Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
válasz
Agyzuzo #18253 üzenetére
Mivel nekem zsinórban ez a második giga karim ami selejtes, inkább visszaviszem és becseréltetem egy másik gyártójú 6870-re.
Nekem nem játékban,hanem inkább 2D alkalmazásokban és asztalon, netezés közben műveli a szemetelést,villognak össze vissza a fekete meg színes kockák...elég idegesítő tud lenni.
Sajnos azon is csak a gari segíthet.
-
-
TecK
tag
válasz
Tothgera30 #18233 üzenetére
Én is azért írtam hogy ne vegyetek giga karit, mert mostanában nemtudni mivan vele de eléggé gyengélkedik!(említettem is hogy volt giga lapom nem is egy és semmi baja nem volt sosem)
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy kifogok egymás után 2 hibás darabot...
-
TecK
tag
Na megyek kihajtom még a lelkét , rontani már úgysem tudok a helyzeten vele ha játszok (remélem) aztán ha sikerül akkor szereztetek egy nem giga 6870-et.
-
TecK
tag
válasz
#21346560 #18216 üzenetére
Igen,én is arra tippeltem...de nagyon nem érdekel, hogy mi baja van, hanem hozzanak nekem egy hibátlan kártyát mert ez már kész vicc komolyan mondom...sosem volt gondom a gigával (jó,nem volt sosem giga karim) de azonkívül volt lapom nem is egy és tökéletesen tették a dolgukat,nem tudom mostanában mivan a gyártóval
-
TecK
tag
Nah, csak hogy lássátok, mit szokott művelni (ég mindig csak asztalon, netezés közbe stb) az én kis GIGABYTE HD 6870 SOC-om
Párszor megfogja is idetol nekem ilyeneket,aztán odahúzok egy ablakot,eltűnik,aztán látni az ablak kereténél is,meg random helyeken néha feltűnnek ilyen kis kockák, néha színesek,néha nem...
Már szóltam annak akitől vettem, hogy nekem ebből a Gigabyte-ból egyszer s mindenkorra elegem van,hiába a három ventis hiper szuper hűtás ha ilyen sz*rok a kártyáik...ez a második hibás darab ami nálam van
Sajnos igaz a mondás,rengeteg a hibás darab köztük,senki NE vegyen giga kártyát mert megjárja vele,mint én!
-
TecK
tag
Sziasztok!
A következő lenne a gondom.Van egy Gigabyte r687oc-1gd kártyám ( legújabb ccc-vel) és az a gondja,hogy az asztalon vagy ha valami csinálok (játékon kívül) akkor néha véletlenszerűen megjelennek ilyen színes vagy fekete kockák és ha odahúzom az egeret vagy az egyik ablakot, eltűnnek.Folyamatosan ezt műveli és nemtudom hogy miért.Játékban, akármelyikben tökéletesen működik, de észrevettem,hogy a menükben vagy ha megsebesítenek és előjön a 2d-s bevérzés akkor előfordul csomószor hogy ott is kockák jelennek meg.Hallottam valami olyasmit, hogy ha állítok a profilon a ccc-ben akkor elvileg meg fog javulni,de nemtudom hol lehet másik profilt készíteni.
Megjegyezném , hogy egyszer már kiírta hogy ati driver stopped responding and has recovered.
Vélemény?Segítsetek légyszíves!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladva ! ! ! ASUS ROG GTX 1650 4gb DDR5 1x6 PIN !
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest