Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
Megnéztem a gigabyte produktokat és belenéztem a 2900 xt manualjába és ha jol értem minimum 550wattos táp kell neki???????????
pls nézzétk meg és segítsetek.
http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/vga_manual_gv-rx29t512vh-b_e.pdf
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Par kep [link] a hd2900xt cf Lasso verziojarol, azoknak a hutobordaknak a kartyan szep sulyuk lehet

[Szerkesztve] -
gayer
aktív tag
válasz
Bundás22
üzenetére
Ez igaz, csak az is sajna hogy jelenleg a 8800gts 320mb 60k körül van a HD2900XT meg 90-100között és bizony akkor inkább vársz és hozzál csapol később még 1 8800ast sli-be akkor is kb 110-120ba lesz a 2 kari, és ott már az nv ereje 2kártya formájába megkérdőjelezhetetlen, ezért hezitálok a vásárlásával, meg persze driver gondok is visszatartják az embert.

-
Bundás22
őstag
lehet ez már újabb driverrel van

no majd meglássuk kinek van igaza bár én is meglepődnnék ha tényleg így lenn e, bár nem lenne rossz
-
Drizzt
nagyúr
A 9800 proétól hangosabb a fűtés?
-
haky
senior tag
válasz
Bundás22
üzenetére
Mekkora kamu egy teszt
. Aki ezt beveszi. Hasraütésszerűen írták be a számokat??? 
Mert én már teszteltem 640-es asus GTS-t ami 8370 körül kapott 1280x1024-ben. Az én gyárilag túlhajtott 320-asom pedig 9600-körülit. A 320-as GTS shader-j alapból úgy megy minden bizonnyal mint a 8800GTX-é 1350-en. EZ egy nagy kamu. Már az első grafikonon kibukott.. Pedig én 2.8-an hajtott CPU-val mértem... MEg E6600al is...
más: van már valakinek ilyen kártyája?? Mert én a nagykerünkben még nem láttam. Pedig már jó ideje ''kiadták'' . Lehet csak a tesztelőknek
Nagyon sokan oda voltak érte most meg nincs semmi hatása lecsengett a téma pedig szinte senkinek nincs ilyen VGA-ja. Hogy őszinte legyek én is gondolkodtam ebben de megbánnám úgyis 1 év múlva lecserélem a VGA-t. Akkor meg már újabbak lesznek addig meg szinte kompromisszumok nélkül tudok játszani a 320-assal 1440x900-as felbontásban a jelenlegi játékokkal. Amelyik játékot várom az a Crysis de sztem azzal sem lesznek gondok. Karácsonyig meg kibírja utána csere... Az XT-be én nem fektetnék be.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Feel the power with Radeon 2900XT

-
Bundás22
őstag
[link]nem tudom olvastátok-e eme cikket....
de itt bizony a HD2900XT csúnyán elpáholja az nvidiákat
az is írja hogy a 8800ultra árából(800zöldhasú) 2db 2900xt(400)lehet venni(CF)
talán még a GTX-szel is versenyben lesz jobb drájverekkel?!
-
GezaR
tag
Hát igaz, igaz, de azért az X1950XT is sokáig volt 70000 és nem volt nála jobb. Esetleg kicsiti később az 8800-asok.
Bár mivel még naon újak a DX10-es lapok, lehet h mire oda jutnék h vegyek egyet már a 3000-es szériából kell (érdemes) választani. 
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Helló! Én már döntöttem videokari ügyben.Sztem most még semmi értelme sincs DX10-es videokarit venni, semmi se használja még egyellőre, de akik most vesznek új gépet azoknak már sztem egyértelmű h DX 10-es videokarit vegyenek. GF 8600 GT és HD2600XT 30000 körül már van. A Radeon csak június végtől lesz elérhető tudtommal.
Én még egyellőre megvok az X1650XT-mel, inkább procit veszek most nyáron és ha jövőre akarock venni videokarit az a mostani álláspontom szerint egy Radeon X2900XTX lesz GDDR4-es 1 giga memóriával 65 nm-es csíkszélességgel. Tudtommal lesz ilyen.
Megvárom az XTX-et, de azt is csak akkor fogom megvenni ha 80000 alá megy az ára. Még a 80 is húzós. :
Dehát csúcskategória. És azért várom meg, mert a GDDR4 pléne 65 nm-en keveseb fogyasztással megy. É sztem ha ez a videokari meglesz, egy ideig nem lesz baj akármien program futtatásával. 
Félfanatikus.
[Szerkesztve] -
mikisanzi
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
detto ugyan így vagyok én is. registryt is kiírtottam, újratelepítettem. vista 32 bit.
-
M@trixfan
addikt
Szvsz ha rendes PC játékokhoz vagy szokva akkor hagyd a wii-t a francba. Röhely, hogy nagysaágrendileg egy árban van a kettő játékokat is beleértve. Nekem legalábbis elég volt belőle az a 3 óra amíg kipróbáltam. Kontrollere sem igazi mozgásérzékelős, messze van a forradalmi irányítástól, esetleg vr élménytől. Ráadásul Xbox 360-ra nagyon jó akciók vannak komoly játékokra is.
-
rocket
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ird az .exe utan -nosysteminfo
-
Komplikato
veterán
Hmmm. Online kapható a GDDR4-es 1GB-os HD2900XT. De minek?

HD2900XT 1GB GDDR4 PCI-E, 599.50USD!!!
[link]
Ennyiért anyit se adnak el belőle, mint a GF8800 Ultrából. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Vizsgázik...

-
szacsee
nagyúr
Én a 65nm-es GPU-val szerelt karikat várom, és amelyik szimpi, az lesz.
Nem vagyok teljesítményhajhász, de ha lehet ne melegedjen, ne pörgesse annyira a villanyórát és 3D-ben a közép-felső kategóriában legyen.
Szerintem a mostani VGA-król ez nem mondható el (mármint a mondat első része).
Amúgy tényleg sokan várják, hogy mi lesz a középkattal, habár szerintem jobban járnának a dx9-es felső-közép kategóriával ami nem is drága (x1950 pro vx 7900gs). -
arpi6k
addikt
Miért van ilyen kevés user? Mindenki inkább a 8800-at veszi?
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hm... fura...
Azért szerintem az Nvidia a 8800-asokhoz jobb drivereket kínált amikor kijöttek...
Sajnos nem sok tulaj van (1-2 személy max.) szerintem külföldi fórumokon kérdezősködj pl. Guru3D!
Teszt mikorra várható?
-
Alvin_ti4200
félisten
se a 3DMark05, se a 3DMark06 nem jut túl a töltő képernyőnél (a főablakig nem jutok el), legújabb patch fent van mindkettőnél, Catalyst 7.5, mi a teendő? Amúgy csak a drivert tettem fel, mivel a Control Center 10 mp-enként elindítja a varázslót és egyből kilép belőle (remek driver támogatás
). -
BioNiCMaN
addikt
Hölgyek, Urak! Akit egy kicsit is érdekel a Globális 3DMark Toplista, az sasoljon be ebbe a totyikba: [link]

-
Newneo
csendes tag
Ááá már én is elhatárolodtam a uj VGA tol
se G80 se R600 nem veszek meg várom mi lesz az elso generácio sorsa azt majd G90 vagy R700
kicsit off most akkor ugy nezki hogy Consolt vesszek melyik éri meg jobban Xbox 360 vagy Wii ? 
-
Interceptor
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Szerintem sem lesznek elöbb kint a DX10-es gammák,majd az R650-re lesz érdemes fejleszteni vagy G9xxx-re
-
VinoRosso
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
az is lehet hogy a hűtés miatt megy ennyit, elég magasak azok az órajelek. Ki tudja mivel hűtik.
-
Komplikato
veterán
Nem is a ramoktól nyomott ennyit, nézz meg egy felhúzott 512-es DDR3-as verziót, majdnem ennyit nyom az is! A 3600MHz-en pörgő X6800 proci minimum 3000 pontot adott bele az eredménybe (2006), ezért utálom a 3D mark 06-ot.

Másrészt meg hol érdekel minket a 3D Mark? Az X1600 is fasza volt szintetikus tesztben, csak a játékok nagyobb felében sz*r volt még is ...
Egyenlőre még mindíg nincs érdemi DX10 stuff amivel tesztelhető lenne (barkács CoHm CoK, meg a szuper konzol konverzió Lost Planet eléggé barkács DX10), mire meg lesz, addigra a következő kártyákról fogunk regélni (G9x, R650, stb.) -
gayer
aktív tag
Hát igen én személy szerint ilyet várok, mert a natur erő borzalmas a kártyába! Bár a dupla memória azért ezt nem hozza ki

-
7600GT
senior tag
Ki van zárva hogy ennyit gyorsuljon csak a ramoktól.
-
Mozso26
senior tag
Ehhez csak két dolgot füznék: azért ilyen magas az eredmény mert egy durva quad procivcal nézték.
A másik inkább egy kérdés a több memoria hogyan tudná gyorsitani a videokarcsit?Az 512 igy is elég és ráadásul sokkal gyorsabb ddr 3-as ramok mint az nv memjei.A gpu meg ugyan az. -
rocket
nagyúr
1gb-os retail gddr4 xt [link]
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
[link]
Szomorú, de nincs ott a HD2900XL
-
mikisanzi
csendes tag
http://img522.imageshack.us/my.php?image=coj2007060319294537tm6.png
-
mikisanzi
csendes tag
call of juarez- ben shadows on-nál shader 3ban és 2-ben is bénázik. olyan mintha magam elött mennék. mármint az árnyékom.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Mikor jár le az NDA a x2900xl-re meg a többire?
-
keIdor
titán
válasz
Geller72
üzenetére
És ha így van téged ez zavar?
Valahol ez is egy hobbi, elfogadnod nem kell, de ide írkálni se...
Köszönöm szépen majd én eldöntöm, hogy mit veszek! Ha akarok holnap rendelek 2 8800 Ultrát... a saját megkeresett pénzemet arra b@szom el amire akarom. Nem kell a vélemény... Mondom ezért kár volt regisztrálni...
Nah befejeztem nem offolok tovább...

[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Már bocsi nem bántásképp, de a kutyát nem érdekli, hogy te mit veszel meg és mit nem... meg, hogy mit tartasz értelmes dolognak és mit nem...
1. Itt írod, hogy 80% off, erre te elkezdesz egy OFF lavinát! Ezt köszönjük szépen nem kell!
2. Mi lenne, ha mindeki beírná, hogy milyen kártyát vesz, hogy mi a többiről a véleménye és hogy mit érdemes venni? Megmondom: szétesne a fórum és minden OFF lenne.
Tényleg nem bántás képpen, de ezért kár volt regisztrálnod...
A kártyádra meg annyit, hogy kapásból tudok 5 játékot mondani, ami már meg sem mukkana rajta... és kapásból 30-at, amit már nagyon le kéne butítani ahoz, hogy élvezhető sebességgel menjen.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Akkor meg minek irsz be ebbe a forumba ha ez a véleményed.(és most még finoman fogalmaztam.)Utálom ha valaki ilyen igénytelen és még büszke is rá.Persze h elfut rajta minden mert teljesen lebutitod a játékokat és mennek a maik 10 fps-el meg shader 2.0-val és ez téged egyáltalán nem zavar.

[Szerkesztve] -
Geller72
veterán
válasz
Telefunen
üzenetére
Ok, igazad van..nekem is van gepem, sot jatszom is vele, de meg sem fordulna a fejemben, hogy szazezreket koltsek egy vga-ra.A mostani kartyammal is (meg) siman eljatszom (ATI X800 256Mb ram, 256Bit, GDDR3), pedig mar nem mai gyerek, es erdekes modon az uj jatekokkal is tudok jatszani..eddig legalabbis. Az egeszbol azt akarom kinyogni, hogy sztem nem eri meg csucskartyat venni, mert ad. 1.- gyorsam amortizalodik
Ad. 2.- nem er annyit, nem tud annyival tobbet. Tehat max kozepes karit veszek, 1 evig hasznalom, eladom, rakok hozza, es megint veszek egy medium karit.
(Gep nelkul es nem birnek meglenni..
-
Geller72
veterán
Vegigolvastam a topicot..hat mit mondjak..szepen off a 80%-a. Ami nekem szemet szur a mostani kartyaknal, igy az atienal is, az az uberkibaszottnagybrutal fogyasztas. 215w?????!!!
Uristen, hova jut a vilag? Nem hogy azon faradoznanak, hogyan lehet teljesitmenyt novelni ugy, hogy csokkentsuk a fogyasztast? Minden mernok szegyellheti magat! Az autoiparban is az a cel, hogy csokkentsuk a fogyasztast, a karos anyagok kornyezetbe juttatasat, az ujrahasznositott elemek beagyazasat az uj termekbe. Ezzel szemben a 2900-as kartya onmagaban annyit eszik, mint a P3-as gepem a melohelyen komplett..(meg 15x annyiba kerul)...ehh..
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
mikisanzi
üzenetére
Léci ird már be h alapbol hány fokos a gpu-d, és 100%-on terhelve.Huzd meg a procit mert alapon egyáltalán nem tudja meghajtani a videokarcsit.És fraps eredményeket is beirhatnál
rainbow 6 alatt meg ird be léci a lost planat snow és chaw eredményeket.Köszi elöre is , bocs hogy ennyit kérek de eddig senki sem tudott ilyen eredményekkel szolgálni.
-
AirBooms
addikt
Tisztában vagyok sok mindennel, kisbarátom! Ezer éve FS-ezek, kipróbáltam hozzá egy rakat VGA-t, nVidiát és ATI-t. A gyártó jószerivel nem számít, de az ATI-val mindig szebb képet adott...Nem érdekel, ki mit ír róla. Én ezer kiegészítőt használok hozzá, az FS9 mappám pl. több mint 100 gigabyte....
Szerintem hagyjuk ezt a témát (amúgy is offtopic), ráadásul a kérdés nem ez volt. -
haky
senior tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Te nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal barátom. FSX alatt egy 7600GT ugyanannyi (kb0,1 eltérés) fps-t csinál mint egy 8800GTX. Mivel nvidia-ra optimalizálták ''hála'' a 3-as kapcsolatnak (nvidia,intel,microsoft) ati alatt lassabb. Ennek a game-nek csak CPU-ból kell erős. Nézd meg a tomshardware-com vga charts és ott ki lehet választani az fsx-et is.
Ezért tértem át ati x1950pro-ról nvidia-ra..
[Szerkesztve] -
-
mikisanzi
csendes tag
igen, nekem.
Péntektől asus EAH2900XT. Stalker edition+ valve black box.
op: vista
legucssó driver, lost planet demóban tartály szétlövésekor nincsen láng, csak szétesik darabokra. uez dx9-ben lángol. ráadásúl apró kockák ugrálnak a képen dx10ben. úgy mint mikor túlmelegszik a gpu. most megy fel a flight sim x. na azzal meglesem, ha ott is hibádzik, rakom újra az opot. 3dmark06 nem indul, reinstall megvolt. táviratilag ennyi. -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Van már valkinek ilyen kártyája? -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Erre [link] gondolsz?
Olyan egentrengeto hibak vannak benne, oda van irva nvidia corporation 2006, 2006-ban az amd maga nem tudta a yield milyen orajeleket fog engedni majd a kihozatali aranyt figyelembe veve, 2006-ban honnan volt kartyajuk es driverjuk a teszthez?, JM-CR 2006 decembereben mutattak be moziban az usaban, honnan volt mar akkor bluray verziojuk a teszthez?, hd tesztbe x1950pro-t raktak csak ott mar nincs a hd2400, game tesztben meg 7300gt van mert a 8500gt-t a hajukra kenhetik, nem hiszem az nv ilyen szintre tudna sullyedni, tuti valami fanboi krealmanya, ami nagyon gyengere sikerult
Az elso slide jo kis ingyen reklam
2400 sorozat 64bites ezek nem gamer kartyak, egesz mas a felhasznaloi bazisa, persze lehet majd szidni egy szakmai forumon a 64bit miatt, de ez nem valtoztat a dolgokon, hogy nem jatekra szuletett, fura leirni de az nvnek az rv610 a legnagyobb remalma
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
PC POP-on láttam egy HD2400XT vs GF8500GT témát, azt hittem teszt, erre kiderült, hogy NVidia(!) anyag arról, hogy mennyivel jobb az ő 8500GT-jük. Lol. És ez több oldalon. Miért nem a 8400GT-vel hasonlítgatták?

Még olyan táblázat is van benne, hogy melyik HD2400 kártya melyik alkatrésze mennyibe kerül, na ezt honnan??? És miért?
A második oldalon összehasonlítják a 64 bites HD2400pro-t a GF7300GT és húzott 7300GT(????)-vel, és megállapítják, hogy utobbi 3x gyorsabb. Lol. A tesztek 1600-ban persze ...
[link]
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Nem gyorsult, hanem kijavitottak a teljesitmeny ingadozast.
Source engine alatti jatekok gyorsultak a legjobban a felhasznaloi tapasztalatok alapjan (legalabbis amit eddig olvastam), de a kod bugot meg nem javitottak ki, ezzel az nv elvolt vagy 4-5 honapig a g80 kapcsan, dx10 alatt a kod effekteket mashogyan alkalmazza az engine, remelhetoleg gyorsabban kijavitjak mint 5 honap
-
rocket
nagyúr
3dmarkban eddig se volt gond (mikor szokunk le egy szakmai forumon a 3dmarkozasrol mint teljesitmeny meghatarozo?, ezt nem neked szantam kerdeskent, csak koltoi volt
), Oblivonban sikerult helyrerakni a kartyat, mostmar nincs olyan, hogy magas felbontasban gyorsabb a jatek ugyanolyan beallitasokkal mint alacsonyabb felbontasban.
Ahol TMU limites a kartya ott aztan felesleges gyorsulast varni tole.
Kivancsi lennek mire alapozta az r600-zat az amd mert valamire kellett nekik, nem a hasukara utottek, hogy ''ez lesz majd 2007-ben''
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 3070 Founders Edition
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

pls nézzétk meg és segítsetek.

)

A 32bites pista pedig be kell állítani illetve mindjért 4gb rammal telepíteni, utána 3200mb-t+800mb virtuális memóriaként fogja használni!

)