Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
nokia5300 #295 üzenetére
''Láttam a tesztjét és a dx10 teszt kicsit elkeseritő.
''
MIFÉLE Dx10 tesztet???
Jelen pillanatban csak az NVIDIA szponzorálta Lost Planet van kint, ami nem igazán reprezentatív, meg egy félkész Call of Juarez demo (ill. ha jól láttam kettő, egy ATI-s és egy NVidiás?)
Szintetikus shader tesztekben valamind DX10 SDK sample futtatásában viszont fényéveket ver az R600 a konkurenciára. Tehát jelen állás szerint halvány lila gőzünk sincs milyen lesz igaziból DX10 alatt. -
Tuco Ramirez
őstag
Lehet, hogy az a tény is bejátszik, hogy azok közül, akik az elmúlt fél évben akartak felsőkategóriás, DX10-es támogatással rendelkező kártyára beruházni, más alternatíva hiányában már beújították valamelyik GeForce 8-ast (persze a legelkötelezettebb AMD/ATI fanok kivételével). Azt pedig valószínűleg nem sokan fogják lecserélni HD 2900XT-re.
-
nokia5300
csendes tag
Érdemes ilyen kártyát venni vagy inkább 8800gts?Nem tudok dönteni.Láttam a tesztjét és a dx10 teszt kicsit elkeseritő.
-
Newneo
csendes tag
Oks thx majd meg látom .Magamnak maximum Junius 15-ikéig [Suli off ido pont] adok idot meg szerezni egyet
De akkor ellatok mindenkit 3Dmark 03/05/06 Cod 1-2 UT 2004 Stalker stb ...
tesztekel
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Vedd meg nyugodtan, rossz boltot biztosan nem csinálsz vele. Fél éve azt lehet olvasni mindenütt, hogy még várni kell az új VGA vásárlásával, mert jönnek az új kártyák, esnek az árak, stb. Csak hát ez eddig is így volt! Mindig lesznek újabbak (kezdetben drágán), a régebbi kártyák ára meg a jövőben is lassan, de biztosan csökkenni fog. Ez az élet rendje...
-
MZsoltee
veterán
A kistesókról nem tudtok vmit? A közép kategóriára gondoltam!
-
Xelo
addikt
engem meg a 2900XL érdekelne most, csak jönne már.. remélem lesz 512vram-mal szerelt változata is
8800GTS640t tudok szerezni már 350$-ért is, 2900XTt 410$-ért, játékoknál nem látok vmi nagy különbséget tesztekben, ezért eddig nagyon a 8800GTSen gondokozom..
-
Newneo
csendes tag
Sapphire is jo lenne de ugy halotam hogy nicsen hozzá Molex->Pci 6pine átalakito csatlakozo az meg nekem pont hogy kene
nem akkarok még tápotis venni + z0ty meg györön van
szóval nem igazán esikutba
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Láttam 90.000 huf alatt saphiret asszem a zotty vagy kinek a bazárjában.Itt a prohardveren az aprohirdetések között.
-
Newneo
csendes tag
Tud valaki mondani boltot budapesten a hol van MSI HD2900XT 90-85K alatt már nagyon kell egy ilyen kari
-
Angelo69
senior tag
Nem tud valaki informaciot a Sapphire Ultimate tipusu karianak a kiadasarol?
-
dsaf2374
csendes tag
Nekem is ezek a bajaim. Na meg a vizsgaidőszak...
Nem tetszik, hogy még alig egy-két helyen lehet kapni. Ezért az az egy-két üzlet egész nyugodtan kérhet akármennyit érte... De nem tőlem! Most, hogy úgy körvonalazódik, hogy a 2900 XT többet tud a 8800 GTS-eknél, én is ilyen kártyát szeretnék. De nem ilyen áron.
Úgy okoskodtam eddig, hogy elég lesz a 8800 GTS 320 MB mermóriával. Aztán kijött ez a kártya, és azt mondom, egye fene, megér plussz 20 ezret. De nem harmincat! Ekkor már igaza lenne annak, aki azt mondaná, hogy innen már megint csak egy huszas a 8800 GTX...
Vagyis nem jó ez a hazai árazás. 8800 GTX már 110 k-ért is kapható, a 2900 XT meg többnyire 100 k-ért. Így aztán kinek éri meg?
Ezért vár szerintem mindenki. Amíg nem áll be itthon is a normál piaci ár, addig nem éri meg ezt az elvetemült árát. -
pootytang
tag
egyszer el kell kezdeni
-
Mozso26
senior tag
Na most már egyáltalán nem vicces.Miért nincs senkinek ilyen karija?
Nem hiszem hogy mindenkit ilyen türelemmel áldott volna meg az Ur.
Szerintem arrol lehet szo hogy a 8800 gts sokkal olcsobban jobb vétel, ár/érték arányban.
Vagy az lehet hogy még senki nem látja tisztán a kártya képességeit és nem kockáztat.
A utolso elképzelésem pedig hogy külföldön sokkal olcsobb, és ezért senki nem akarja hizlalni a magyar kiskerek pofátlan tulajait. -
pootytang
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni , mert egy AGP-s videókártyát akarok venni, a x 1950 pro-t néztem ki magamnak, de nem tudom várjak-e még vele, kijön- e a HD 2600 XT/PRO AGP-s változata a közeljövőben. Nem tudom érrdemes lenne-e várnom az új ATI-ra? vagy az x 1950 pro jobb választás lenne-e ? A DX 10 miatt nyilván jobb lenne a 2600, de sebbeségben meg verheti-e az 1950 pro-t? A Sapphire honlapján már vannak rá utalások hogy AGP-s 2600-saok is megjelennek majd csak nem tudom ez mennyire lehet igaz......... -
feka007
veterán
Jött már ki új driver a karihoz? Látni szeretnék már reális eredményeket.
-
Newneo
csendes tag
Táp csatit adtak hozzzá pci osat ?
-
Mozso26
senior tag
PLS akinek ilyen karija van , kérm szépen irjon má be eredményeket.
-
BioNiCMaN
addikt
MINDENKIT kérnék, hogy nézze meg ezt [link] és, ha tud segíteni a kategóriák felállításában, illetve bármiben ATI ügyben, akkor keressen meg PÜ-ben!
RV350-től gondoltuk létrehozni a kategóriákat. -
Salvatore
tag
válasz
elit_hun #259 üzenetére
Sajna több képet nem tudok csinálni, mint ami fennt van, mert a karit már elvitték.
Szóval a kari Shappire márkájú: Mag:850MHz, Ram: 1050(2100)MHz volt.
Driver: ami jelenleg a hivatalos oldalról letölthető legfrissebb.
Proci sebesség az egyik 3DMark képen látható (3584MHz E6400)
Ram sebesség: 896MHz 5-5-5-15
Képek: #211-es hozzászólásomnál.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Egyelőre úgy tűnik Salvatore-t rakom be, csak kéne tőle egy márkameghatározás, CPU óraajel, illetve talán egy kép ahol fent van elegendő adat
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Ha nem túl nagy probléma nektek, felraknám a 8800 listára a legjobb 2900XT eredményt
Meg próbálom egyedül megkeresni, de azért megköszönném ha beírjátok nekem
-
szacsee
nagyúr
Remélem nemsokára lesz valakinek a tulajdonába ilyen kari, nem csak átutazóba!
Mindenki elpasszolja, mert nyáron jól felfűti a szobát, de majd télen sajnáljátok!
Hú de rég hallottam már ezt a márkát:[link] -
Newneo
csendes tag
Mert a nagy átlagnak nicsen olyan erosgépe hogy Dx9 tudja nyomatni nekem meg ezzel a gépel még elmen kb 40-70fps de az már nem olyan jo mert a hoz hogy normálisan beadja meg futás stb jo legyen ezért dx7 be 125-250Fps van nekem ''333fps meg lenne kicsi grafikán de azt betiltoták már mert sokkal gyorsabban lo fut és nicsen hangja nehéz fegyvereknek pl MP44 de 450FPs Folott hatalmas ugrások és semilyen fegyvernek nicsen lépés hangja ha futsz vagy is bug'' Szoval ezért fontosabb a Dx7 ha Dx9 be is lenne 125 vagy 250 akkor azzal tolnám én is
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Grat
Cod 2 is nezd már meg
olyan DX7 1280x1024 Extra minden ha meg tennéd nagyon meg kösszöném
-
Mikádó
senior tag
Hali!
Most sikerült betuszkolnom egy HIS HD 2900XT vga-t a gépbe. Hamarosan jönnek az eredmények
Üdv -
-
rocket
nagyúr
válasz
dsaf2374 #232 üzenetére
Itt egy review a hazrol: [link]
Ebbol a kepbol itelve valoban egesz tagasnak tunik a haz, es a hutese is jol van kialakitva, de gondba lehetsz a VGA szlottal egyvonalban levo HDD szlottal, valoszinuleg ott nagyon befog logni a kartya, es nehezen vagy egyatalan nem lehet majd a vinyok csatlakozoit bedugni. -
dsaf2374
csendes tag
Amúgy még valami.
Meg tudná vki nekem magyarázni, hogyha az ajánlott kiskereskedelmi listaára 400 $ a cuccnak, akkor itthon miért indul kb 500 $-ról? Külföldi oldalakon kutatgatva mindenhol olcsóbb, mint itt... -
dsaf2374
csendes tag
Értem én, hogy nem htpc-kbe való videokártyáról van szó. De megnézted a linken a házat? Ez gyakorlatilag egy vékony midi tower oldalára fektetve. mindössze magasságban (állítva szélességben) kisebb pár centivel az áltag midi házaknál. Így sem esélyes?
Amúgy fekvő kialakítású házat keresek, helyhiány miatt. Ezért is jött szóba a méretes htpc ház. -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #227 üzenetére
Ilyen ''gyorsasagban'' haladnak driver fronton, akkor kb. a catalyst 7.7-7.8 fogja talan utolerni a hardvert
Felmerult bennem mar a kerdes, ha tenyleg honapok ota keszen volt az r600 akkor mit csinaltak driver fronton ezek alatt a honapok alatt, hogy a megjelenesre ennyi futotta?
Szoval vagy nem volt keszen es hazudoztak (ez a valoszinubb mert az igert ''azert kesik mert family launchot szeretnenk'' se tortent meg), vagy ennyire voltak kepesek honapok alatt driver fronton, akkor viszont nehez idoszak all elottuk.
[Szerkesztve] -
dsaf2374
csendes tag
Másrészt a méretei aggasztanak. Teljesen új gépet építek, és szeretnék olyan házat venni, ami kellően benntartja a zajokat és megfelelő hűtést tesz lehetővé. Még a nagyobb HTPC házak is szóba jöttek. Például a Thermaltake Tenorja.[link].
Szerintetek belefér ebbe egy ekkora kártya? S ha belefér, nem kap benne hőgutát? -
Komplikato
veterán
Véletlen elnéztem a HKEPC oldalára, és látom ők 17-én raktak ki tesztet 14-e helyett, viszont itt 8.38-as driverrel csinálták. (Pontosabb verziót nem tudok, elvileg van már RC2, RC3, sőt RC7 is.)
Gondoltam hátha érdekel valakit. Meg lap alján van egy érdekes táblázat a shader teljesítményekről.
[link]
Persze az oldal kínai nyelvű, de a táblázatok és a konfigleírás ánglius. -
dsaf2374
csendes tag
Sziasztok!
Végignyálaztam a topikot és felmerült bennem néhány kérdés.
Először is még mindig zavar az a 8 tűs pci express táp csatlakozó. Nekem is csak 6 tűs tápcsatlakozóm van, azzal mégis hogy megy el? Az egyik oldalt kimarad 2 lyuk és kész, nem hatódik meg tőle a kártya? -
rocket
nagyúr
Asus hd2900xt AquaTank
[link]
[Szerkesztve] -
Newneo
csendes tag
Ja meg csak akkor van ilyen hangja ha nagyon melegszik
csak egy jo hutés kell a gép házba azt csá na mentem dolgozni
kell a Money
-
Newneo
csendes tag
Je nem sokára meg lesz nekem is a money azt megyek egy MSI HD 2900XT ért
látam videot a hol Crossfireben kötve hát nem volt széphangja
Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=7h3vUEYaLYs de szeritnem ami nekem van ház k*rva jol szelozik nem fogmelegedni annyira ''Thermaltake Kandalf'' Szerintetek sokat fogdobni a gép tejesitményén hogy X1600Pro helyet ez lesz
-
Salvatore
tag
-
Mozso26
senior tag
válasz
Salvatore #217 üzenetére
Remélem egy kis ideig még nálad lesz a kari.Nézd meg jatekok alatt frapsal , és a pontos hömérsékletet is biztos tudod valamivel monitorozni(én nem ati hoz az nv temp loggert szoktam használni)
Obliviont, feart r, rainbow sixet ha meg tudnád nézni
Mert ha zsir akkor már a jövö héten lehet h beujjitok egyet én is. -
Sogron
tag
Sapphire HD 2900XT 70 800+fa= 84960 forintocska! Esik ez, nem is kicsit!
(Nagyker, természetesen!)
[Szerkesztve] -
Salvatore
tag
1. Hát eléggé, hajamat elég gyorsan megszárítaná hátul.
2. Nem hangosabb sokkal, mint a 8800GTS
3. Kipróbálom majd
4. Egyelőre nem tudom, de ha ATI-s vagy akkor nem kérdés
5. Adsz nekem sok pénzt akkor hamar
Egyébként eddig csak a saját gépembe próbáltam ki 64-es vista alatt legújabb hivatalos driverrel, E6400-al minden alapon adott a 3DMark06 8400pöttyöt. -
Salvatore
tag
Az az igazság, hogy nem magamnak vettem hanem egyik haveromnak építek össze gépet (aki ATI fan), tehát holnapig van nálam. Mindenesetre amennyire tudom letesztelem.
Első válasz: igen 2év garis
Ha valakinek el tudom majd pattintani a 8800GTS-em, valszeg én is beújítok egyet.
Már csak a K10-et várom és akkor a Core2Duo-m is megy a levesbe és visszaáll a rend -
Pyton
aktív tag
Helyes, helyes, tessék tömködni az AMD összelapult zsebeit!
(nekem egyelőre marad a 256 bites 9500-as)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest