Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Ha nem nagyon játszik akkor nincs szüksége nagyon drága kártyára sem
Nekem egy sapphire 4670esem van, fullhd tv és monitor hozzácsatlakoztatva, nagyon sokat filmezek (720p 1080p egyaránt),de a hangját egyáltalán nem hallani
Azonban,nem tudom lehet e ilyet,de én mégiscsak egy nvidia kártyát ajánlanék inkább, mivel ezek támogatják a level 5.1es kódolású filmeket, szemben az atikkal, amelyek nem.
szóval, ha főleg a hd videózás lenne a cél akkor én egy passzív palit 9400gt-t ajánlanék -
törölt tag
válasz
wolfman #5999 üzenetére
Szia! Végül is nem írtál annyira rossz helyre mert szívesen segítünk, de egy fokkal alkalmasabb hely erre ez a topik, a legkeményebb szakértők ide járnak: Milyen videókártyát?
Ettől független az én válaszom az, ha egyáltalán nem játszik, elég lehet neki egy belépőszintű HD4000-es is, például egy ilyen, ez passzív hűtéses is éppen, és van rajta egy rakás kimenet: AMD: új belépőszintű Radeonok HTPC-kbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Formula-1
- Ninja Gaiden Ragebound teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Socket AM4
- Androidos tablet topic
- Ghost Of Yōtei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő