Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Most tervezem egy 2900xt vásárlását, és arra lennék kíváncsi, hogy akiknek már van, mekkora tápegységet használnak hozzá? Nézegettem a tulajok adatlapját, de vagy nincs kitöltve a konfigurációs lap, vagy pont az-az adat hiányzik!
Tudom az Ati 700w-osat ajánl,de ez szerintem túlzás, nekem 420-as Chif van, elég lesz? -
GezaR
tag
1 gigás GDDR4-es 2900XT is lesz ugye vízhűtéssel?
-
Laci_01
csendes tag
Nyugi a játékok majd biztos fogják igényelni
De komolyan....itt a dx 10 is meg ez a sok hülyeség....nem tudohatod hogy az az 1Gb-os mem nem fog e kelleni(a sok mem nem feltétlen hátrány) Akkor minek 8800GTX-nek a 768Mb-os mem????(csak 256Mb -ba ) ++nem hiszem hogy a magas árak örökké tartanának............Nem-nem.Csak jó katalyst kell ahogy irtad.Ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
djxp01
senior tag
Nem akarok belekötni itt a dolgokba
de mondjuk egy 1280, (én pl 1360x760at használok) -as felbontást használó felhasználó
számára (az emberek 80% sztem) mennyire lesz értelme az 1gb memcsinek ? (x2900xt 1gb) Az áráról nem is beszélve majd...
Amúgy én mindig is ATi-s voltam, de én azt hiszem ez a gddr4es 1gb-os ATi kiadása már sztem az utolsó lehellete lesz az ATi-nakBárcsak ne legyen igazam ....
De ha a köv driver nem hoz vmi megváltást, akkor 8800gtx lesz a következő.. -
arpi6k
addikt
Ha valaki esetleg lát valmi jó hűtést 2900XT vga-ra ne tartsa magába!
-
Laci_01
csendes tag
Na ja igy van. Egyik haveromnak volt GTO-ja, meg amugy is ismerem a karit tesztekböl.
Ugyanaz a rendeltetés csak ha mondjuk vesszük az 1GB-os verzióját a 2900-nek meg azt a baromi sok shadert....mondjuk én is kiváncsi lennék pl. az oblivion-ra ott hogy teljesít a kártya.A teljesitmény meg aztán sok mindentöl függ....pl proci+memória nah meg a játéktól is.
Árpi az obliviont- megnézhetnéd......
[Szerkesztve] -
DNS_65
senior tag
Tudom hogy jobb teljesítményben, de azt nem tudom hogy mennyivel
Miért is nem lehet összehasonlítani a kettőt (csak a dx9 érdekel egyenlőre)?
Arpinak volt GTO-ja is azért kérdeztem tőle!
Neked is volt vagymi?
Fps az fps itt is - ott is ahogy írtad.
Azt is tudom h más a felépítése, de a rendeltetése ua. -
szacsee
nagyúr
Ati tray tools?
-
szacsee
nagyúr
Nézz át a G80-as topikba infóért!
Ők a rivatunert használják (jó ati-ra is asszem)
Esetleg Ati tray tools (x1950pro topik) keresd Tomboy1986-ot (aszem ő használja).
Az a kérdés, hogy melyik progi ismeri fel a kártyát, mert onnantól kezeli bármelyik, ha van rá lehetőség. ( hőérzékelő dióda tipusa). -
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #655 üzenetére
Engem sem az érdekel hogy elszáll, hanem az hogy zavar a hangja.
-
keszegduda
őstag
Végignézve ilyen melegben a 8800-asokat, szvsz elmegy. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem egyforma a két kari hűtése és fogyasztása sem. Majd érdekelnének konkrét tesztek,feltéve ha időd engedi. Egyébként azt vettem észre az új 8800 és 2900-akkal rendelkező emberek első panasza az, hogy marha hangos és meleg. Nyáron nem is csodálom, de ha nekem ilyen karim lenne nem érdekelne hogy meleg, mivel a gyár vállal arra garanciát, hogy megfelelő a hűtése...
Na, majd várjuk a fejleményeket, mert eddig nem sokat tudunk a teljesítményről... -
arpi6k
addikt
Alapból 56 fok külrül van a kártya. Az milyennek számít?
-
arpi6k
addikt
3dmark06: 11136 (Core2 3200Mhz(8X400), 4X1Giga Geil, Asus P5K, 7.5ös cata)
-
Laci_01
csendes tag
Hagy kérdezzem már meg, hogy érdemes e X1950XTX-et vennem ilyen videokártyák (HD + 8800) mellett? (ugyanis még beszámítanák a X1900GT-t)
-
arpi6k
addikt
válasz
keszegduda #638 üzenetére
Még nincs annyi tapasztalatom hogy véleményezni tudjam. Teljesen új a rendszer még a procit is meg kell rántani... Szóval akad tennivaló.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Achill3uS #624 üzenetére
ENgem meg pont az ilyen érdekel, ha belegondolsz, jogos is. Igaz, hogy a 640-es GTS gyorsabb a 320-asnál, de messze nem annyival, mint amennyivel az ára több. Ilyen megfontolások miatt vagyok úgy, hogy én is inkább 320-as gts-t veszek, aztán ha lesz jobb Ati a 2900-nál, vagy legalábbis beérik a driver, akkor lehet csere...
-
Mozso26
senior tag
Ezt nem nagyon értem mert Ole beirta h alapon 55 fokos és ha jol tudom még a gts-k is melegebbek, terhelve meg 75 kb ennyi a gts -is és ha igy nézzök a két fajta kari szinte egyenlö mértékben melegszik . Azt nem tom mennyire hangos nekem egy 7800 gt-m van és nem zavar a hangja , akkor ennél gondolom hangosabb.
-
Laci_01
csendes tag
Az lehet, hogy szar a hűtése meg hangos a HD-nak, de teljesítményben azért egyértelmű melyik a jobb.Szerintem nem nagyon lehet összehasonlitani a kettőt, már csak azért sem mert más technikával készült (stream processzor + módositott HDR....stb). Max FPS-szinten
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
Hát az eddigi tapasztalataim nem túl fényesek a kártyával kapcsolatban. Baromi forró, baromi hangos a hűtése...
Nem lesz sokáig meg, ezt már most látom. Továbba nem tudom beállítani rendesen a monitort hogy 100Hz-n mennyen. 60Hz-n beállt, és sehogyan nem tudom elmozdítani róla. Játékokat még nem is nagyon próbáltam. NFS Carbonban mentem egy kört azt csá.
-
r9550
senior tag
lost palent dx10 demot nézte már valaki ujj driverek nem javítottak rajta?
-
GezaR
tag
Én a S.T.A.L.K.E.R.-t az X1650XT-men full grafon nyomom bár 1024X768-as felbontásban. Majd kipróbálom 1280X1024-ben.
[Szerkesztve] -
Larry303
addikt
-
Achill3uS
nagyúr
micsoda elvetemült teszt
GTS320 vs 2900XT [link] -
szacsee
nagyúr
Akkor az XP 32 bit csak kb 2,75 gb memót fog látni, ha beledobok egy ilyet a gépbe?
[link]
Valaki tesztelné a Colin Dirt-et, hogy hogyan muzsikál ezzel a kártyával (ultra beállítás alatt)?
A demót a pcdome-ról lehet felhasználóbarát sebességgel leszedni.
A full verzió már megjelent a virágbolti kiadásban!
Kösz előre is!! -
arpi6k
addikt
Első benyomások: Hatalmas nagy doboz, igényes csomagolás, kaptam hozzá HL2 Black Box-ot, kábelek, cd, stb.
Maga a kártya szép nagy, nehéz. -
arpi6k
addikt
Tag lettem egy MSI HD2900XT kártyával.
Tesztek, és tapasztalatok holnap délután. (délelőtt meló
)
-
dante3
addikt
-
Laci_01
csendes tag
válasz
STC Speed #608 üzenetére
Ezt én nem értem-már bocsássatok meg értetlenkedésemért- hogy most a játékok ugy vannak beállitva, hogy pl.: Nvidia-n jobban menjenek....the way its NVIDIA
?????
Mert ahogy irtátok akkor simán menne minden nagyobb FPS-el is, nem kéne nyócezernyóc gétéiksz
[Szerkesztve] -
STC Speed
őstag
válasz
keszegduda #593 üzenetére
Teljesen igazad van
A játékokat mind megvenném,ha úgy lenne optimizálva mint pla far cry.vagy a cod 2 -
Laci_01
csendes tag
Üdv emberek.
Nem semmi ez a HD2900XT. Ez a ''Connection to 550 Watt (750 for CrossFire™) or greater power supply with two 2x3-pin PCIe® power connectors is required.'' cucc azt jelentené hogy legalább 550W-os táp kell???????
- ez a kari jobb mint a 8800GTS nem? -
GezaR
tag
Hallottam h vannak oan DX10-es demók amik csak NV-re vannak írva. Majd ennek utánanézek, haverommal beszéltem még kb. 1 hete a suliba.
[Szerkesztve] -
Telefunen
őstag
keresd meg a játék mappája/data/cmn mappában a ''cfg_pc_h.ini'' file-t, nyisd meg, majd ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
írd át erre:
DISABLE_DOF = 1
(esetleg ha ez ahhoz vezetne hogy elmosódottak a visszajátszások akkor még írd át ezt a sort is:
IGNORE_DOF_DISABLE = 0
erre:
IGNORE_DOF_DISABLE = 1 ) -
Mozso26
senior tag
Ole és Miksianzi le kéne töltenetek a human head demot nem bizti hogy elindul ati-n de jo kis teszt lenne , mivel a gts-n 10 fps alatt futott.Probáljátok meg ha van idötök.
http://downloads.guru3d.com/download.php?id=6
Nvidiás progi de hátha...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy topik
- Mobil flották
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest