Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3kk
őstag
válasz
SzlobiG #1497 üzenetére
Ne okoskodj na, foleg arrol ne amihez nem ertesz, a 3dmark nem 1 eves ''anyam ad videokarira penzt, benyomom a 2k6 ot, oszt megvan a score, es villogok'' benchmark.
Megsugom, hogy a 3dmark01 meg osszetettebb, meg nehezebb es meg idegtepobb mint a Superpi, pedig az koztudott, hogy mennyire fugg a tweakelestol. -
M3kk
őstag
Annak oromere, hogy ostag lettem ittvan nehany kep a karirol
[link] -
AMATŐR
őstag
Van e már olyan 2900XT, amelyik gyárilag tuningolt? /léghűtéses/
-
M3kk
őstag
válasz
feka007 #1485 üzenetére
LOL, az a baj, hogy oda skill kell, es aju ben ert hozza az a ''Nem nagy szám'' beszolassal lerendezi.
Megsugom, hogy ez a mostanig megjelent legkomplexebb benchmark a cpu+ram+video+skill tesztelesere, persze akinek nincs meg az utobbi, az lelamazza, meg le ''Nem nagy szám'' ozza a legjobb benchmarkot. -
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG #1472 üzenetére
Azert nem 1280x1024-ben AA es 4X af mellett egy elavult benchmark progival kene keresni a kulonbseget a 512 gddr3 es 1gb gddr4 dx10 kartya kozott
Volt par teszt kartyarol, erzekelheto kulonbseg 1920x1200+ felbontasnal AA+HDR mellett jelentkezik a jelenlegi dx9 jatekokban, de nem hatalmas az elonye max. 8-10% ehez kepest kb. 30%-al tobbe kerul, persze aki hosszabb tavra venne annak meg jol johetne de aki ebben az ar katelgoriaban vasarol VGA-t biztos nem 2 evre tervez -
Hát ezt megkell, hogy cáfoljam.
Kicsit meghúztam én is a kártyát:
3DMark06 12607 [link]
3DMark05 21856 [link]
Jól látsztik, hogy 06-ba alig számít a procc 05-be meg annál inkább, szal azért annyival nem megy az jobban tuningba.
Én kártyám még többet is adott SM2.0 meg HDR/SM3.0-ba te a csak a procc miatt kaptál több pontot.
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
=)) Az egy duma.
Nehol meg a gtx sli folott is van, jatektol fugg..
Johogy nem hoz jobban egy olyan jatekban, ami nvidiara van optimizalva alapbol.
Egyebkent van/lesz XTX is..
Ar/teljesitmeny szempontbol ez a kari jobb szerintem mint egy GTX, es ez meglepo az en szambol, mert koztudott, hogy az atit nem kedvelem az X1xxx szeria ota..
( melegedes, hangossag, bonyolult tuning ( kivetel az x2900 ), nagy fogyasztas ). -
válasz
keszegduda #1445 üzenetére
Ahogy Ári mondja nincs semmi gond a kártyával.
LosPlanetet simán végig vittem DX10-be szal már kezdenek a driverek jók lenni.
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #1445 üzenetére
MIndenki játszik, és senkinek sincs gondja.
Nincs idő itt cseverészni...
-
keszegduda
őstag
Mitől van ez a nagy pangás?
Csak nem gariba kell vinni a sok jó kis ATI 2900XT-t? -
Mozso26
senior tag
Sikerült ha gondolod nézz be a lost planet topikba oda több képet linkeltem jpg-ben.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Komplikato #1441 üzenetére
Azért bmp-be tettem fel mert a fraps csak olyat tud a többiért fizetni kéne, át konvertálni meg nem tudok.HU most néztem 3.51 mb az tényleg nagyon sok bocsi.
[Szerkesztve] -
-
R.Zoli
őstag
válasz
SzlobiG #1435 üzenetére
Ott inkább a proci volt a ludas szerintem ,hogy az első 12 voltos ágat túlterhelted, nagyon túlfeszelted esetleg a procit...Ez a VGA nem okoz neki gondot...Vagy lehet ,hogy túlmelegedett, mert léghűtéssel ezek nem túl használható tápok... Én erre a kettőre tudok gondolni, de alapból ezt a cuccot amit leírtál röhögve kellene vinnie... A ZEn-nél gyengébb 300 wattos márkás tápok elviszik ezt a konfigot...
-
Mozso26
senior tag
Lost planet kép negyedik mission Vista dx 10 :[link]
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
[link]Hölgyeim és uraim ez az uj fraps 2.9.1. Mükszik vista alatt és a lost planet alatt is tudtam képeket lödözni(csak bmp-ben).Kérnék pár atis képet.
-
seal84
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet kapni tápkábel átalakítót . 6pin-es VGA-ra kéne átalakítani. Mert nincs a tápon.
Köszi! -
R.Zoli
őstag
válasz
sharKBITE #1397 üzenetére
Van rá egy jobb söröm ,hogy simán vinni fogja a 2900xt-t a tápod
25 A a 12 voltos ágon elég lesz... Egy 400-as Zen van most a gépembe és ezt quad core procival 3,4 gigán 8800 ultrával , 4 giga 1000+ Mhz memoval és 2 darab 150-es raptorral és 2 darab 300-as vinyóval + 2 ODD-vel nem lehet kiütni... Ez a táp 27 A-t tud a 12 voltos ágon... A Te konfigod ehhez képest lenkerekes autó fogyasztásban
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1424 üzenetére
Ezt a tesztet én is láttam ezért is akartam ati-t venni(de ahány teszt anyi eredmény
ja és az sem mindegy hogy ilyen felbontásokon nézték, 1280-ban bizti az enyém lett volna jobb
).No mindegy a 40 fps nagyon jo nekem is annyi átlagban kb.1280*960-ban minden maxon kivéve a shadert vagy shadows mit tom én.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #1422 üzenetére
Én utolso teszt alatt azt a tesztet
értem amikor a cpu-hoz néztek videokarit vagy forditva ... hát ott nem az ati fölényeskedik.Na mindegy nem akarok kötözködni de a lost planet hogy megy hány fps-el max beállitáson kivéve mondjuk a shadert(ez azért érdekel mert eredetileg én is ati-t akartam az utolso pillanatban gondoltam meg magam.Konkrétan azért mert gianni irta hogy nem tud 80000huf-ért
) ?
-
Mozso26
senior tag
válasz
#90409336 #1415 üzenetére
Na na na ez azért egy kicsit erös volt. A gts olcsobb halkabb és kevesebbet fogyaszt ráadásul a tesztek alapján még a 320-as nál sem jobbaz xt .A lost planet egyáltalán nem megy rajta és mint tudjuk majdnerm minden jobb jatek nv-re inkább van optimalizálva mint ati-ra és most nagyon finoman fogalmaztam.Ja és a GRAW 2 is jobban megy a kis 320-on mint az atin olvass egy kicsit visszább.
-
sharKBITE
aktív tag
válasz
SzlobiG #1398 üzenetére
25A-t ad le alapból, de kis ideig (peak load) 29-30A leadására is képes.
Próba-cseresznye, meglátjuk mi lesz. Amúgy olyannyira értelmetlen egy 3000+ mellé egy 2900XT, hogy jövőhéten jön is az e6400-asa valami jóféle lap meg 2G ram társaságában, csak addíg még kihúzza a csóri A64-el (amúgy 2.4-en megy). Csak úgy volt vele, hogy előbb a vga, utána a többi.
Amúgy én még nem hallottam/láttam olyan FSP BS tápot, ami elpukkant. Ha meg el is pukkanna kizárt hogy visz magával akármit is. Nekem elégett egy alaplapom a vga-val együtt egy ugyanilyen (350-es BS) táppal együtt, és a táp rögtön leoldott, így a többi cuccnak az égvilágon semmi baja nem lett. Azóta is üzemel a táp minden gond nélkül egy másik gépben.
Ja és tegnap este TDU-zott a gyerek vagy két órát és nem volt azalatt gond. Remélem továbbra sem lesz. De ha igen, akkor ti tudjátok meg elsőnek
Még valami: 3DMark-olni mi a csudának nem lehet a 29XT-vel?
(#1403)kopy33: csak ideiglenes megoldás, remélem hamar új táp kerül alámert nem akarok dacolni a sorssal
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest