Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMen
tag
válasz
Salvatore
üzenetére
Két 6pinessel elindul. Én használtan vettem egy pro-t(Powercolor),és volt benne egy átalakító. Mmint 6 pinesre. Gyárilag nem tudom mennyit csomagolnak,de a tápomon két 6pines is volt és megy vele. Annyi,hogy a catalystban nem látszik az overdrive. Amúgy 6pines átalakítót lehet venni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Salvatore
üzenetére
Mostanaban nagyon divat lett ezt a pcgamehardware.de oldalt linkelgetni pedig a cikkjeikbol sok infomarcio hianyzik, pl. ebben a hirben elfelejtik megemliteni amikor a xt a gtx-el hasonlitjak, hogy 400$ az xt es 550$ a gtx, meg whql drivert hasonlitgatnak egy betaval, raadasul meg a TWIMTBP se sikerult jol leirniuk az a P nem programm roviditese hanem hanem a played szoe.
Egyebkent semmi extra nincs ebben a tesztben, xt hozza a feltetelekhez elvarhatot, ahoz kepest r600-ra egyatalan nem optimalizaltak es 7 honapja volt a THQ-nak optimalizalni a g80-ra nem is rossz eredmeny
Jopofa ahogy az nv pr gepezete mukodik, ennyire azert nem kell felni az r600-tol, nem fog fajni
Egy ideig meg nem fog valtozni a helyzet, aztan majd kibujik a szog a zsakbol, akarmit is csinalnak mindenhova nem er el a kezuk
Azok a kepek ahol a dx9 vs dx10 kulonbsegeket mutatjak meg nevetsegesek, kinagyitva lehet csak kulonbsegeket eszrevenni egy olyan jatekban ahol mar eleve kicsik a karakterek/tereptargyak mert ugye RTS
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
Salvatore
üzenetére
Remélem egy kis ideig még nálad lesz a kari.Nézd meg jatekok alatt frapsal , és a pontos hömérsékletet is biztos tudod valamivel monitorozni(én nem ati hoz az nv temp loggert szoktam használni)
Obliviont, feart r, rainbow sixet ha meg tudnád nézni
Mert ha zsir akkor már a jövö héten lehet h beujjitok egyet én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- Gigabyte GTX 1050TI OC
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest