egy malac volt fekete barnás szőrrel és mikor kinyomtattam akkor kerültek bele erősen kékes árnyalatok is! :-s Azt nem hinném hogy ennyire kalibrálatlan lenne a kijelzőm.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Zolás
addikt
válasz Bogyó bá' #15545 üzenetére
A baj az hogy furmányos biosa van és nem találom benne. Amugy én is erre tippelek de akárhogy nyomogatom nem akarja az igazat. Eszközkezelőben sem irja hogy tiltva lenne.
Viszont most ahogy ujrainditgatom a lapost a felső sarokba mindig kiírja hogy mouse not detected. Akkor is ha rá van dugva egy usb egér.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Bogyó bá' #15557 üzenetére
Nincs letiltva semmi a biosban. A legnagyobb baj az hogy nem is találok ilyet a biosban hogy tapipad vagy bluetooth device. Ha meg nincs ott nem tudom engedélyezni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zoli83
tag
válasz Bogyó bá' #15565 üzenetére
Végigfutott a HD Tune, nem talált bad sectort. Megcsináltam az elem kiszedést, úgy ahogy az alaplap könyvében le van írva, vártam 1 percet mielőtt visszadugtam. Kihúzogattam minden egyes kábelt, portalanítottam, és visszadugtam. Most mi a teendő, várom a kék halált?
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15521 üzenetére
Igazából legutóbb egy fotó üzletbe vittem el pár képet. Fele egy Canon tükörreflexes géppel lett csinálva, a másik meg a Samsung telefonommal, de annak olyan minősége volt, hogy muszály volt picit photoshoppal belenyúljak. A végeredmény meglepő, mert mind a kettő verzió csúnya lett. A telefonos azért mert alapból az volt, de a fényképezős meg fényképpé nyomtatva túlvezérelt színeket eredményezett.
De gondolom, ha egy olyan helyre viszem ahol tökéletesen értik a dolgukat az előhívók/nyomtató emberek, akkor tudják hogy az adott kép milyen lesz nyomtatásban!? Csak mert a fénymásoló üzletben ilyen belesz@rok emberek vannak, 'én kinyomtattam, ha szar nem az én saram, te basztad el!' beállítottsággal, a fotó üzletbe meg csajok vannak, akik alapból késnek mindig 10-20 perceket az előre lefektetett időhöz képest, viszont elég olcsón dolgoznak. A fotósnál csak utóbbi időben lettek ilyenek a képek, előtte gyönyörűen előhívatták.
-
wolfman
veterán
válasz Bogyó bá' #15700 üzenetére
Megnéztem ahol mondtad és ott RGB színeknél sRGB van megadva. No nem értem akkor.
Másik kérdés: Mi telik egy webtár szolgáltatónál 15 napba, hogy aktiváljanak egy .hu-s domain nevet? Eddig csak .com-ot rendeltem tőlük, azt aktiválták azonnal, most egy .hu-t kértem és azt mondták, hogy 'tudhatnám, hogy 15 napot vesz igénybe!' :-s Honnan tudhatnám?
Ez tényleg ennyi ideig tart, vagy csak mivel a .hu ingyenes, akkor mivel nem látnak belőle pénzt, lassabban is fogják megcsinálni?
-
fastleslie
senior tag
válasz Bogyó bá' #16025 üzenetére
1. nyisd meg a Programok és szolgáltatások ablakot.
2. A bal oldali ablaktáblán kattints A telepített frissítések megjelenítése opcióra, itt látod az összes telepített frissítéseket. Itt megkeresed Windows Internet Explorer 9 bejegyzést.
3. Kattints a jobb gombbal a bejegyzésre, majd válasszd az eltávolítást Internet Explorer 9 a számítógépről, és visszatér az Internet Explorer 8.
-
-
nyunyu
félisten
válasz Bogyó bá' #16168 üzenetére
Hja, nem az olcso DT 100-as szeriat kene venni, mert az tenyleg lassu.
Ma bedugtam az 1GB-s regi, asszem Adata pendrive-omat a melohelyi laptopba, Win7 siman felajanlotta ra a ReadyBoost-ot, amit a 8GB-s Kingstonra sosem ajanlott...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
moha21
veterán
válasz Bogyó bá' #19548 üzenetére
amúgy tele van ingyenes cd iró szoftverekkel a net.
(#19547) Wapetya: Ez komoly ? Ez neked táp ? Amúgy Bios reset, ramok ellenőrzése, melegedés ellenőrzés...
(#19550) bogyo112: Nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
fastleslie
senior tag
válasz Bogyó bá' #20146 üzenetére
A gépben kell használni és a rendszert érdemes futtatni róla, piszok gyors lesz! Nem a RAM hanem az alaplapi chipsetkészlet átviteli sebessége lesz a határ! (ezt még az SSD-k sem érik el...) ezért már 266MHz-es RAM-okkal is minden további nélkül... Viszont a méret miatt egy XP érzi jól magát rajta, és ha lemerül az akkuja, oda az egész rendszer! (a RAM áramtalanítás után elveszíti a rajta tárolt adatokat Talán a memrisztor a távoli jövőben! )
-
Kloden
senior tag
válasz Bogyó bá' #20316 üzenetére
Hát, nálam a router megy éjjel-nappal, szóval arra nem tudtam eleddig rákenni semmit. Szoftvergondokra tippelnék inkább nálam. Na erről jut eszembe, ha nem felejtem el akkor pár indítást kipróbálok majd holnap csökkentett módban hálózattal. Az kizárná valamilyen szinten a szoftverhibát.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
válasz Bogyó bá' #25619 üzenetére
Az ő garancia-bevállalási merészségükre nem bíznám rá az adataim meg az idegrendszerem biztonságát, az tuti.
Én az itthon is kaphatóak közül mindenképpen tartanám magam a Lenovo/Toshiba/HP/Dell quartett-hez (a Sony már irreálisan drága). Ha má' laptop. Nem véletlenül kerül valamivel többe. Szászor inkább egy némileg gyengébb, de picit drágább Toshiba/felsoroltak, mint bármilyen Acer/Asus/MSI/Fuji...
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mian
aktív tag
válasz Bogyó bá' #27540 üzenetére
igen, ugyanazzal, de gondoltam ha kiírja, hogy no signal akkor csak jó, vagy mégse? Volt már olyan egy régebbi lcd monitoromnál, hogy tápja meghalt, de az még azt se írta ki hogy no signal, csak villogott a ledje, de akkor megnézem majd egy másik kábellel
köszi[ Szerkesztve ]
-
-
megint én
őstag
válasz Bogyó bá' #28165 üzenetére
Ja, azt nem ártana majd bemásokni, de inkább majd a Crysis 2 topicban. Mondjuk ez univerzális topic, szóval itt is lehet, de ott előbb kapnál választ.
(#28156) shadow1901
A gigát választanám, mégpedig USB3, Sata3.
(#28166) agemate
Szerintem Abu85-öt kérdezd... Me fingom sincs![ Szerkesztve ]
-
válasz Bogyó bá' #29440 üzenetére
Azt vágtam, hogy mágneses teret gerjeszt, csak abban nem voltam biztos, hogy ez nem ártalmas-e a másikra nézve.
Köszi mindhármótoknak.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
donjohnson
addikt
válasz Bogyó bá' #36604 üzenetére
egy alternatív megoldás: utvonalterv.hu
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
veze
őstag
válasz Bogyó bá' #42412 üzenetére
én is megcsiptem egy hd4850-et kedvező áron (sapphire hd4850 ref. hűtéssel)
van egy bontott accelero s1-em rá akarom tenni, mert az nagyon egészségesen és csendben hűt..
a kérdésem hogy a ram süniket ti mivel ragasztjátok fel?
van ilyen kétoldalas ragasztószalagom . Papírszerű (műanyag?) nem tudom, de sok jót nem nézek ki belőle. Van pillanatragasztó, amit kerülni szeretnék..
van kétkomponensű műgyantám, ami nagyon biztosan ragszt, az adatlapja szerint 200 fokig hőálló, de hogy milyen hővezető? azt nem tudom. Bár sík felűletre nyomva pár század mm vastagságban is biztosan ragaszt és talán annyira nem "hőszigetel"
(ennél a ragasztónál attól nem tartok hogy leejtené)
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest