Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40764) 1stVikman


1stVikman
senior tag

Ez most jött szembe velem youtube-on: Szoktál autót mosni? Valószínűleg rosszul csinálod
Nem kedvelem annyira az embert, de egész jó lett a videó. Az átlagnak mindenképp hasznos ismereteket ad, és nem a hardcore szinten lévő embereknek ez bőven elég is.
Szerintem... :D

Amiatt is örülök az ilyen egyszerűbb videóknak, mert rendszeresen látom, hogy beröppennek a drágább kocsikkal, és durr neki a kefével. Persze alulról felfelé, többször fel-le összekenve az egész kocsit. Van pár fotóm, is, ha lesz kedvem kitagargatni a rendszámokat lehet feldobom.
Ma pl.olyat láttam, hogy valami otthonról hozott teleszkópos kefe-szerűséget használt a delikvens. Lehabozta a kocsit, a lefolyó trugyit újra végigkente a kocsin, majd a földön lévő ! habban még meg is tocsogtatta párszor (nehogy már szárazon karcoljon), hogy aztán a felnivel kezdve újból végigmenjen az egész kocsin. Ezt többször ismételte, de legalább közben előkerült egy vödör is, amibe párszor belemártogatta a a cuccot.
Kocsit porszívóztam (nem mostam, mert elég meleg van), és az asszony hívta fel rá a figyelmem, hogy mit is csinál a Superb-bel boldog mosollyal az arcán a hétköznapi autókozmetikus. :Y

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.