Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
válasz PH-User #7469 üzenetére
Hát azt, hogy ha 10-20m USB kábellel elvezetnéd a csatlakozót, hogy legyen USB-s WiFi kapcsolatod, akkor sokkal 1xübb 10-20m UTP kábellel összekötni a gépet, és a routret.
Most olvasom hogy ez nem teljesen jó +oldás.
Itt jön képbe a másik tipp:
A repeater, pedig arra jó, hogy a wifi hatósugarát bővíti ki mint egy telefon/tv átjátszó állomás:
[link]
Nem kell feltétle repeater, olyan WiFi-s router is jó ami tudja ezt a repeater üzemmódot (WDS-nek is hívják)[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz PH-User #7475 üzenetére
Akkor jó.
Szóval ha megelégszel a g-s sebességgel, akkot ez jó vállasztás lehet. Olcsó is és tudja a WDS-t. Azért a wifi-s, vagy tp-link fórumon is kérdezz rá, mert lehet csak papíron tudja. Nomeg azt is le kellene csekkolni, hogy spéci, vagy szabványos az antennacsatlakozója.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Killer01
őstag
-
-
NEMO1968
őstag
válasz PH-User #8913 üzenetére
Szia!
Ez bonyolultabb ennél.
Nem 1ező márkájú kondikat keverhetsz,ez nem gond.
Viszont a fajtája 1ezzen +azzal,amit cserélsz.
Gondolok itt papír,elektrolit,csillámszigetelésű,stb.(fene tudja még,milyen)fajtákra.
Feszkóban talán lehet 1kicsit nagyobb,de a farádérték +kell hogy 1ezzen.
Konkrétan a 6V-os helyett tehetsz talán 10V-ost,azonos faráddal.
A 10V-os helyett viszont jobb lenne max.12V-os.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
-
Lenry
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz PH-User #8919 üzenetére
Nem, ő azt fejtette ki, hogy ami lehet nagyobb, az a kondin feltüntetett feszültség érték. Mint ahogy előtte is elmondták.
Egyébként én számodra nem nagyon ajánlom, hogy manuálisan cserélgesd az alkatrészeket az alaplapon. Bízd olyan emberre, aki ért hozzá.
Az alaplapon lévő SMD alkatrészek kézi ki- és beforrasztása egyáltalán nem triviális művelet. Sokan vannak körülötte, kicsi a forrpad, stb. Ráadásul a viszonylag nagy frekik miatt rengeteget számít a forrasz anyag és maga a forrasztás minősége is.Az igazat megvallva, manapság egyszerűbb egy ilyet cserélni, mint javítani. (időben és pénzben is)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
-
Khaal
őstag
válasz PH-User #9059 üzenetére
Fizikailag semmi gond a vinyóval, eszközkezelőben megjelenik, betűjelet is kap, csak nem lehet hozzáférni az adatokhoz. HD sentinel is felismeri, a smart adatok is rendben vannak, csak mintha köddé válltak volna róla a cuccok.
Olvastam a getdataback nevű programról ami elvileg segíthet ilyen helyzetekben, de a 80 dolláros árat nem éri meg számomra erre az egyszeri alkalomra. -
megint én
őstag
válasz PH-User #9175 üzenetére
Tuning kezdőknek Ide klikk, és ott segítenek, én is ott kezdtem tuningolni...
-
fastleslie
senior tag
válasz PH-User #9175 üzenetére
A lehető legkevesebbet! Alapfeszen kellene próbálkozni először. Túl sok tuningnak nincs sok értelme, alig érezhető gyorsulásra lehet csak számítani. Ha az alaplap becsapható, használd mint 3200+! Nekem alapfeszen 2900+-ként megy, 400MHz-es FSB-vel 10x szorzóval 2000MHz. 3200+-ként 11-es a szorzó. Ha alapból nem menne 3200+, a biosban a lehető legkisebb feszemeléssel kellene először próbálkozni!
-
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz PH-User #9477 üzenetére
Mire dobja fel? Úgy értem mit csinálsz a gépen amire bedobja ezt a hibaüzenetet?
Amúgy az explorer.exe az a felületi megjelenítést (pl.: asztali ikonok, start menü elemek, stb.) szolgálja.
Nem lehet, hogy olyan beállítást akarsz neki megadni (esetleg olyan kiegészítő kisalkalmazást akarsz kitenni), ami nem jó?blabla
-
törölt tag
-
PH-User
addikt
válasz PH-User #9565 üzenetére
"A lemez önteszt során talált 5 hibás szektort.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra."
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
válasz PH-User #9565 üzenetére
Ezt az UAC mókát inkább nem kommentelem, pedig sokminden eszembejutott.
A winyón meg azért nem talál hibás részt a hdtune, mert nincs. Amit a HDsentinel ír, az azt jelenti hogy talált 5 hibásat, de lecserélte hibátlanokra. A lemezek szervezése olyan, hogy v an benne "tartalék". Kapacitástól függően x db tartalék terület van a lemezen, és ha 1-2 kiesik, akkor ezekkel a tartalékokkal helyettesíti. a SMART ezeket elfedi a gép elöl, ezért nem találsz másik progival hibát
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz PH-User #9575 üzenetére
Nyers vagyok? Nem hinném. Vagy szted melyik hozzászólásom volt nyers.
Sokan nem hiszik el hogy el kell olvasniuk a manualt, mert ők nem "hülyék", ők enélkül is készségszinten tudják használni a windowst/xy programot.
Valószínű nem én foglak meggyőzni arról, hogy miért gáz rendszergazdaként használni a gépet, és hogy az UAC érted van nem ellened. N+1 írás létezik ami ezeket taglalja.
Azért egy kis cikket találtam UAC témában:
http://logout.hu/cikk/norton_uac_tool/eloszo_es_az_uac_ismertetese.htmlFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz PH-User #9583 üzenetére
azt nem tudom h a virtualizacios technologiat milyen stuffok hasznaljak, es a +4, vagy -4 cache kovetkezmenyei sem tisztak elottem, igazabol errol szol a kerdes.
garancia nincs de az enyemre sem, igazabol par nap DOA warranty van, Dead on Arrival, vagyis csere, berak, megy OK, nem megy, AJJAJ
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest