Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Érdekes, mert először tényleg semmi baja nem volt... Aztán jött az, hogy nagy riktán ilyen bevillanások voltak játékok alatt, de kiléptem, újraindítottam és nem volt gond. Aztán ilyen fehér és piros pöttyök jelentek meg elég elszórtan, főleg ott látszódott, ahol sötét volt (Skyrimben pl. a barlangokban a falakon). Most meg már iszonyatos...
Akkor gari lesz ebből, úgy látom...
-
-
Ez így ebben a formában akkora hülyeség hogy a fejem verem bele a falba. Most komolyan, a színvonal esik vissza, vagy csak mindenki szid mindent és egymás vérét szívják jelen fórum négy fala között!? Szóval a Gigabyte, mint gyártó nem is olyan rossz, sőt az egyik legjobb. Mint mindenből, előfordulnak itt is hibás darabok/termékek, úgy mint más gyártónál is! De az már biztosan nem igaz hogy rengeteg hibás darab van náluk, inkább csak annyi mint más cégeknél, de mivel van garancia, általában kicserélik és akkor gond megoldva. Nekem volt már nagyon sok "kék gyártó féle" termékem, egyikkel sem volt gondom, utóljára egy Giga 6850-es kártya volt a tulajdonomban, sajnálom hogy eladtam, bár most Asus DC 6850-es ketyeg a gépben, de nem azért cseréltem le mert Gigabyte volt ráírva, hanem mert nem fekete nyákra épült, más esetben mai napig hűen szolgálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Borderlands 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest