Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok! Nem is tudom hogy hova írhattam volna ez ügyben, de úgy érzem, Ti jártasak vagytok a témában és tudtok segíteni. Adott egy bátyám ki adott egy feladatot (bocs a sziporkáért
), mégpedig szerezzek neki egy HD film nézésére alkalmas, esetleg HDMI csatlakozót tartalmazó videókártyát, ami vagy szinte néma vagy teljesen passzív hűtésű. Filmet fog nézni vele, videót szerkeszt néha meg Photoshop-ol, játszani kb egyáltalán nem szokott, így nem is kell bivajerős legyen.
Nézegettem én a 3000-es meg 4000-es szériákat, de annyi fajta van mint a güzü, eldönteni sem tudom melyik lenne jó választás. Ti melyiket ajánljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 4
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest