Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsotyek

tag

válasz miresz #18184 üzenetére

Hahó, nem arról beszéltem, hogy az baj ha valaki néha kicsit iszogat!!! Szerintem tök helyén van ha jólesik. Azt hiszem aközött, hogy otthon vagy a haverokkal kicsit az ember iszogat,de kulturáltan viselkedik még nincs kivetnivaló. Én sem tagadom meg a finom borokat, sőt ilyenkor télen kimondottan imádom a forralt bort fahéjjal és szegfűszeggel ízesítve. Sőt még a gépemet is szoktam tuningolni.
    Azt hiszem az viszont kicsit másabb kategória amikor fiatalok (tizen, huszon évesek) beisznak, vagy éppen bedrogoznak és az utcán randalírozva másokat sértegetnek bántanak.
    De kezdem azt is észrevenni, hogy ezen a fórumon egy komoly dolgot nem lehet leírni, mert itt annyira kedves emberek vannak, hogy rögtön fikázni kezdik az embert.
    Ugye az egész abból indult, hogy én leírtam, hogy a használt kártyámat teszteltem a FulMark programmal. Erre kedves fórum társam fikázni kezdet, mire én tettem pár megállapítást arra, hogy mások rendszeresen tuningolnak, tesztelnek. Valamint azt írtam, hogy inkább ezt mint a randalírozás.
    De ezek szerint a többség ahelyett, hogy egyetértene inkább gúnyolódik és fikázza az embert, bezzeg ha őket fikázzák, gúnyolják akkor rögtön törölve van a hozzászólás is esetekben.

Új hozzászólás Aktív témák