- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt19900 #7917 üzenetére
A szörcsögő hang a tömítés szokott lenni, én is belefutottam már.
Nekem is egy pontosan 2.5 éves Philips Lattego EP5330 -al van gondom amúgy, de egy kicsit más. Gyakorlatilag értelmezhetetlen, semmilyen ízű kávét csinál. A darálót ha próbálom állítgatni, akkor jön a savasabb vagy keserűbb íz a két végállásban, de mást szinte alig érezni, tudjátok, az a tipikus rossz/semmilyen kávé jön ki belőle.
A gépet mindig is hímes tojásként kezeltem, minden karbantartás megkap, csak gyári eszközöket használok. Takarítom havi több alkalommal, szilikonzsírozom, kávézsíroldózom, cserélem az O gyűrűket, kapja a jó drága Aqaclean szűrőket. Valamint volt egy darálócsere gariban úgy fél éve (simán csak megállt mindenféle előjel nélkül), ekkor új darálóegységet kapott.
Nem is nagyon tűnt fel, mert az ember hozzászokik a lassan romló kávéhoz, de jött most a céghez egy Jura, és ugyanebből a kávéból olyat főz, hogy azonnal mentem az Árukeresőre, aztán meg gyorsan be is zártam
Mit lenne érdemes megnézni a meglevő Philipsben? A főzőegységet csak folyó víz alatt szoktam eltakarítani, azt viszont jó alaposan. A fenti nagytakarítás ultrahangos mósóval segíthet? Mert akkor belevágok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest